Szijjártó Péter behívatta már a török nagykövetet a török diktátor emberei által Budapesten megvert magyar férfi ügyében? – tette fel a kérdést a DK.

Az Orbán-kormány "barátainak" mindent szabad, magyarokat verni is? – Kínzó kérdéseket tett fel a DK
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, lehetséges hogy a Magyarországra látogató Erdogan török diktátor emberei bántalmazhattak egy magyar férfit Budapesten, akit a TEK-nek kellett kimentenie.

Az Árnyékkormány azonnali magyarázatot követel a kormánytól: hogyan lehetséges az, hogy a török diktátor emberei megvernek egy magyar embert Magyarországon, a magyar kormány pedig síri csöndben nézi végig mindezt? Hogyan lehetséges az, hogy a hazánk európai szövetségeseivel szemben rendszeresen kirohanó Szijjártó Péter külügyminiszter még nem hívatta be a török nagykövetet? Az Orbán-kormány "barátainak" mindent szabad, magyarokat verni is? Ezek után esetleg Vlagyimir Putyint is szívélyesen meghívják Orbánék egy ünnepi magyarverésre két ukrán város elpusztítása között?

- írták.

Az Árnyékkormány szerint az eset világosan megmutatja, hogy milyen jövőt szán a magyaroknak az Orbán-rendszer: az illiberális rendszerek diktátorai előbb-utóbb erőszakkal rontanak rá a velük egyet nem értőkre. Ezért fontos, hogy Magyarországon van Árnyékkormány és van kormányzóképes alternatíva, amely visszavezetheti hazánkat az európai demokráciák közé.

Forrás: MTI-OS

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Maccska: Ráadásul egy nem engedélyezett randalirozáson történ, a rendőrség 125. oszlatási felszólitása után. Megmondták- , hogy kényszeritő eszközt fognak alkalmazni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
nagyon nyögvenyelős kéremszépen...
kereső
@Maccska: Mondj nekem egy másik európai országot, ahol a rendőrségnél nincs/nem volt rendszeresitve gumilövedék. Be kéne már fejezni ezt a hazug szöveget. Minek ment oda- rendőröket dobálni a majma.
Clavigo
@Maccska: @KisTehen: Orbánszopó ,napidijas retkes janicsárok... ( a qrva anyátokat,,retkek ! )
kereső
@Maccska: Ráadásul egy nem engedélyezett randalirozáson történ, a rendőrség 125. oszlatási felszólitása után. Megmondták- , hogy kényszeritő eszközt fognak alkalmazni.
Sziszifusz
@Maccska: 11:32

... és akkor szerinted az rendben van, hogy a török biztonságiak agybafőbe verik a mutogató magyar állampolgárt, Magyarországon, augusztus 20-án ?.
csak úgy....
hogy a törökök újra magyarokat üldözhetnek,verhetnek budapesten,ezért legyen hála a megvédös 0rbánnak,aki már minden szart beenged az országba!
ö így védi a keresztényeket az elnyomó,keresztény üldözö mohamedánoktól! - faxa..
csak úgy....
@Shikari: te macsska agyú,tudálékos falu bolondja!
izéke
Decemberben ujra jön az ördögan,talán karácsonyozni is együtt fognak,,,putyin járt ilyen rendszerességgel ellenőrizni orbánt,most átadta a stafétát a házitörökjének és az ellenőrzi a " független" viktorkát
csak úgy....
@izéke: lesz még lófarkas zászló buda várán !
Namely
Magyarokat nem szabad verni.

Kivéve, ha azt 2006 őszén teszi a rendőrség kúrcsány testvér személyes utasítására. Akkor lehet. Sőt. Akkor annak a neve "ősszel védtük a rendet".
Aki Én
@Namely: Ez hogy jön ide, te buta suttyó?
Már az is parádés, ahogy összemosod a kettőt.
Jesszusom, de fájóan buták vagytok...
frank
Miért nem baszták a falhoz azt a bunkót?
Még hogy kimentette a TEK ! Nem kellett vola.
Clavigo
@Shikari: Téged senki sem kérdezett,,te napidijas román hugyosvödör. . Csitora van,muzsik.
