Ahogy korábban megírtuk, Kocsis Máté kamerák előtt nevezte gorombának Szijjártó Péter kijelentését és közölte, hogy nem tartja jónak, hogy a külgazdasági- és külügyminiszter technikai kérdésnek minősítette a svédek NATO-csatlakozásának parlamenti engedélyezését. Pénteken Tusványoson Szalay-Bobrovniczky Kristóf is egyszerű „technikai kérdésnek” nevezte a svéd csatlakozást. 

Ahogy pénteken megírtuk, Kocsis Máté nagyon felhúzta magát és durván beszólt Szijjártó Péternek kamerák előtt. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Telex kamerája előtt goromba dolognak nevezte, hogy Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter technikai kérdésnek minősítette a svédek NATO-csatlakozásának parlamenti engedélyezését. Szijjártó lényegében beismerte, Kocsis viszont most a Telexnek tagadta, hogy a fajsúlyos politikai döntések, mint a svéd NATO-csatlakozás ratifikálása, valójában a Karmelitában születnek, és a kormánypárti frakciók szavazógépként működnek.

Kocsis Máté Szijjártó után nekimegy a honvédelmi miniszternek is? Háború tört ki Orbán bizalmi emberei között

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője itt egy korábbi eseményen a közmédiának nyilatkozik. Fotó: MTI/Komka Péter

Kocsis szerint a parlament, mint a legfőbb népképviseleti szerv, szuverén módon hoz döntéseket, azokat nem szerencsés technikai kérdésnek minősíteni.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Tusványoson szintén technikai kérdésről beszélt.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt mondta,

a svéd csatlakozást viszont egyszerű „technikai kérdésnek” tartja, ami a finnek felvételével együtt a NATO megerősödését szolgálja.

A miniszter azt hangoztatta, hogy Magyarország már korábban támogatta a két ország felvételét, bár közben ő is meghallotta azokat a felvetéseket, amelyek a parlament folyosóján hangzottak el a svédek „velünk kapcsolatos minősíthetetlen állításairól”.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Szijjártó lényegében beismerte, Kocsis viszont most a Telexnek tagadta, hogy a fajsúlyos politikai döntések, mint a svéd NATO-csatlakozás ratifikálása, valójában a Karmelitában születnek, és a kormánypárti frakciók szavazógépként működnek."

Magyarul beismerte, hogy magyarországon megszűnt a demokrácia és a döntéseket egy személy hozza az ő büdös zigny kénye kedve szerint, a hatalma és a lopott vagyon kizárólagos megtartása érdekében.

Látod jucika, ezt jelenti a jogállam. Megszűnése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Vihar egy biliben. Nincs két fideszes! A jól ismert politika: Mielőtt bárki is tévedésbe esne Csokis' Máté kiszólása nem önálló gondolat, nem valósi véleménykülönbség a fideszen belül, hanem csak az orbáni hintapolitika színjátékának egy rövid epizódja. Buta az, aki elhiszi, hogy ezek az emberek őszinték és a saját álláspontjuknak adtak hangot.
1.bp.blogspot.com/-RsjTaANS2QE/V3nju51tMsI/AAAAAAAAOUM/RwlXFph7jLYAf-SgmtQRUX1K6KTzJyqvwCLcB/s1600/pavatanc.jpg
Az ex. MIÉP-es bohóc, megélhetési szarházi (Csokis' Máté) csak a fidesz pártközpont által (cigány geci) rá osztott szerepét játssza, ezzel a több szólamú hazudozással kívánják az orosz barát és az orosz ellenes fidesz szavazókat is megtartani.
Karvaly
Az Orbáni bábszínházban,mindenről az egykori KISZ-titkár dönt.Kocsis is csak egy báb a színházában,akit madzagon rángat a szotyi köpködő bábmester.Az 1 bitesek mindennap megkapják az ingyenes belépőt,az előadására.
Istenakinincsen
@Őrnagy: tegnap, 23:28 Naa necsi! Már megint gyagyás voltam okostojás? Mit vétettem? Te tényleg ennyire tökhülye vagy?!?Már kezdtem azt hinni hogy értelmes vagy...Tévedni emberi dolog:))
Istenakinincsen
@Őrnagy: Figyelj Gyurka! Tudom nagyon okos vagy, de ez most már kevés lesz. A múlton már nem lehet változtatni az elmúlt. Ma csináljuk a holnapot! Nem mindegy hogy milyen lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.