Hadházy Ákos ellenzéki politikus egy szuper spport BMW-re bukkant Karancslapujtőn, amit egy, korábban 1000 Ft árbevételt elkönyvelő szervezet 7 millió forintos támogatásból vett a Magyar Falu Program keretében.

Hadházy többmilliós szuperautót talált – "A Fidesz szerint pont erre volt szüksége Karancslapujtő romáinak"

Fotó: Facebook/hadhazyakos

Ez kérem egy “Sport” kivitelű BMW a MAGYAR FALU PROGRAM 7 milliójából, hogy a rosseb egye meg! A Fidesz szerint pont erre a sport BMW-re volt szüksége Karancslapujtő romáinak. Persze nem nekik, hanem a helyiek szerint annak az egyénnek, aki a választásokon a roma szavazók szállítja a Fidesznek – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Erre persze nincs bizonyíték, de az tény: a Magyar Falu Program honlapja szerint Karancslapujtőn egy "Gerigari Romákért Egyesület" kapott 7 milliót autóvásárlásra. A civil szervezet beszámolói szerint az egyesületet 2020 elején alapították, abban az évben 1000 (ezer) forint bevétele volt. 2021-ben viszont beütött a jóság, már 7 millióból tudtak gazdálkodni. Pont abból a 7 millióból, amit a "Magyar Falu Program" gúnynevű pénzszóró géptől autóvásárlásra kaptak. És amiből kijött egy ezüstszürke, használt, sprt kivitelű BMW. Mert előre megy, nem hátra, ugye..

A Magyar Falu Program döntéshozatali mechanizmusáról nem sokat tudunk, de el lehet képzelni a fentiek alapján, hogy leginkább Fidesznek kampányoló kamu szervezetek kifizető helyéről van szó. Érdemes böngészni pl ezt a táblázatot (ez az összes projektnek csak egy kis szelete). Az igazsághoz tartozik , hogy néhány olyan nevet is találtam, ahol tudom, hogy valódi munkát végző egyesületről van szó. Ők minden bizonnyal hasznos dologra fordítják a pénzt. De hogy ez a BMW nem ilyen, az biztos. És van pofájuk azt kérdezni, hogy hol a pénz???? – teszi fel a kérdést az ellenzéki politikus.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erről valamiért ez a vicc jutott eszembe:
A rendőr megállítja a cigányt:
-Hová mész, te cigány?
-Miféle tyúkot?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Erről valamiért ez a vicc jutott eszembe:
A rendőr megállítja a cigányt:
-Hová mész, te cigány?
-Miféle tyúkot?
izéke
Na fideszhívők,gyerünk a várfalra,védjétek a mangalicát...
Sakk Matt
@Maccska: ennyi hiányzott, a többit már össze lopták.
jesz
ez biztosan Hegedüs Zsuzsáé volt...ő gyámolította a cigányságot
namihami
Ezzel hordják a rajkókat iskolába! És amíg azok okosodnak, azalatt ezzel viszik az öreg cigányasszonyokat a közeli városba bevásárolni, gyógyszertárba, stb.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:16 ☻ A Magyar Falu Program célja, az 5000 főnél kisebb lakosságszámmal rendelkező települések életminőségének javítás és nem pedig sport BMW vásárlása néhány szélhámosnak, fideszes csókosnak.
Eladott Ország
@jesz: Viszakozott Hegedűs Naposcsibe’ Zsuzsa, mert nem akar öngyilkos lenni! Már nem akarom megállítani a kormányzati mételyt! MIUTÁN TE IS NYAKIG ÜLSZ BENNE. A múmia visszatér.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/295768776_1395275007619069_366882429364287405_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HFmpSZdjMX4AX-E0XI_&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfASzZhvtv4HfojRSoNunUd17-qdZXentjfqa865aeCi4g&oe=64BEA35B
Naposcsibe Zsuzsa aranyáron vette a csibéket és kiskacsákat, Francia- és Spanyolországból, hogy neki is maradjon alkotmányos költség, mivel közelebb nem volt drágább.
izéke
@Eladott Ország: rosszul tudod,az aranytojást tojó tyúk tojasaiból keltették
Peller Anikó
@m73: Jó, jó csak viccelt. A Mercedes a kulturhájuk részeg.
ómió
Mutyigeri efftársad pénzeltüntetéséről regélj, Hullaházy efftárs!
NKF
Hülyeházy Ákos! Tudod mit kapsz 7 milláért? Tudod mennyibe kerül egy BMV Touring?
Seggfej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.