Itt az Index új sorozata, a Lájkok Ligája.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Menjél végig a járdán! És láthatod, hogy a kutyasz@rt előbb veszed észre, mint pl az út szélére ültetett virágot!
Na, Orbánnal is így vagyunk!
rücsü41
Orbán Viktor befoghatatlan, de a gazdaságunk eredményei is azok.Lassan egy éve recesszióban van az ország , ez is Orbán népszerűségét indokolja, ugye?
izéke
@KisTehen: a németeknek van elég pénzük ahhoz,hogy talpon maradjanak. Orbán meg hitelt hitelre halmoz és mindenhonnan próbál koldulni,de a kapott pénzeket se az ország sorsának jobbrafordulására fordítja,hanem ellopják. Ha a német gazdaság köhög,a magyar már haldoklik.
gina
@KisTehen: Te olyan buta vagy mint a zsiros elmebeteg fönid, tudjuk a nyugat halott,, idióta banda vagytok ha nem ott élnék elhinném az agyhalott szövegeiteket,, dehát OV buta seggnyalóiól mit várni, messze vagtok a valófágtól szegény prolik
rücsü41
@KisTehen: Miért nézzem a németeket, attól nekem jobb lesz, ha az ő teljesítményük is rosszabb mint volt.Egyébként ők is recesszióban vannak már majdnem egy éve?Én inkább Orbánnak kösszöném meg ezt az eredményt, mert ha Te megnézed az európai rangsort, az eredményeket akkor fel kellene tenned azt a kérdést magadnak, hogy a többi eus állanak miért sokkal jobbak a gazdasági eredményei?ÍAzt gondolod, hogy Brüsszel pikkel ránk, a többieket meg segíti.?Nem olvasol újságot, nem hallgatsz híreket, hogy nem teljesítjük azt amiben Brüsszellel megállapodtunk, és azért nem jön a pénz.Ne csak magyar sajtót olvass, figyelj arra is hogy más országok mit írnak rólunk!Akkor tájékozottabb leszel.Az egyoldalú tájékozódással mindig eltéved az ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.