Nem várta meg Navracsics Tibor, hogy hivatalosan is átadja délelőtt Karácsony Gergely főpolgármester a felújított Lánchidat, tandembiciklin tekert át a hídon péntek reggel, államtitkárát vitte magával.

Navracsics nem várta meg, hogy Karácsony hivatalosan is átadja a Lánchidat,  tandem kerékpárral tekert át rajta péntek reggel – fotó

Fotó: Facebook/Navracsics Tibor

Navracsics Tibor a felújított Lánchídon már reggel áttekert egy tandem kerékpárral. A másik utas Latorcai Csaba államtitkár volt, Navracsics helyettese.  A miniszter ült elöl, államtitkára mögötte – így tekertek át a hídon, amit hamarosan hivatalosan is átad az évekig tartó felújítás után Karácsony Gergely főpolgármester – írta meg a hvg.hu.

Navracsics a tandemezésről Facebook-oldalán számolt be.

Piknikkel egybekötve adják át pénteken a felújított Lánchidat

Piknikkel egybekötve adják át pénteken a felújított Lánchidat: megnyílnak a járdák és a hídfőkben lévő aluljárók, az ünnepélyes eseményhez kapcsolódva pedig a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) színes szabadtéri programokkal várja az érdeklődőket – tájékoztatta a BKK szerdán az MTI-t.

Magyarország és Budapest egyik legfontosabb kulturális örökségének és jelképének szerkezeti, illetve műemléki rekonstrukciója az eredetileg tervezett időpontnál mintegy másfél hónappal hamarabb ér véget

-írták.

A Lánchíd-piknik pénteken 18 órakor kezdődik és éjfélig tart a Fővárosi Önkormányzat és a BKK szervezésében, ismeretterjesztő programokkal, utcazenészekkel, étellel és itallal, fényoroszlánokkal várja az érdeklődőket, sötétedés után pedig különleges, alkalomhoz illő megvilágítást kap a híd

- áll a közleményben. A rendezvény idejére lezárják a közúti forgalom elől a Lánchidat, ezért az arra járók és a résztvevők zavartalanul piknikezhetnek az útpályán.

A BKK közleményében kiemeli, hogy a budai és pesti oldalon felállított sátraknál a készlet erejéig fagylalt, perec és limonádé várja az arra járókat, valamint élőzenés előadók koncertjeivel várják az érdeklődőket. Hozzátették, hogy a pesti oldali gyereksátorban a szervezők színezővel, rejtvényekkel, egy különleges Lánchíd-LEGO-építménnyel, valamint meglepetéssel készülnek.

A BKK és a Fővárosi Önkormányzat közleményében a Lánchíd-piknik résztvevőit arra kéri, hogy vigyázzanak saját és mások testi épségére, valamint fokozottan figyeljenek a rendre, és óvják a felújított hidat. További információk a a bkk.hu internetes oldalán találhatók.

Forrás: hvg.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Navra most azt hitte, hogy igazi vagány dolgot művelt, vigyorogva beintett Karácsonynak?
Meddig tud még lesüllyedni ez az alak? Uniós pénzek itt vannak már, vagy azt számolgatják, milyen időpontot mondjanak, talán a jövő tavasz lesz a nyerő? Évszám nélkül sokáig használható.
Egyébként tényleg, mire volt jó ez a partizánakció?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hátha ettől boldogabb, szebb napja lesz , rá kell hagyni. Saját magát minősíti!
Menőmanó
@sgl: 12:18 Be ne dőlj már ilyen fake news oldalaknak. Olyan titulus nincs, hogy Magyarország főgyógyszeréesz-helyettese. Főgyógyszerész sincsen.
troppauerhumer
Fura egy állat, Orbűnisztánban tenyésztik ,keréken csúszómászó,a gerinctelenek rendjéből .
Eladott Ország
Navracsics tandembiciklin tekert át a Lánchídon, majd kijelentette, hogy hamarosan jön az EU-s pénz , akinek a kórházi kezelése jelenleg is folyik, de gyógyíthatatlan. Ha ereszjóska ült volna hátul, váz se kellett volna. Apropó: N.csicska, hol a kalapevés, mert 1 éve nem jött az unióból a zároltból egy kanyi sem. Aztán Tibi, a gazdád mikor fizeti ki a Lánchíd felújítására megígért pénzt? Van bőr a pofátokon, azt látom. Képmutató majmok.
jáger laszló
Tibi
Ez + mire volt jó?
Szerintem semmire!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.