Puzsér Róbert minderről Tusványoson, a magyar médiahelyzetről szóló beszélgetésen ejtett szót. A médiaszemélyiség kritizálta a mai magyar sajtóhelyzetet, a „kormányközeli médiumok igénytelenségét” és azt, hogy a sajtó elvesztette hatalmi ág jellegét. Beszélgetőtársai, visszakérdezéssel, sorosozással, németországozással reagáltak neki a Telex beszámolója szerint.

A tusványosi kerekasztal-beszélgetésen Balogh Ákos Gergely (a Mandiner korábbi főszerkesztője) moderálása mellett a kék sarokba Puzsér Róbertet, a pirosba pedig két, kormányhoz közeli médium munkatársát, Szöllősi Györgyöt (Nemzeti Sport főszerkesztője) és Pócza Istvánt (Mandiner) hívták el.

"Orbán nemzeti tulajdonba vette az Origót és kiderült, hogy a legjobb, amit tehet vele, azok a csöcsök" – Puzsér Róbert Tusványoson állt bele a NER-be

Puzsér Róbert. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Puzsér szerint hogyha ma Magyarországon valaki ellenzéki, „akkor van sajtószabadság abban az értelemben, hogy kapitalizmus van. Ha rendszerpárti vagy, akkor feudalizmus van. A feudális sajtószabadság ugye értjük, hogy könnyebb?” Mint Puzsér kifejtette, utóbbihoz

nem a piacon kell megélni, hanem az állambácsi, a jóságos rendszer meghajlítja azt nekünk

"Orbán nemzeti tulajdonba vette az Origót és kiderült, hogy a legjobb, amit tehet vele, azok a csöcsök" – mondta Puzsér Róbert, miután beszélgetőtársait arról kérdezte, mi a véleményük arról, hogy Orbán Viktor azt posztolta Facebookra, hogy Kis Grofó a király. Az előadók legélesebb összeveszése akkor következett a Telex beszámolója szerint, amikor a jelenlévők összeugrottak azon, hogy Kis Grofó király-e.

Te nem látod akkor a szakadékot, ami Tamási Áront és Kis Grofót elválasztja

– jelezte Puzsér Pócza felé, Pócza pedig kétszer elismételte, hogy „szerintem lenézed az emberek egy részét”.

Az emberek nem véletlen ilyen igénytelenek. Meg kell nézni, mi az a kulturális nívó, amin a NER megszólítja az embereket, vagy amin a Megafon kommunikál

- mondta Puzsér, feltéve a kérdést, hogy az-e a jó sajtó, ami visszatükrözi az emberek félelmeit: „tekinthető az egyáltalán sajtónak?” Az asztalnál ülők ezután egymás szavába vágva „bezzeg az RTL”-ezésbe kezdtek, mire Puzsér azt kérdezte tőlük, hogy

ha nézed a TV2-t vagy az Origót, azt érzed, hogy na, végre a nemzet van hatalmon Magyarországon?

Forrás: Telex

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
@Namely: Szerintem jól tette,hogy elment,legalább egy az egyben megmondhatta a csicskáknak a véleményét.Igy sokkal jobb,mintha üzengetett volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
Nem Robika ekézte Schiffert azzal, hogy miért megy el a NER-hez interjúra, beszélgetésre?

:???

Most akkor mi van???

Ja, neki szabad :D
Havanagi
@Namely: Szerintem jól tette,hogy elment,legalább egy az egyben megmondhatta a csicskáknak a véleményét.Igy sokkal jobb,mintha üzengetett volna.
nemkati
Pócza: „mennyire kapitalista logika, hogy különböző sajtótermékeket külföldről Soros György és társai finanszíroznak?”.

Akár kapitalista, akár nem, természetes akkor, amikor kizárólag egyetlen, az uralkodó párt szava hallható a közmédiában, mindenféle kapitalista verseny nélkül, közpénzből, vagyis a mi pénzünkből fizetve, ráadásul hatalmas mértékben túlfizetve.
Aki Én
@Namely: Nem az volt a baj, hogy elmegy, hanem az, hogy seggnyaló.
Namely
@Havanagi: nem tudom, de szembehugyozta saját korábban kvázi anyázásig üvöltött véleményét. Persze Puzsér egy majom, nem is veszi észre, hogy totál hülye.
Nessy
Lehet, hogy Puzsér majom, de most bizony igazat szólt ez a majom. Tényleg, van olyan átutalás, amit Soros indított bárkinek? Vagy ez a klasszikus " mondani mindent lehet, amíg nem kell bizonyítani"?
ómió
Puzsér efftárs iinkább énekelje el az Internacionáléját!
jáger laszló
Pesty ezt hogyan ússza + arra kíváncsi leszek!!?? Lehet hogy 1XŰEN úgy ,hogy nem reagáljál le!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.