"Kamu esetkocsit" ellenőriztek a hatóságok szerdán Budapesten; a vizsgálatkor kiderült, hogy az autó közúti közlekedésre alkalmatlan volt, és a személyzet tagjai nem rendelkeztek a tevékenységhez szükséges egészségügyi végzettséggel – írta a közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

"Kamu esetkocsit" lepleztek le a hatóságok Budapesten

Az OMSZ a Facebook-oldalán azt írta:

mentősöktől és betegektől is több panasz érkezett korábban a mentőszolgálat főigazgatójához az egyik alternatív (magán) mentőszolgálatra, amelynek dolgozói megtévesztő módon az OMSZ védjegyoltalom alatt álló emblémáját ruhájukon viselve, térítés ellenében szállítanak betegeket, miközben rendszeresen visszaéltek a megkülönböztető jelzés használatával.

Az OMSZ főigazgatója akkor felmondta a megállapodást a betegszállító céggel, és megvonta a vállalkozástól a rendezvénybiztosítás lehetőségét is, valamint felszólította a szervezet vezetőjét a jogszabályok betartására. Ennek ellenére – írta a mentőszolgálat – a mentősök továbbra is gyakran jelentették Budapest különböző pontjairól az engedély nélkül szirénázó, esetkocsinak látszó autót.

Az "ESET 4" feliratú járművet a mentőszolgálat jelzése alapján szerdán a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Nemzeti Népegészségügyi Központ, a Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztály és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ellenőrizték.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
besssszarás...már az esetkocsi is kamu?...bátor emberek, az biztos...

Oszt mi lesz velük?
justhpeter
@KisTehen: Ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe üzlete 10-es IQ alatt.
dr. prédikátor
@KisTehen: te egy nagy MARHA VAGY!!!agyatlan!!!
FLETÓ
@KisTehen: Az az! Erre még 18 éve Dr B. vonta meg a kék fény használatát hasonló esetben - mondván ők vért is szállítanak, s nekik ez járna!
izéke
@FLETÓ: ahogy a sandának is volt kékvillogója pedig mire fel? Jaa,hogy azt is Gyurcsány intézte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.