Szijjártó Péter behívatta már a török nagykövetet a török diktátor emberei által Budapesten megvert magyar férfi ügyében? – tette fel a kérdést a DK.

Az Orbán-kormány "barátainak" mindent szabad, magyarokat verni is? – Kínzó kérdéseket tett fel a DK
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, lehetséges hogy a Magyarországra látogató Erdogan török diktátor emberei bántalmazhattak egy magyar férfit Budapesten, akit a TEK-nek kellett kimentenie.

Az Árnyékkormány azonnali magyarázatot követel a kormánytól: hogyan lehetséges az, hogy a török diktátor emberei megvernek egy magyar embert Magyarországon, a magyar kormány pedig síri csöndben nézi végig mindezt? Hogyan lehetséges az, hogy a hazánk európai szövetségeseivel szemben rendszeresen kirohanó Szijjártó Péter külügyminiszter még nem hívatta be a török nagykövetet? Az Orbán-kormány "barátainak" mindent szabad, magyarokat verni is? Ezek után esetleg Vlagyimir Putyint is szívélyesen meghívják Orbánék egy ünnepi magyarverésre két ukrán város elpusztítása között?

- írták.

Az Árnyékkormány szerint az eset világosan megmutatja, hogy milyen jövőt szán a magyaroknak az Orbán-rendszer: az illiberális rendszerek diktátorai előbb-utóbb erőszakkal rontanak rá a velük egyet nem értőkre. Ezért fontos, hogy Magyarországon van Árnyékkormány és van kormányzóképes alternatíva, amely visszavezetheti hazánkat az európai demokráciák közé.

Forrás: MTI-OS

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Maccska: Ráadásul egy nem engedélyezett randalirozáson történ, a rendőrség 125. oszlatási felszólitása után. Megmondták- , hogy kényszeritő eszközt fognak alkalmazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@bence: "Mielőtt bárkit lehülyézel nézz utána a számoknak !"
és ezek után semmilyen számot nem írsz, miközben én tényszámokat írtam, kb ennyit a szakértelmedről a témában. Tudom, hogy kellemetlen, de lebőgtél.
"Szuverenitás = Állami önállóság"
A többi nincs benne, csak te költötted hozzá, hogy orbánozni tudj.
"2006 puccs után orbcsánynak kellett volna kivizsgáltatni , miért nem tette ?! Mielőtt esküszegésről beszélnél talán nem ártana elgondolkodnod ! Milyen alapon kérhetne számon orbcsány olyant , amit ő maga folyamatosan képtelen volt betartani ?! "
ki az az orbcsány?
légyszi ezt írd le emberi nyelven, hogy tudjam kire gondolsz.
balos
@Namely: A buziknak és pedofiliánuszoknak teszek jót,hogy érezzék a törődést!Mint magácska!
Namely
@balos: látom nem tudsz másra gondolni :D
és persze más a buzi, nem te, deeeehogy is :D hiszen nem az a buzi, aki folyton erről beszél, kommentel, mint te :D :D :D
hanem az, akire te ráírsz valami ürüggyel, hátha betalálsz a köcsög szövegeddel és végre partnerre lelsz :D :D :D
Jaj, ez már túl bonyolult lett neked. Mindegy, fantáziálj nyugodtan tovább.
:D
balos-faros köcsög :D
balos
@Namely: A többit az apád faszából szoptad!
kereső
Van már valami hir arról, hogy a magyar toporzékügyi minisztérium szóvá tette a török nagykövetnek az atrocitást? Vagy a toporzék csakis és kizárólag az Eu-nak, a szoszédos országoknak,és kimondottan az USA-nak, és Ukrajnának van fenntartva. ???
Namely
@balos: na, most már tudjuk, honnan szerezted a perverziók iránti vonzalmadat. Az apád rontott meg. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.