A területfejlesztési miniszter szerint mindenben tartották a határidőt, és minden vállalást teljesítették. A soproni kihelyezett kormányülésen az Erasmus-programról is kérdeztük Navracsicsot. „Nem vagyunk elmaradva. Aláírtunk minden olyan megállapodást, ami szükséges ahhoz, hogy ne veszítsünk pénzt. Folynak a tárgyalások” – mondta Navracsics Tibor a Telexnek. A területfejlesztési minisztert a kihelyezett kormányülésen, Sopronbánfalván kérdeztük az uniós forrásokról és az Erasmus-programról. Navracsics szerint a kormány soha nem ígért konkrét időpontot, hogy mikor érkezhetnek az uniós források.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csicska mint az Uniós pénzek főtárgyalója nem ígérte meg számtalanszor, hogy most már nagyon hamar jöhetnek az Uniós pénzek???!!!
Csicska! Te is ennyire hülye vagy? Pedig te eddig csak szélhámos maffiózónak tűntél, de most már hülyének is kinézel ezzel a nyilatkozattal...!!!
Peller Anikó
@Béla333: Úgy bizony, számtalanszor meghazudta, hogy most már csaknem azonnal dől alé, már taljasítettek mindenféle semmit, már minden akadály elhárult, kivéve a jogállamiságot amiről ugye még a gazságügyi attasénénak sincsen semmi fogalma se mi lehet.

Mast már ő maga sem tudja mit kéne még hazudni.
simmering73
"A szómágiában utazó nagy varázsló, a játék a szavakkal verseny idei győztese nem más, mint Navracsics Tibor, az uniós források felhasználásáért felelős miniszter. Ha lenne ilyen sportág, akkor abban tuti dobogós helyet foglalna el a mi derék, emberarcú Tiborunk, aki úgy dobálózik az ígéretekkel, mint hülyegyerek a hógolyóval. A Telex riporterének sikerült elkapnia a kihelyezett kormányülés helyszínén éppen az autójába bemászni készülő miniszter urat, és bár már eleve kurva meleg van, ettől függetlenül is megizzasztani őt. Szemmel láthatóan nagy zavarban volt a handabanda koronázatlan királya, de azért – mivel politikus és ráadásul fideszes – nem adta könnyen a bőrét."
kolozsvaros.com/2023/07/14/mint-hulyegyerek-a-hogolyoval/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.