Kiss Ernő úgy látja, semmi nem indokolta a kormány lépését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Pálinkás Pál: Nekünk eddig megérte, a napelem által termelt áram ingyen van, lassan meg is térül az ára. De ha nyáron ingyen tápláljuk be a felesleget, télen pedig a betáplálton felüli mennyiség felhasználásáért a többszörösét fizetjük, az tiszta ráfizetés.
Remélem az a rengeteg napelem használó velem együt kiveri a balhét ha valóban bevezetik a havi elszámolást! Az én káromra ne nyerészkedjen az állam, csak azért, hogy több pénzt lehessen ellopni a közösból, és az emberektől!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Ezodabasz: Mint írtam, ha tényleg úgy változtatnak a szabályon, ahogy tervezik, nagyon fel fogok zúdulni, remélhetőleg az összes napelemessel együtt.
Ezodabasz
@nemkati: :))) Egyszerre kellene már felzúdulni...Csak ez a rohadék kormány nagyon figyel arra, hogy soha ne lehessenek egyszerre időben és térben az átvert rabszolgák, tanárok, dolgozók, vállalkozók, fémkereskedők, kilakoltatott hajléktalanok és azok akikről még egy bőrt le tudnak húzni!
nemkati
@Ezodabasz: Nem hiszem, hogy figyel erre. Csak szépen sorra vesz mindenkit, egymás után. Azok a halmazok, amikbe olyanok tartoznak, akiket több sérelem is ért, összefoghatnának már végre. 0rbán szétrombolta az emberekben még valamennyire meglévő szolidaritást és empátiát azzal, hogy gyűlöletet keltett a hívei és az őket ellenzők között, ezért is nem képes ez a kifosztott és megalázott nép összefogni és együtt kiállni megtorolni a séremeit. A franc megette az egészet.
Pálinkás Pál
@nemkati: remélem nincs vállalkozásod, ilyen gazdasági ismeretekkel...,..!
Ezodabasz
@nemkati: augusztus 28., 22:55 Hidd el hogy figyel erre! Pont erre akartam rávilágítani amit írtál: "Csak szépen sorra vesz mindenkit, egymás után." A napelemesek a napelemesekkel fognak össze, amikor szarba vannak. A tanárok a tanárokkal...stb. Ezek a halmazok térben és időben is szét vannak választva...Össze kéne fogni mindenkinek akiket kifosztottak és megaláztak, vagy bármilyen sérelem ért!
verőce21
Az otthon termelt energia az lopás a nemzetgazdaságtól...! :)
Mert nem fizetnek utána áfát, és más termelőket sújtó adókat. Úgyhogy 2012 óta adóztatható ez az energiatermelés is...
Nem lepődnék meg, ha egyszercsak a kormány megadóztatná ezt is...! (Sajnos, 23:58-kor nem sikerült beadni ezt a módosítót is.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.