A várható vihar - villámlás és eső - miatt két órával elhalasztották a budapesti atlétikai világbajnokság első számát, a férfi 20 kilométeres gyaloglást. A folytatásról egyenlőre nincs hír, mert a vihar még nem vonult el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Majd O1G felhúzza a gumicsizmáját és rendet tesz az égiek között - igaz hülyemagyar maffiahívők?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
A Meteorolóvátevő Intézetnél senki se jelezte előre, hogy vihar lesz? Kíváncsi leszek a kirúgásokra.
0rbánt és a meghívott bűnözőit mosná el már végre valami vihar!!!
colibri
Haragszom a viharra. Nem a verseny rajtját kellett volna "elfújni" (ha már egyszer ideszervezték és temérdek pénzt pumpáltak bele), hanem ezt az ájtatos, hazug orbáncot! Jó messzire! Oda, ahonnan lehetősége se lenne visszajönni.
Nessy
Bár nem hívta meg Orbán, Eső Isten is kiváncsi a méreg drága Atlétikai VB-re.
infinity
@nemkati: "A magyar kormányfő pénteken az állami rádióban arról beszélt, hogy az atlétikai világbajnokság apropójából országa meghívja a „politikai barátait”, az EU és a NATO vezetői azonban hiányoznak az esemény vendéglistájáról – írja az Euronews.

A portál szerint a „nacionalista miniszterelnök”, az „illiberális demokrácia önjelölt híve”, akit a nyugati partnerekkel szembeni gyakran irigykedő magatartás jellemez, számos kétoldalú találkozót tervez az elkövetkező napokban, mivel a főváros, Budapest ad otthont a 2023-as atlétikai világbajnokságnak.

A sportesemény lesz a háttere a katari emírrel, Törökország, Azerbajdzsán, Kirgizisztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán elnökével, valamint a balkáni országok, Szerbia és Bosznia vezetőivel folytatott megbeszéléseknek. A világbajnokság emellett Orbán szerint kínai üzletemberekkel folytatott tárgyalásokat is lehetővé tesz. Ez a lista az Euronews szerint az ország keleti befolyási övezet felé való sodródásának jele, és megemlítik azt is: az Orbán által politikai barátoknak nevezett politikusok közül többen felelősek azért, hogy országukban hanyatlóban van a demokrácia.

A keleti nyitás apropóján azt is megemlítik: közép- és kelet-európai szomszédai közül egyedülálló módon Magyarország az ukrajnai invázió óta szoros kapcsolatokat ápol Moszkvával, nem hajlandó fegyverekkel támogatni Ukrajnát, illetve nem engedi, hogy fegyvereket szállítsanak át a közös határon. Ez, valamint a jogállamisági problémák és a demokrácia leépülése nagymértékben elszigetelte Magyarországot európai és amerikai partnerei körében, ami több milliárdnyi európai uniós forrás befagyasztását és washingtoni szankciókat eredményezett, írják."

O1G, haza-, Európa, a "nyugati világ" és a kereszténység árulója!
nemkati
@infinity: Nem kell bemutatni. Mindenki tudja, miféle ember ez. Csak sokan nem akarják tudomásul venni. 0rbán nekik is ezt mondja: nekem higgyetek, ne a szemeteknek. Azok meg persze hisznek a szemeteknek.
infinity
Ki az szellemi, lelki nyomorult, aki elhiszi, hogy a hazug, tolvaj, csaló, rabló, zsaroló, embereket nyomorító, halálukat okozó, egy egész országot éppen tönkre tevő - gazdaságilag, erkölcsileg, környezetileg - Orbán a kereszténység védelmezője Magyarországon, Európában, sőt, az egész nyugati világban; a kereszténységet csak felhasználó álszent, képmutató autokratákkal, és/vagy ateista kommunistákkal, és/vagy muzulmán diktátorokkal a hata mögött?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.