Aki Én
Beszarás.
2006-ban a fél város lángokban, többszáz rendőr megsérült, kirakatok törtek, autók égtek, tankkal furikáztak a tömegben, betörtek az MTV székházba, kirabolták..., és ezt hasonlítják ahhoz, hogy egy ember a saját hazájában középső ujjával bemutat egy diktátornak.
És csodálkoznak, hogy a világ hülyéjének tartják őket.
csak úgy....
@KisTehen: "tudjuk" :) tehát te egy hatökör! - mit tudsz még az 0rbánék seggének lefetyelésén kívül, te rühes szopósmalac ?
Aki Én
@Maccska: ...lehet, hogy veled ellentétben egy demokrata, aki tényleg elhitte, hogy egy demokratikus jogállamban él.
Szóval leginkább naiv lehet.
Hogy ti az ilyenek tűzzel vassal irtjátok, az meg rendben van.
csak úgy....
@KisTehen: az érveid tipikusan elmebetegségre vallanak, persze ki az a normális magyar, aki a fideszékhez szegödik trollnak!? :)
szegény fidesz, csupa ütödöttel kell védetniük az elbaxott renoméjukat! :)
pár példa: @Philip Marlowe: @Shikari: @Maccska: @KisTehen: ...stb
jáger laszló
Magyar verés a mutogatós magyarnak!!
Szerintem jön a török verés is hamarosan!!??
A mutogatás már nem is kell!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: aki téged ökröz az igazat mond,hiszen te egy buta,fontoskodó,fideszökör!
- akinek jó vastag bör van a buta pofáján! :)
a gyogyósok gyogyósságaira nem használnak érvek,akkor meg minek!?
neked tények kellenek,tehát ezért ökrözlek,hiszen az tény,hogy te egy buta ökör! :)
NKF
Mi a f@szt akar ez a "árnyékszékkormány"? Fletó új jelszava:készülünk!
Mire készültök seggfejek? A többi kisköcsög pártot már megsem említem!
Nessy
Ne tessenek viccelni! Egy kiemelt stratégia partner "testőreinek" ehhez is joguk van! Elvégre 150 évig jogik volt! Hagyományőrzők!
csak úgy....
@KisTehen: mert csak te ülhetsz föl minden illipsi agymosásnak? :)
ökör,te egy buta szánalom,aki frissen jött az 1 hetes fidesz agymosásból!
Nessy
@KisTehen: Kiemelt stratégia partner Törökország, Erdogan? Igen! Itt voltak anno 150 évig a törökök? Igen!
Akkor mi a probléma ?
gina
Retkes tetves diktátorok ez kell a sok agyhalott fideszhivönek, ez a magyar demokrácia
csak úgy....
@KisTehen: most mondjam egy ökörre,hogy nemzetes uram? - csak nézne rám mint kis tehen az újkapura! :)
Kovács Máté
ugye basod a török elnök es lehetseges emberei nem birják a kritikat Magyarországon basod
diktatorok gyülekezete basod
Péter2
@Őrnagy: Már megint a 0 bites gyogyós gondolatok , 1 az antifát nem hívta senki , az antifa tagjai olyan emberekből állnak, akiknek a felmenőit , családjait megnyomorították , kiirtották , sőt országaikat tették tönkre a fasiszták nácik , ők így vesznek elégtételt , nem akarják , hogy még egyszer megtörténjen és a rühes fasiszta eszmék terjedjenek , amúgy tejesen érthető , én sem hagynám annyiban azok jelképek használatát akik ártottak volna családomnak és főleg a hazámnak , az antifák közt magyar embereke is vannak szép számmal ! A kecskebaszó törököket a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán hívta ide , diplomáciai kereteken belül, ezért más a gyerek fekvése , mi jogon nyúlnak is hozzá bármely magyar emberhez a diktátor emberei ? Nyugodj bele , velem tették volna , az eső török aki velem szembe jött volna , úgy rúgtam volna fel , hogy Isztambulig repült volna ! De itt el kell számolni a kormánynak , eljárást kell indítani a verekedő ellen , garázdaság , vagy ha történt személyi sérülés, akkor már bűncselekmény elkövetése bűntette miatt , ha ez elmarad , az nagyon csúnya fényt vet az egész országra nézve , mert a sértett valószínűleg el fog menni a Strasbourgi emberjogi bíróságig jogorvoslatért , amit 100% ,meg is fog a kormányotok ellen nyerni , azt fizetnek mint a katonatiszt ez csak a kicsi vagyoni oldala , de az erkölcsi , a nemzetközi megítélése veletek szemben , azt nem fogjátok zsebre tenni , és ne , hogy azt higgyétek, hogy ez nem árt az országnak ! Nem kicsit !
