Lázár János építési és közlekedési miniszter szerdán felmentette a vasúttársaság pályaműködtetésért felelős, illetve a gazdasági vezérigazgató-helyettesét – írja a HVG.

Vasököllel csapott le Lázár János – Kirúgta a MÁV két vezetőjét
Lázár János építési és közlekedési miniszter a Pollack 250 című kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban. MTI/Balogh Zoltán

Ezt az értesülét megerősítette Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, ez azok után jött el, hogy a Budapest–Győr–Hegyeshalom fővonalon sebességkorlátozást vezettek be a pálya rossz állapota miatt, majd vita lett arról, miért nincs pénz az évek óta szükséges felújításra.

Szerdán döntöttek a szaktárcánál a MÁV Zrt. két felsővezetője, Virág István pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes és Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes felmentéséről.

A miniszterhelyettes a lap kérdésére kifejtette, hogy voltak és vannak, akik az 1-es vasúti fővonalon történő felújítás esetében a gyorsítást akadályozták, lassították vagy egyenesen szabotálták.

És olyanok is, akik a munkájuk végzése helyett a vasúttal szembeni kampányhoz szállítottak anyagokat médiaszereplőknek, ellenzéki pártoknak. Ezektől a kollégáktól most megválunk. Van, aki nyugdíjba mehet már, mi pedig nem marasztaljuk. Van, akit lefokozunk. Van, akit felmentünk. Van, aki helyett másnak adunk lehetőséget

- mondta.

Forrás: HVG

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
lázár elvtárs bármit mond vagy tesz, az ANNYIT IS ÉR!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
lázár elvtárs bármit mond vagy tesz, az ANNYIT IS ÉR!
colibri
...és Lázár mikor lesz már kirúgva?
rücsü41
Nem csináltatták meg azonnal a vasúti pályát mert nem találtak 37 milliárdot a MÁV költségeiben.Szerintem aki a miniszter utasítását nem tudja végrehajtani annak le kellene mondni, s akkor nem kellene kirúgni őket a miniszternek.
Ezodabasz
Lézerjanó ugyanolyan szakértője mindennek mint a többi fidióta "szak"miniszter. Rakosgatják ide oda mint a többi jolly-jokert:)) Ezek ha elbasznak valamit felfelé buknak. Érdekes hogy a hold udvar csillagai, hol itt, hol ott újra új színekben pompáznak:))). Antika, Tompika, ...stb. Túl erős a kötődés. Valami súlyos dolog lehet a múltjukban!
levarosbukta
Hót unalmas! Mindenki tudja hogy valaki csókost akar ültetni a helyükre. Minek ez a színjáték?
Qqberci
@colibri: Kezdetnek mehetne egy kemény tökönrúgás, csak hogy érezze a törődést...
NKF
A bájgúnárnak egyre nagyobb az arca!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.