Még májusban is 34 százalékos volt az élelmiszer infláció Magyarországon, vagyis egyharmadával drágább volt az ennivaló, mint egy évvel korábban – írta Facebook oldalán Hadházy Ákos.

Orbánék a homofób indulatok korbácsolásával akarják a figyelmet elterelni a súlyos gazdasági válságról – Hadházy is megszólalt a pad kapcsán
Kép: Facebook/Hadházy Ákos 

A politikus szerint ez az EU-n belül kimagasló rekord, de a világ fejlett államai között is az előkelő második helyen állunk. A 34 százalék több, mint duplája az EU átlagnak, két és félszerese az euró zóna és háromszorosa az OECD államok átlagának.

Szegény ferencvárosi pad hányatott sorsa szorosan összefügg ezzel a gyalázatos adattal. Minden józan ember tudja, hogy a kormány a homofób indulatok szándékos és aljas korbácsolásával akarja a figyelmet elterelni a súlyos gazdasági, pénzügyi és szociális válságról.

- írja, és szerinte vannak viszont, akik emiatt azt mondják, hogy éppen emiatt nem szabad belemenni ezekbe a szimbolikus harcokba. Szerintük ezzel csak segítünk fenntartani a kormány tematikáját.

Lehet, hogy az arányokra figyelni kell, de bűnös dolog és hosszú távon káros is hallgatni akkor, amikor több százezer érintett honfitársunk elleni hecckampányról van szó.

Az természetesen igaz, hogy nem csak a homofób, hanem a teljes, több millió ellenzéki honfitársunk ellen uszító propaganda ellen fel kell lépni és nem csak panaszkodásra, hanem aktív, cselekvő nyomásgyakorlásra van szükség.

- jelentette ki.

A független parlamenti képviselő szerint azt pedig senki nem tiltja, hogy a „szimbolikus“ ügyek mellett a megélhetési problémákról is beszéljünk. Az más kérdés, hogy amíg a propagandát illetően homokba dugjuk a fejünket, ez sem fog soha eredményt hozni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Nem is értem! Ennyi gaztett után az ellenzék miért nem követeli orbán
átvilágítását???MIÉRT???!!!
namihami
@Havanagi: 17.36: Mert nincs meg hozzá a parlamenti többsége! Persze, nem is járulna hozzá, mert akkor lefejeződne a Fidesz!
tothjani
Nincs gazdasági vállság a Magyar gazdaság dübörög és Európa legerősebb gazdasága.
Az infláció is megállt hiszen az ár figyelő rendszer 1600 bolt több ezer termékét figyeli mondta tyúkeszű Szentkirályi Alekszandra, miközben csak 6 bolt 60 termékét lehet összehasonlítani, amit a boltok eddig is megtettek egymás között.
Nessy
Ameddig ezzel van elfoglalva a nagyérdemű, addig nem beszélnek a magas inflációról, a lyukas költségvetésről, az oktatás, egészségügy egyre aggasztóbb helyzetéről.
Nessy
@Philip Marlowe: Tényleg a homofób törvény, (nem a kormány hozta?) a permanens buzizás, az értelmetlen fóliázás, a milliós büntetések egy könyvért, (pedig a vásárló nem hülye, belelapoz, elolvassa a fülszöveget, és vagy megvesz, vagy nem, az nem a kormány által hozott törvények eredménye?
NKF
Ákos! Nem láttalak felvonulni a PRIDE-on! Hol voltál? Kamu Geri még szónokolt is!
Nessy
@Philip Marlowe: A pad téma óvodások a homokozóban színvonalú viselkedés volt pro és kontra!
A homoszexuális témáktól védik a gyereket. Míg nem lehet felvilágosítani szakembereknek sem őket a pedofília, az internet, a közösségi oldalak veszélyeiről. Nincs drog prevenció. miközben egyre több a 14-17 éves alkohol és drog függő, mert a szakemberek ki vannak tiltva az iskolákból. De erről nekünk kettőnknek nincs értelme vitázni szerintem, mert érzésem szerint más, más területet ismerünk jobban.
ómió
Má' megint ez az elmebajos Hullaházy!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.