A polgármester nem kívánt nyilatkozni.

Ittasan rollerezett a mohácsi fideszes polgármester – 200 ezerre büntették és eltiltották a vezetéstől

Kép: Pávkovics Gábor / Facebook

200 ezer forint és négy hónap vezetéstől való eltiltás – az ATV Híradó riportja szerint ennyibe került Mohács polgármesterének az ittas vezetés. A fideszes Pávkovics Gábor még 2022-ben szenvedett balesetet a rollerével, amikor egy kereszteződésben elesett és megsérült.

A vizsgálat során kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, ezért ittas vezetés miatt vádat emeltek ellene. Az ügyben a napokban tárgyalás nélkül hozott végzést a bíróság.

Az ügyészi vád alapján a komlói járásbíróság végzést hozott mégpedig a vádlottat bűnösnek mondta ki a vádirati tényállással egyezően ezért őt pénzbüntetésre ítélte, valamint kategóriás eltiltásra is

– mondta Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője az ATV Híradó stábjának.

Az ügyészség nem fogadta el a bíróság határozatát, így súlyosabb büntetést kért a polgármesterre, ezért személyes tárgyalást tűzött ki a bíróság.

A polgármester nem kívánt nyilatkozni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
szegény szerencsétlen,szintén fideszes elödje a mutsgáz áldozata lett, mert megfeledkezett arról,régi borász létére, hogy ha forr a must,akkor nem mászkálunk le a pincébe! a török óta veszélyes hely ez a mohács...,föleg a fidesz polgik számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@csak úgy...: :D
Szerinted csak fityfaszos van neki vagy putykos is?
justhpeter
@Pegero: Végre megmutattad teljes egészében a fideSS és a NER szintjét. De a legjobb, hogy magadénak is vallod.
Eladott Ország
fideszes Pávkovics gerinctelen közpénztolvaj orbáni fidióta! Igyál többet, legalább az meglátszik rajtad, mélykeresztény konzervatív "nemzethy" parazita pondró! De legjobb lenne ha eltakarodnátok a közéletből!
Csizmás Kond
Az ilyen időskori rollereseknek hiányérzetükből fakad a mánia...nem volt gyerekkorukban rollerük, és így megvénülve próbálják pótolni...ami enyhe vagy akár erősebb kételyeket is felvet a kompetenciájukban.
Sakk Matt
„Én most éppen a piás biciklisekért harcolok. Valaki azt találta ki még valamikor régebben, ha biciklin az ember iszik, akkor megbüntetik. Szerintem ez a magyar valóság ismeretének teljes hiánya alapján született.” /Orbán Viktor/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.