Levelet írt Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztosnak, akit tájékoztatott arról, Magyarország maradéktalanul végrehajtotta az igazságügyi mérföldkövekben lefektetett valamennyi kötelezettségvállalását.

Varga Judit megüzente Brüsszelnek: Itt az idő, hogy fizessenek

Az igazságügyi csomag májusi elfogadását követően megtörtént a vállalások gyakorlati átültetése is a magyar igazságszolgáltatási rendszerbe, ezzel minden adott ahhoz, hogy a Bizottság elindítsa a Magyarországnak járó pénzek kifizetését.

A magyar és európai baloldal nyomásgyakorlása és az uniós intézmények folyamatos időhúzása ellenére a Kormánynak sikerült a Bizottsággal szorosan együttműködve, a konstruktív szakmai párbeszéd keretében eddig minden vállalását teljesítenie, ezért Brüsszelnek a közeljövőben ki kell fizetnie a Magyarországnak járó uniós forrásokat. 

- írta.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hazudsz ribi.
27 feltételből 4-et teljesítettetek úgy ahogy.
A magyarok jobban ragaszkodnak az unióhoz mint azt Orbán szeretné, ezért hergeltek ellene rohadékok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Juci, juci, nem kéne üzengetni egy olyannak,akit orbán a brüsszeli elfekvőbe tett hogy megússza a sittet Hozzáértő, IGAZI jogászok mondták,hogy a jogállamiság definíciója meghatározható,csak neked nem ment. Elképesztő érzéke van orbánnak ahhoz,hogy ilyen semmire se jó embereket kukázzon össze a kormányába. Láthatjuk,hogy vitték gödörbe az országot.Ott,Brüsszel rozsdaövezetében el lesznek dajcstompival.Néha megengedik nekik,hogy egyet-egyet böfögjenek a sajtónak.
Menőmanó
Hazudsz ribi.
27 feltételből 4-et teljesítettetek úgy ahogy.
A magyarok jobban ragaszkodnak az unióhoz mint azt Orbán szeretné, ezért hergeltek ellene rohadékok.
Peller Anikó
Jucu ! Jó meleg és nem buzi, mi az?

Itt az idő.

(Begyógyult már a térded?)
colibri
Ezen a nőn(?) röhögni kell. Hogy lehet ilyen gyogyós? Most pont azt kezdi lefolytatni, amit már navracsicska végig vitt! Ezek azt hiszik, mindenki olyan hülye, mint ők maguk? Aki itt él Magyarországon és van mivel gondolkoznia, az pontosan tudja, hogy mit követel az EU és mi mindent nem tettek meg orbáncék annak érdekében. Elsők között poltpotot kellene eltakarítani!
Pénzt meg egy fillért se!
Néro2
Judit úr az idő arra van itt , hogy bepótolod ami hiányoság maradt az egyetemi éveidből.
Kezdhetnéd a jogálammal aztán áttérhetnél a lehallgatások jogi megítélésére.
Aztán ha végeztél ezekkel nyugodtan húz el a picsába.
Gonosz Prüsszelbe meg ne menj ott csak kiröhögnek.
Jogosan.
balos
@Qqberci: galiba a kurva,de "kukorékol"!kaka-ska,de a barátnői így szeretik a duracell-káját!
jesz
ez a Varga pont azt csinálja(havi hat milláért) mint Navracsics...mindketten követelik a pénzt...és mondogatják, hogy már látni a kanyarban...

Szóval a pusztába kiáltoznak...a nép meg beszopja...
Revans
@durbincs:egy genetikai hulladék ne taposson senkit mint maga,fordítva 1 GECI söpredéket személyében már jó mélyre lehet! :)))))))))
namihami
Szegény Brüsszel! Akkor tényleg itt a vég! Pénz---sarok---kukorica.
A Juliska üzent...
madlaci66
@ómió: igazad van, amit eddig átutaltak azt tényleg ellopták.
Néro2
Próbálj meg esetleg egy gonosz Prüsszeli aluljáróban hegedülni . Kalapot tegyél magad elé ha már a jogállamhoz hülye vagy.
Clavigo
@ómió: Te sem értesz semmit sem,ami zajlik körülötted...Csak tájékozódsz,,mint egy kiszántott egér,,te agyatlan..
ómió
@madlaci66: Mi van!? "Efftársi sorrendbe" botlottál? Merthogy előbb lopták ott el, semmint ideutalhatták volna!
ómió
@Clavigo: Mi van, bolsiék elmebetege!? Felébredtél a szedáltságodból!?
madlaci66
@ómió: megtanultál leírni egy új szót? Eddig libsi volt, most efftárs? Igaz egyiket se tudod mit jelent. Meséld már el, hogy a neres gazdáid miből gazdagodtak meg?
ómió
@madlaci66: Van, idiótája, aki megdolgozik azért, amije van, pályázatokat nyer, kivitelez, stb., és van - mint pl. a tetvesbolsi efftársaid - akik szétlopnak, bocsi: "szétprivatizálnak" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont", hogy efftársi milliárdosok százait produkálhassák! Nézd meg a 100 leggazdagabbat, gyagyás! A zöme bolsi!
madlaci66
@ómió: a 100 leggazdagabb mészárossal az élen, meg a pár milliárdos ugye akinek a yahtján nyaralnak a gazdáid, ugye mind érdekes módon állami pályázatokat nyernek meg sorra. Másnak esélye sincs nyerni, mert a fidess országában minden előre el van döntve. Ma megalakul egy mészáros cég, holnap már meg is nyer egy sok milliárdos tendert.
ómió
@madlaci66: Ne kenegesd a bolsi szart! A pályázat nem más, mint egy ajánlati verseny, amiben a bolsi fajtád mindig alulmarad! Van fórum a fellebbezésre, de sosem teszitek, mert mindig "fölé ajánl" az efftársi fajtád! Hiába, csak a lopásban "nyerő"!
madlaci66
@ómió: hallottál már meghívásos pályáztatásról? fidess szokás. csak azt hívják meg akinek oda van ítélve a győzelem. egyet ne felejts el, ha már bolsizol, a gazdid nagy barátja, putyin efftárs a bolsik vezetője. de mészáros gazdid gazdagodásáról se szóltál semmit, akik ugyebár most kispórolták a vasat a vasbetonból. vagy beszélj nekem a pár év alatt szétrohadó orosz metrókocsikról, amit fidesztarlós intézett. ja és a kötbéres papírokat nem veszik át az orosz bolsi barátaid.és orbánc gazdid se nagyon igyekszik megoldani a helyzetet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.