A zuglóiak is folyamatosan – és tegyük hozzá: joggal – panaszkodnak a hétvégén megnövekedett zajterhelésre, amit a Hungaroringra ingázó helikopterek okoznak – írta Facebook oldalán Hadházy Ákos.

Lerántott a leplet a NER-ről Hadházy: Így vándorol az oligarchák zsebébe a haszon

Ahogy arról mi is beszámoltunk, százezrekért helikopterezett a magyar elit a Hungaroringre. Egy kör nagyjából ezer euró, Magyarországon egy jónak számító havi fizetés, de hát vannak, akik megengedhetik maguknak.

Sajnos tipikus példája ez a rendszer működésének: a haszon oligarchák magánzsebeibe vándorol – a képen konkrétan annak a FlyCoop Kft-nek a gépe látható, amely arról híresült el, hogy Rogán Antalt reptette egy esküvőre – a zajszennyezést meg viselje el a nép.

- írta Hadházy 

Tudja, hogy sokan szeretik az autóversenyt, de a Forma 1-es cirkuszról egyre nehezebb elhinni, hogy megéri, és soha senki nem is mutatott olyan számítást, ami ezt bizonyítaná.

A jogdíj évente 50 millió dollár, vagyis több mint 17 milliárd forint. Ráadásul a nemrég aláírt szerződéshosszabbításban a magyar fél vállalta a pálya teljes felújítását, ami szintés sok milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Most, amikor állítólag semmire sincs pénz, igazán át lehetne gondolni, megéri-e nekünk.

- fejtette ki a politikus.

És meddig marad velünk ez a forgalom? 2032-ig tuti, ugyanis addig biztosan maradhat a Magyar Nagydíj is. Eredetileg 2027-ig lett volna érvényes a megállapodás, de szombaton ötéves szerződéshosszabbítást írtak alá a. A hosszabbításnak feltétele is volt: 2026-ig teljesen fel kell újítani az egész hóbelevancot Hungaroringet – írja a Telex.hu.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nincs pénz oktatásra, nincs pénz egészségügyre, nincs pénz az emberek zsebében a megélhetésre, nincs pénz semmire, csak a maffiózók urizálására.
Mert a hülyemagyar maffiahívők a szavazataikkal ezt biztosítják nekik!
Ezért hülyemagyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Béla333: Ezek mind akasztófára valók 13-éve rombolják ezt az Országot,meg károsítják az egész Lakosságot,aljas jellemtelen hazug korrupt élősködő csűrhe!
Aki Én
@ómió az ánusz szakértő: ...már minden témánál kedvenc szórakozásodat, a buzulást dobod be, te buzeránsok zabigyereke?
Képtelen vagy elereszteni?
Ez nem egy ismerkedős oldal, te elmebeteg korcs!
Béla333
@telegdilaci: 10.10
Következő tanár-diák tüntetésen találkozunk?
kereső
Ha!!!, mondom ha, jól olvasom- akkor a zuglóiak nem a f1 zajára panaszkodtak, mint azt szándékosan félre"értelmezik" egyesek- meg a kettesek is. Az urizáló nagyérdemű helikoptereinek zajára panaszkodtak. És jogosan, mivel talán lehetett volna más útvonalat is találni- nem a súrún lakott Zugló felett.
Más: még nem igazán láttunk tételes elszámolást a Hungaroringről- hiszen ez egy üzleti vállalkozás, és mint ilyen nem az állam csecsén/ az adófizetők pénzén kéne lógnia. Mert az azért nem járja, ami újabban teljesen természetes orbániában, ha valami nyereséges- akkor az a tulaj haszna, ha veszteséges, akkor meg fizeti az egész ország- mert orbán "megvéd, és megsegit". Kivéve az mnb múltbéli nyereségeit- mert az akkor nem a tulajdonos állam pénztárcáját gazdagitotta, janem elveszitette köz jellegét. Most meg...a veszteség a tulajé=állam, és az adófizetők állják a cehet.
Szóval, ha a hungaroring egy üzleti vállakozás, akkor a felújitást végezzék az eddig felhalmozott eredményeik tartalékából, mint minden tisztességes cég teszi, amelyik nem a magyar adófizetők zsebében kotorászik állandóan.
Emmersson71
Csak egyszer utazott helikopterrel Kóka, mekkora sivalkodás volt nemzethy oldalról!
zenebohóc
@Aki Én: A te érveid helytállóak! Én megoldást vázoltam fel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.