Állítólag ütlegelés közben jobbágynak nevezte az áldozatot a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzője.

Paradicsomkaróval vert el egy szabolcsi jegyző egy férfit, aki a luxusautójáról kérdezte

Gyirán Zoltán, Biri jegyzője beszédet mond. A háttérben Almási Katalin polgármester, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert választást 2019-ben, valamint Simon Miklós, a választókerület kormánypárti képviselője. Kép: Simon Miklós országgyűlési képviselő / Facebook

Kérdőre vonta a szabolcsi, fideszes vezetésű Biri jegyzőjét egy férfi, mire az állítása szerint elverte őt egy paradicsomkaróval – számol be az ATV Híradó az esetről. A riportban megszólal az áldozat, Orosz Attila, aki elmondása szerint

Közösségi oldalon próbálta kérdőre vonni a jegyzőt és polgármestert, hogy mégis honnan van nekik több luxus-és sport autójuk, és ki fizette ezeket.

A poszthoz rengeteg hozzászólás érkezett. A férfi azt mesélte a Híradónak:

Volt egy ember, aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni. Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve nevem, címem és még olyan dolgot is kiposztolt, hogy milyen jogcímen lakom a házban, hogy azt örököltem és egyebek, és hogy miként lakom ott.

Ezután személyesen kereste meg a jegyzőt, akivel szóváltásba keveredett, illetve, az állítólag támadóan lépett fel vele szemben. A folytatásról ezt mondta Orosz:

Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és a vezető oldal mögül kivett egy karót, és azzal ötször ütött rám, kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre. Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is.

Orosz látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Az ATV riportjában nem szólaltatták meg sem Biri polgármesterét, sem a jegyzőt. Az ő álláspontjuk nem derült ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
asszem adtam vóna a pofájára a dr. tetvesnek...,mit képzelnek magukról ,ezek a fidesz kurafiak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
asszem adtam vóna a pofájára a dr. tetvesnek...,mit képzelnek magukról ,ezek a fidesz kurafiak?
csak úgy....
@Pegero: persze ha ellenzéki lenne a faxi, akkor kételyed sem lenne...,nagy marhák vagytok ti fidesznyikek!
Péter2
Kár , hogy nem velem volt konfliktusa , a torkán nyomtam volna le a szőlőkarót , a karóba húzás fordított technikája valósult volna meg .
csak úgy....
@Pegero: te csak egy szóra sem érdemes rakás szar,egy elmebeteg proli!
jáger laszló
A hír hallatán ,már nemzetközi konfliktusok törtek ki 1s afrikai államok között +nem erősített média információk szerint!!??
A hírek valóságtartalma azonban 2séges!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Pont tegnap irtam egy masik topikban, hogy orban a fejedelem, es ha a jobbagyoknak nem tettszik akkor jon a hajdu es deresre fektetik es megbotozzak. Nos tessek itt van. Ez taho barom exkommunista besugo berenc, mar siman lejobbagyozza az embereket, akiket szolgalnia kellene. Tetejebe meg meg is botozza. Az ilyen tetveket kellene a villanyoszlopra felhuzni de azonnal.
lampa laz
Kellenek az ilyen atrocitások, h az emberek észre vegyék végre, h mi zajlik körülöttük.
izéke
Szerencséje a sértettnek,hogy nem közmunkás...
izéke
Amúgy ilyen megkeresésekre minimum két ember menjen és a másik távolról kamerázzon,hogy legyen bizonyíték. De ebbe se buknának bele az ilyen férgek mert újraválasztanák a " jobbágyaik "
SÍva
@Pegero: Irónia? Miért ne tehetne a kocsijába karót? Azon csodálkozom (Szabolcs), hogy nem volt mellette machete is a hegyezéshez! Tudjuk, hogy a kiskés (úgy legalább 15-20 cm) hatásos védekező eszköz egy bizonyos hazánkat sújtó népességnél amikor is a többség zaklatja őket cigiért, telefonért, pénzért stb. stb!
vacsi
@Horizont: Átadnád az országunkat az "uraknak"?! Vegyék már észre, hogy mi, "jobbágyok" vagyunk az urak - még, ha jelenleg nem is látszik. Ha nem lenne, aki eltartsa őket, egy hét alatt kinyúvadnának.
balos
@vacsi: Ezek úgy megszedték magukat,hogy még 1 Mohácsi vészt is túlélnének,amit okoznak a "hozzá értésükkel"az ország szétlopásában!
Maxipocak
Csak egyszer mondaná rám hogy, "jobbágy".
Csak egyszer. Többször már nem tudná.
csak úgy....
@Maxipocak: oszt minek nem,ha lassan azt csinának mindenkibü?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.