Nessy
@KisTehen: Attól még viselkedhet bunkó módon egy másik országban!
balos
@KisTehen: Azért szopódle a talyipfaszát ezerrel,vagy csak jólesik a muszka után egy másik!
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyádnak irogas basod,aki egy intelligencia hiányos szaros farpofákat kedvelö,turkálo köcsögöt ellett a világra basod
kereső
@Maccska: Számtalan korabeli fényképfelvétel cáfolja az elhajlitott valóságodat. Akit a gumilövedék szemen talált- és ez EGY!!!ember, éppen behajolt a marhája egy rendőr simogató kockakőért Ami normális emberi mérték szerint sem szemmagasság, hanem egy átlagos magasságú ember térgye!!És ezt nem befolyásolja, hogy volt-e a rendőrön azonositó, vagy sem. Mint ahogyan azt sem, hogy egy nem engedélyezett tömeg randalirozás oszlatása történt a magyar rendfenntartók részéről. Nagyon ki vagytok kelve magatokból mostanság a tüntetők ellen, amikor a rendőrség minden indok nélkül gázzal fúj le diákokat- akik nem támadtak a rendőrökre, rabositanak gyerekeket- mert csak, mert ki merte nyitni a száját a saját érdekében- minden megfelelő indok nélkül. Hova ez a kettős mérce te cica? Ott 2006-ban nem számitott a közel 400 sebesült rendőr. csak egy balfácán kilőtt egyik szeme- itt meg , amikor tényleg aránytalan a rendőri intézkedés, azt hibáztatjátok- aki nem randalirozva, nem támadva a rendőröket elszenvedi a rendőri túlkapást.Ráadásul a gáz spray alkalmazása felszólitás nélkül történt. Tudod, mi nem csak 2006-ra emlékezünk, hanem 2022/2023ra is.
És nem volt "gyurcsány" rendőrség, mintahogy most orbán/fideSS rendőrség van- ahogyan az egyik lepcses szájú tudatalattija elárulta. Na, igy- cicus.
kereső
Egyébként teljesen jogos a DK kérdése. Ha erdogan testőrei voltak- akkor az a minimum, hogy a diplomácia hangot edjon a magyar emberek védelme érdekében. Ha, civilek voltak akik támadtak- amit nem hiszek, hisz a magyar rendőrség nem állitott elő közülük senkit- akkor meg, ki kell utasitani őket az országból. " Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket".
kereső
@Maccska: Hagyjuk már- a kettőenk/gáromnak semmi köze ahhoz, hogy a magyar szuverén álllam állampolgárát egy idegen állam államapolgárai bántalmaztak véleménynyilvánitása miatt a szuverén magyar állam fővárosábam. Mi a ló(f@x(fütty köze van mindenhhez Gyurcsánynak, 2006-bak, öszödnek? Mindez 2023 augusztus 20.-án történt - a magyar nemzeti ünnepen, Szt.István államalapitásának ünnepén.
Nessy
@KisTehen: Ezt már írta! Aranyhal memória!
kereső
@Maccska: Na, ne!!! Most adod a hülyét?Ti itt a barommal, meg az obsitossal rögtön 2006-i kezdtétek emlegetni, az Árnyékkormány közelményáre- és ha nem lenne világos, az akkori 2006-os eseményeknek, Gyurcsány Ferenc öszödi beszédének, és a 2006-os Gyurcsány Ferencnek semmi köze nincs ehhez a 2023 augusztus 20.-i történéshez. Az, meg hogy a Dr.Dobrev Klára vezette Árnyékkormány felszólal egy magyar állampolgár védelmében, teljesen rendjén való, ha már a hivatalos magyar kormány hallgat , mint libax@r a fúben.
csak úgy....
