A német Rheinnmetall Defense fejlesztésében veszünk részt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az még jól is állhat neki, mert az sok féle van ám. a leg kézenfekvőbb a banyatank lesz neki. (Röhögök)
rücsü41
Először a bankok jöttek, most meg a tankok?
Havanagi
Ez a xar békeharcos állandóan meghazudtolja magát.Csak ők ketten a pápával akarnak békét,senki más.Miközben háborúra készül,fegyvereket gyárt,toboroz! SKIZOFRÉN !
rücsü41
@Havanagi: Orbán ismeri a régiek mondását, "Ha békét akarsz, készülj a háborúra!"
Giovanni Alba
@rücsü41: ma, 11:23
Szerintem meg nem háborúzni akar, hanem ott lenni ahol valami begyűjthető pénzecske akad.
Készülünk a háborúra, de a régi megszokást nem adjuk fel.
Feltankolunk a szűkösebb napokra.
Havanagi
@rücsü41: "Te is fiam,Brutus?"
"Caesar kétségkívül tehetséges politikus volt. Tehetséges, ugyanakkor ártalmas. Ezért volt sokszor feszültség a római emberek között, mert fanatikus hívei nem értették meg, hogy ellenfelei nem a személyét vagy tehetségét, egyszerűen a politikáját és a szemfényvesztést támadták. Legnagyobb riválisait hivatalokkal nyerte meg magának: „Barátaidnál csak a versenytársaidat tartsd magadhoz közelebb” - mondogatta.
Egyik mesterétől tanulta, hogyha nincs külső ellensége, akkor Rómában kell bűnbakot találni; ennek kitűnő példája a polgárháború. Serege nem volt túl nagy, de jól tudta tagjait fanatizálni. Mesés gazdagságot adott egykor nincstelen bizalmasainak, feltétlen híveinek, és a közösen megszerzett hadizsákmányból mindig juttatott azért morzsákat a plebsnek is. A győzelmeit mindig szerette nagyon megünnepelni, ünnepeltetni.
Kösz,hogy rávilágítottál,hogy a putris a magyar Ceasar .Sok a hasonlóság,átvette a ceasari politikát :NER kiépitése,plebs morzsák,ünneplés,stb.Veszélyes,de nagyon !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.