A Hírt Tv Sajtóklub című műsorában előkerült, hogy a Sziget remlámvideóiban azonos nemű párok csókolóznak – írja a 444.

Bencsik András attól retteg, hogy kötelező lesz homoszexuálisnak lenni a Sziget fesztiválon
Kép: YouTube

A lap összefoglalása szerint a képsorok a Békemenetet szervező Bencsik András fejéban a következő gondolatsort indították el:

Úgy tudom, hogy az egyik célközönsége ennek a Sziget Fesztiválnak Nyugat-Európa. Hollandia meg egyéb országok ... tehát a homoszexualitás propagálása már gyakorlatilag kötelező rutinná válik az iskolákban példának okáért. Valószínűleg ez egy tudatos döntés volt, hogy azért kellett ezt a propagandát a reklámfilmbe betenni, hogy az ide jövő nyugat-európai fiatalok otthon érezzék magukat.[...] Egészen egszerűen azért, mert »látjátok, mi is azon a fejlett nyelven beszélünk, mint ti odahaza«. Egyébként szívfájdító, hogy ugye Tarlós István mint polgármester azt írta egy levelében, hogy amennyiben egy ilyen propagandasátrat fel akarnak állítani, őszintén sajnálja, de akkor nem engedélyezi a Szigetet. [..]Azért, mert azt mondja, hogy oké, rendben van, ő nem tilthatja meg, hogy homoszexuális érzelmű emberek odamenjenek, de azt igen, hogy fiatalkorú embereket ezzel befolyásoljanak.

Most már azóta ott tartunk, hogy a reklámfilmben ez van, és nem szeretnénk megérni, amikor a bejáratnál megkérdezik ugye te hajlandó vagy megcsókolni egy azonosnemű embert, mert ha nem, akkor sajnos ide nem jöhetsz be. Ezt azért jó lenne valahogy kivédeni.”

Velkovics Vilmos, az SZFE tanára aztán megállapította, hogy iylen alapon akár drogokkal is lehetne reklámozni a Szigetet, hiszen az is elő-előfordul a fesztiválon. 

Forrás: 444

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Egy volt munkásőr , MSZMP- pártlap szerkesztője , minden fideszes megmondó véglény , vagy nyáj vezér, pár kivétellel ,ebből az ideológiai alapból indult , amit mára csúcsra járattak , bennük van a kommunista beidegződés , ezért minden agymenésük süket duma , normális emberek előtt , hiteltelenek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Éhes disznó más makkjával álmodik, igaz-e Bencsik effftárs?
Tényleg senki nem akarja megfarkalni ezt a vén barmot?
szegény hazám
Röviden. Ez az öreg munkásőr nagyobb marha mint a kistehén.
ómió
Hát, ha ez "haladóilag" így megy...!
Clavigo
@ómió: Lassan tolmács kell hozzád,,te agyatlan.
Edebácsi
Ami ennél rosszabb: fideszesnek lenni már szinte kötelező!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.