@Őrnagy: @Maccska: @durbincs: @KisTehen: ,már csak shikari hiányzik a fidesz gyogyik exkluzív klubjából...,föltehetöleg bepasizott és azért késik! :)
csak úgy....
a török most attól faxa haver, mert ott 3 X akkora az infláció mint 0rbanisztánba?
rábaxtok ha a cigány beerdogányol nektek egy akkorát,hogy még a baszporuszotok is bedugul tihanynál...
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyádnak irogas basod,aki egy intelligencia hiányos szaros farpofákat kedvelö,turkálo köcsögöt ellett a világra basod
csak úgy....
@Namely: 12:27 mert a magyarok kiverik maguknak 0rbánra a turulra és a csodás szarvasukra! - alig változott valami a honfoglalásuk óta,minden esetre okosabbak nem lettek...
még a parlamentjüket is egy schwab gyerek csinálta neki, - pld. a híres magyarjaik: paul newman,thoni curtis, teller ede ,bíró jános (a golyóstollas) ...akiket a világon a mai napig mindenki ismer...,nem csíszta magyarok, - annak ott vagytok ti...,buta ,tehetetlen seggfejek!
jáger laszló
Mac/c/ska jaj miket nem nyávogsz össze???
Te ezt álmodtad vagy kitaláltad!!
Te kis fantáziadús macsek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
koszpeko
@Őrnagy: te hozz linket a 300000 jegyről amit eladtak.
Vagy kussolj a tobbi narancsgecivel együtt.
koszpeko
@KisTehen: @Maccska: @durbincs: @Őrnagy: @NKF: @Philip Marlowe: @Namely: A Fidesz közvetlenül az események után 2006-ban azt kérte számon az akkori kormányon és rendőri vezetősen, hogy a rendőrök miért NEM használtak éles fegyvert. 2013. okróber 23-án.
Nyitray: éles lőszert kellett volna használni az MTV ostromnál
Éles lőszerrel töltött fegyvert kellett volna a 2006-ban az MTV székházat ostromló tömeg ellen használni. Ezt az álláspontot képviselte Nyitray András korábbi fideszes országgyűlési képviselő, aki jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés alelnöke.
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
koszpeko
Mint zöld döglégy a szarra úgy gyűlnek 1-1 D.K. cikkhez a fidkányok.
Érzik a vesztüket
Clavigo
@Maccska: Buta vagy... mint a " főőd "..
Clavigo
@Maccska: Nem bonyolítom egy fél bytesnek..
jáger laszló
Csak azt nem értem,hogy a Bán miért integetett hiszen nem ő az OrBán!!??
Ejnye fiú!!
Erre most ráfázott!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
kereső
Még mindig ezen rugózik a macska- 2006, meg szemkilövető, meg rendőrségi oszlató fegyver, meg gyurcsány 2006.
Nos én meg azon, hogy 2023. augusztus 20.-án hogyan történhet meg Magyarországon, a magyar államiság születésnapján, hogy egy egy idegen állam vezetőjének testőrei letepernek egy magyar állampolgárt- csak mert !! És a magyar diplomácia hallgat. A magyar állam nem védi meg állampolgárait. A magyar állam nem szuverén- hanem a török diktátor csicskása, csizma pucolója. Annak is csak az egyik csiznáé- a másik csizma az oroszoké. A keze meg a kinai elvtársaké. Orbán viktor kiárusitja az országot idegen hatalmaknak- a saját hatalma érdekében- ezt meg eladja- az "ugysem értjük, mint mondol orbán" népének nemzethy érdekként. Ez nem nemzeti érdek- ez hazaárulás. Orbán egy puccsista gazember, aki most azn Alkotmány után megpuccsolta a magyar államiságot , és szembe köpte Szt.Istvánt, és vele együtt a saját különbejáratú alaptörvényét. Hogyan mondhatja ezek után az állampárt- hogy orbán a kereszténység utolsó védőbástyája? Ez az ember elárul mindent és mindenkit, ha a saját érdeke úgy kivánja. Hát most igy kivánja. Lehet itten baloldalazni, meg keritésezni- meg "lebontaná", meg soros tervezni...mindent lehet, ami azt szolgálja, hogy elfedje orbán és állampártjának hazaárulását. És akik ezt szolgálják, meg itten pénzért ezt szóban támogatják- ők is ugyanolyanok. Hazaárulók,.
