Hónapok óta egy eldugott helyen állnak a milliárdokból vásárolt mammográfiás szűrőbuszok. Hadházy Ákos ellenzéki képviselő azonban kiderített valami nagyon fontosat.Hadházy: a milliárdokat az önök pénzéből adták a gengszter dúsgazdag vállalkozóknak – Újabb részletek derültek ki a pátyi szűrőbuszokról

Fotó: Facebook.com/hadhazyakos

Még mindig eldugva rostokol egy Páty melletti telepen nyolc mammográfiás szűrőbusz azok közül, amelyeket horribilis áron, 1,75 milliárd forintért vásároltak, de soha nem használtak.

Korábban beszámoltam róla, hogy Müller Cecíliáéktól elvették az eredetileg 9+9 darab méregdrága járművet és Páty mellett tárolják őket. Miután erről posztoltam, az új „üzemeltető”, az Országos Kórházi Főigazgatóság azzal „cáfolt” engem, hogy a buszok csak átmenetileg vannak a telepen és átvizsgálás után majd vidéki kórházakhoz kapcsolva helyi egészségügyi szűréseket fognak folytatni. Az egyszerű szűrőbuszok tényleg eltűntek a helyszínről, de a mammográfiás járművek zöme MÉG MINDIG OTT ÁCSOROG, négy hónap után is. Vagy nagyon lassan halad tehát az átvizsgálás, vagy hazudtak erről is – írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

Azt is régóta tudjuk amúgy, hogy az emlőszűrés céljára vett buszokat műszaki hiányosságok miatt soha nem használták emlőszűrésekre, a röntgen készülékeket régen kiszerelték belőlük. Müller Cecíliáék azonban azt hazudták, hogy más, egyszerű szűrésekre használják a járműveket. Hát, az elmúlt négy hónapban ez biztosan nem így történt...

Persze az sem jelentene semmit, ha buszokat odatámasztanák egy-egy vidéki kórház oldalához. Képzelem, a kórházak mekkora lelkesedéssel szaladgálnának a buszokkal szűrni a megyékben.

Van egy dolog viszont, amiben én tévedtem, de ettől nem vidámabb a történet. Én meg voltam győződve arról, hogy a projektet az EU finanszírozta egy 17 milliárdos projektből vettek ki a 9+9 busz árát. Ez azonban nem így volt, a 2,8 milliárdot nem az EU adta. Tehát az Önök pénzéből adták a gengszter dúsgazdag vállalkozóknak. Bár így még nagyobb rejtély, hogy a 17 milliárdos projekt hol tűnt el?!

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@Philip Marlowe: Akárhol emeli fel a függöny alját, mindenütt a lopást találja, nem tűnt még fel ? Egyetlen egyszer sem cáfolta meg még senki !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Szevasztok: ! "Ne azt nézzétek amit mondok , hanem amit csinálok" Máris megcáfolva az állításod ! Oszt jónapot vagy inkább boldog karácsonyt ?!
ómió
@Aki Én: A tényszerű válasz, hogy Hullaházy efftársad - mint a fajtád általában - notórius hazudozó!
Clavigo
@ómió: Az inkább tényszerű,hogy egy barom vagy. Emeletes .
Aki Én
@ómió: Úgy látom, megint a szövegértéssel van bajod. Na, még egyszer:

Ebben mi a hazugság, és ezzel szemben mi a valóság?
Köszönöm tényszerű válaszod!

Én sem csak azt mondom, hogy egy buta balfasz vagy, azt is elmondom, miért.
Na, próbáld újra buta balfasz.
Vagy magad bizonyítod, hogy mekkora balfasz vagy?
ómió
@Clavigo: Te bolsi szarkupacként tényszerűen mindenütt ott vagy, ahol bolsibűz van!
@Aki Én: Notórius hazudozó Hullaházy efftársadról, bolsiék fajkreténje, mindig ilyen feleslegeseket szoktál kérdezni?! Nincs más dolgod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.