Lázár János építési és közlekedési miniszter szerdán felmentette a vasúttársaság pályaműködtetésért felelős, illetve a gazdasági vezérigazgató-helyettesét – írja a HVG.

Vasököllel csapott le Lázár János – Kirúgta a MÁV két vezetőjét
Lázár János építési és közlekedési miniszter a Pollack 250 című kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban. MTI/Balogh Zoltán

Ezt az értesülét megerősítette Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, ez azok után jött el, hogy a Budapest–Győr–Hegyeshalom fővonalon sebességkorlátozást vezettek be a pálya rossz állapota miatt, majd vita lett arról, miért nincs pénz az évek óta szükséges felújításra.

Szerdán döntöttek a szaktárcánál a MÁV Zrt. két felsővezetője, Virág István pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes és Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes felmentéséről.

A miniszterhelyettes a lap kérdésére kifejtette, hogy voltak és vannak, akik az 1-es vasúti fővonalon történő felújítás esetében a gyorsítást akadályozták, lassították vagy egyenesen szabotálták.

És olyanok is, akik a munkájuk végzése helyett a vasúttal szembeni kampányhoz szállítottak anyagokat médiaszereplőknek, ellenzéki pártoknak. Ezektől a kollégáktól most megválunk. Van, aki nyugdíjba mehet már, mi pedig nem marasztaljuk. Van, akit lefokozunk. Van, akit felmentünk. Van, aki helyett másnak adunk lehetőséget

- mondta.

Forrás: HVG

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
lázár elvtárs bármit mond vagy tesz, az ANNYIT IS ÉR!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
...és Lázár mikor lesz már kirúgva?
rücsü41
Nem csináltatták meg azonnal a vasúti pályát mert nem találtak 37 milliárdot a MÁV költségeiben.Szerintem aki a miniszter utasítását nem tudja végrehajtani annak le kellene mondni, s akkor nem kellene kirúgni őket a miniszternek.
Ezodabasz
Lézerjanó ugyanolyan szakértője mindennek mint a többi fidióta "szak"miniszter. Rakosgatják ide oda mint a többi jolly-jokert:)) Ezek ha elbasznak valamit felfelé buknak. Érdekes hogy a hold udvar csillagai, hol itt, hol ott újra új színekben pompáznak:))). Antika, Tompika, ...stb. Túl erős a kötődés. Valami súlyos dolog lehet a múltjukban!
levarosbukta
Hót unalmas! Mindenki tudja hogy valaki csókost akar ültetni a helyükre. Minek ez a színjáték?
Qqberci
@colibri: Kezdetnek mehetne egy kemény tökönrúgás, csak hogy érezze a törődést...
NKF
A bájgúnárnak egyre nagyobb az arca!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.