kereső
@Maccska: Ha, nem testőrök voltak, csak erdogan szimpatizánsok- akkor a magyar rendőrség miért nem állitotta elő őket? Hiszen min,garázdaság amit tettek. Megdől a teóriád -és x@r mentegetése általatok. És teljesen mindegy, hogy ki-és mi Bán Tamás. Magyar állampolgár, pont!!!
kereső
@Maccska: Bayer is elmehet a susnyásba, zabot hegyezni. Nem a 150 éves megszállás miatt nem tetszik sokunknak a török diktátor pofája, hanem a jelen történések miatt. A megrendezett önpuccs ürügyén a rengeteg letartóztatott - katonák, ujságirók, tanárok-egyetemi oktatók. A kereszténység üldözése miatt. A kurdok ellen elkövetett gyilkosságok miatt. Ezt rá fogni a 150 éves török uralomra, hogy Bán Tamás azért használt nemzetközi kézjelet- nem más mint szerecsenmosdatás. Orbáné szennyeséé is.
ómió
...hatta, ...hette!? Ti is azt hazudhattok meg efftársak, amit csak akartok!
bence
@Namely: ! A csőcselék magyarokról beszélsz akik rendőrt vertek , autókat gyújtogattak , fosztogattak , raboltak stb ? orbán utasítására ?! Szerinted mit kellett volna velük tenni ? Ja tudom ! Éleslőszerrel fejbe lőni !
Namely
@bence: örülök, hogy a kúrcsányi alternatív valóságot kitűnően bemagoltad.
bence
@Namely: ! Látom még 18 év eltelte után is tudatmódosító hatású szer alatt állsz ! Legfőbb ideje lenne kijózanodnod !
Namely
@bence: "nagyon frappáns" válasz. Csak egy "kissé" ovis. És ettől még annak amit írtál, köze nincs ahhoz, ami 2006-ban történt. Ezt a királyi csatornán és a kúrcsányi nyilatkozatokban hallhattad. A valóság téged nem érdekel, ez van. Remélem, hogy amikor legközelebb az a köztörvényes hatalomra kerül, te is úgy jársz, mint Révész Máriusz 2006 október 23-án.
bence
@Namely: ! A hírismeretemnek semmi köze a királyi csatornához és Gyurcsányhoz ! Saját szememmel követtem a HÍR TV adását , ahol még olyant is volt alkalmam látni és hallani , ami a többi csatornához el sem jutott ! A látásod eléggé cikcakkos , pont azt nem láttad meg ami a valóság volt ! Egy esetet mondj amit köztörvényes bűnnek számít és Gyurcsány követte el ! Veled ellentétben én csak az elmúlt 13 évre hívnám fel a figyelmedet , amikor nem volt olyan nap , hogy ne loptak szét százezer milliárdokat orbán és emberei ! Mit gondolsz , miért nem mer belépni az EU Ügyészségbe ?! A választ te is tudod ! Abban a pillanatban ahogyan az megtörténne , önmagát ítélné el egy életre orbán és ami utána várna rá , az nem csak annyi lenne amit Révész Máriusz simogatásként kapott !
balos
@Namely: nedveske!Azt hallottad,hogy a máriót a barátja vágta pofán,mert megharapta a műbránerét?Persze ezt nem illik terjeszteni,mert aranyból volt!
Namely
@balos: nem tudom miről beszélsz. Nem ismerem a homoszexuális köreid sztorijait. Próbálsz itt ismerkedni, hátha valaki rádharap, de velem melléfogsz mindig.
Nem baj ratyi, csak így tovább, remélem egyszer végre összejön neked az áhított köcsögrandi :D
További szép napot!
:D
Namely
@bence: "13 évre hívnám fel a figyelmedet , amikor nem volt olyan nap , hogy ne loptak szét százezer milliárdokat orbán és emberei ! "
Számoljunk csak.
