A 35 ezres tömegre csupán maréknyi ellentüntető jutott – írta meg a 24.hu

Idén 28. alkalommal rendezték meg a Budapest Pride-ot

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Sok minden történt az idén 28. alkalommal megrendezett Budapest Pride felvonuláson. Az esemény résztvevői Vajdahunyad várától vonultak és az Andrássy úton haladtak végig.

Az elfogadást hirdető menetet hatalmas bulival ünnepelték, még David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete is megjelent, és együtt vonult a tömeggel. 

De részt vett az eseményen Steiner Kristóf is, aki párjával elképesztő hangulatot teremtett a színpadról, de Karácsony Gergely is beszédet mondott.

Lakatos Márk lefóliázva jelent meg, később beszéd beszédében arra kérte Novák Katalin államfőt, hogy „legyen mindenki köztársasági elnöke”.

Forrás: 24.hu, Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Miért nem volt ilyen tömeg a pedagógus tüntetéseken?Ha csak magukért állnak ki , az édes kevés! Miért nem vagytok szolidárisak a tudással,egészségüggyel, kultúrával,stb???De azt elvárjátok,hogy veletek mindenki szolidáris legyen???Nincs bajom veletek,mindenkit elfogadok,ha kultúrember és nem az aljasság vezérli.Nem öncélúságra van szüksége az országnak,hanem SZOLIDARITÁSRA! Nemcsak az LMBTQ embereknek,hanem az egész országnak!
simmering73
@Maccska: Látom mára megjött a hangod. Hogy érezted magad a Pride-on?
Yoda69
@Havanagi: Alapvetoen igazad. A szolidaritas totalisan kihalt a magyar nepbol, es sunyi, karorvendo, egymast feljelento nep lett.
Azt sem ertem, hogy van 200 ezer tanar, es abbol csak 5-10 ezernek van baja azzal hogy szopatjak ejjel-nappal? A tobbiek elegedettek?
Sajnos ha ez a mentalitas marad, akkor ne csodalkozzunk azzon ha a fideSS addig marad a magyarok nyakan, ameddig mar nem lesz mit ellopni, es a rendszer kartyavarkent omlik a magyar nepre.
Havanagi
@Yoda69: Török hódoltság 150 év, oroszok 60 év,ettől a néptől nem lehet várni semmit.És ne felejtsük el,visszafelé haladunk a bűnöző királyuk által.
Yoda69
@Havanagi: Az orosz "csak" 45 ev volt, de 1 is sok belole.
Azert haladunk vissza, mert orban a huberes rendszert hozza vissza. A feudalizmust. Es megis tudja csinalni, mert itt mar nincs kontroll. Azt csinal ezzel a neppel, amit akar. En ezt akkor mondtam eloszor, amikor minden zokszo nelkul elvette a nyugdij megtakaritasokat 3 millio embertol. Azota minden csak rosszabb lett.
ómió
Megvolt a "haladó szopófesztivál"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.