A magyar kormány nevében Szijjártó Péter megint egy tragikomikus megszólalással hívta fel magára a figyelmet, hiszen legújabb közleménye legelején azt sugallja, hogy eddig ugyan angyali türelemmel mindent elkövettek, hogy megfeleljenek az Egyesült Államok elvárásainak amiket a magyar kormánnyal szembe megfogalmaztak, de most már tényleg elég. a mi jó akaratunknak is van határa.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Senki nem szólja le a magyarországi viszonyokat, mert mi, a kormány tudjuk, hogy itt nincs demokrácia, nincsenek igazi szabadságjogok, egyeduralom van.
Havanagi
Ó,bizony! Ki vagy te senki?Még a senki is több nálad,toporoghatsz,verheted magad a földhöz.Hogy is kezdődött ez a nagy barátság a gazdáddal?Idő előtt elsőnek gratulált Trampnak,ráerőltette magát a másik senkire,így született a "barátság".Erre aztán büszkék is lehettek,toporzékolj !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.