Egy évben Magyarországon 200 milliárd írható a korrupció számlájára (ez a budapesti Korrupciókutató Intézet adata, ami egy nemzetközi szervezet).
A 100 ezer milliárdokhoz hány év kellene?
A magyar költségvetés 36 356 milliárd egy évben. Ezt is vesd össze a 100 ezer milliárdokkal.
Hülye vagy a számokhoz, maradjunk annyiban.
"miért nem mer belépni az EU Ügyészségbe"
Miért kellene? Ez nem mer-nem mer kérdése. Sérti a szuverenitást. Nem kicsit, nagyon.
kúrcsány:
ő maga mondta, hogy "kapcsolatban voltam végig a rendőrkapitánnyal és utasításokat adtam".
2006 októbere után nem vizsgáltatta ki, mi történt. Miért? Mert vagy ő rendelte el, vagy tetszett neki, ami történt, és a hivatali esküjét szegte meg, amikor nem tett semmit a vizsgálatok érdekében.
bence
@Namely: ! Mielőtt bárkit lehülyézel nézz utána a számoknak ! Milyen szuverenitásról beszélsz , csak nem arról amiben egymaga dönt orbcsány ? Szuverenitás = Állami önállóság a hatalom a nép által ! Hol láttál te ilyent az elmúlt 13 évben ?! 2006 puccs után orbcsánynak kellett volna kivizsgáltatni , miért nem tette ?! Mielőtt esküszegésről beszélnél talán nem ártana elgondolkodnod ! Milyen alapon kérhetne számon orbcsány olyant , amit ő maga folyamatosan képtelen volt betartani ?!
balos
@Namely: nedveske!Kevered a józsidat velem,de ez jellemző a hermafródita nemzethybuzikra!Szóval miután kiöblítetted a szádból a józsiét szopkod a geciét!Azért erről ne szólj a nemzetvezetőnek,mert még ö is rád jár majd!Csillagos ökör!
Namely
@balos: nem Szájer kommentel ide állandóan homoszexuális ábrándokat, hanem TE. :D
Nem baj, te is az ereszről csúszol valszeg esténként, mint ő.
:DDDD
Namely
@bence: "Mielőtt bárkit lehülyézel nézz utána a számoknak !"
és ezek után semmilyen számot nem írsz, miközben én tényszámokat írtam, kb ennyit a szakértelmedről a témában. Tudom, hogy kellemetlen, de lebőgtél.
"Szuverenitás = Állami önállóság"
A többi nincs benne, csak te költötted hozzá, hogy orbánozni tudj.
"2006 puccs után orbcsánynak kellett volna kivizsgáltatni , miért nem tette ?! Mielőtt esküszegésről beszélnél talán nem ártana elgondolkodnod ! Milyen alapon kérhetne számon orbcsány olyant , amit ő maga folyamatosan képtelen volt betartani ?! "
ki az az orbcsány?
légyszi ezt írd le emberi nyelven, hogy tudjam kire gondolsz.
balos
@Namely: A buziknak és pedofiliánuszoknak teszek jót,hogy érezzék a törődést!Mint magácska!
Namely
@balos: látom nem tudsz másra gondolni :D
és persze más a buzi, nem te, deeeehogy is :D hiszen nem az a buzi, aki folyton erről beszél, kommentel, mint te :D :D :D
hanem az, akire te ráírsz valami ürüggyel, hátha betalálsz a köcsög szövegeddel és végre partnerre lelsz :D :D :D
Jaj, ez már túl bonyolult lett neked. Mindegy, fantáziálj nyugodtan tovább.
:D
balos-faros köcsög :D
balos
@Namely: A többit az apád faszából szoptad!
kereső
Van már valami hir arról, hogy a magyar toporzékügyi minisztérium szóvá tette a török nagykövetnek az atrocitást? Vagy a toporzék csakis és kizárólag az Eu-nak, a szoszédos országoknak,és kimondottan az USA-nak, és Ukrajnának van fenntartva. ???
Namely
@balos: na, most már tudjuk, honnan szerezted a perverziók iránti vonzalmadat. Az apád rontott meg. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.