Ahogy ma reggel mi is megírtuk, Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián.

Péntek reggel került napvilágra az a videó, amelyen Orbán Viktor kormányfő épp kilibben az adriai tenger habjaiból. A felvételt a Gulyáságyú Média kapta meg egyik olvasójától. A lap szerint a felvétel augusztus 11-én dél körül készült a horvátországi Opatijában.

"Mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Ungár Péter azonnal tisztázza magát!"- Máris nekiesett a Momentum az LMP társelnökének a kormányfő csobbanása miatt

Orbán Viktor az Adrián nyaralt. Fotó: Gulyáságyú Média

A miniszterelnök tehát épp csak hazaérhetett az Adriáról, amikor arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára.

A Gulyáságyú Média hozzáteszi, hogy csobbanás után Orbán egy olyan 350 négyzetméteres villába sétált vissza, ami az LMP-s Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Ő vezető tisztségviselője a BIF Nyrt.-nek is, ami az állammal is szokott üzletelni. A BIF főrészvényese Pió-21 Kft., aminek tulajdonosa Schmidt Mária és gyerekei: Ungár Péter és Ungár Anna.

A felvétel miatt kiakadt a Momentum Ungár Péterre

Kele János, a Momentum elnökségi tagja az oldalán felszólította az LMP társelnökét, hogy „azonnal tisztázza magát, hogyan fordulhat elő, hogy Orbán a tengerparti Ungár-villában nyaral. 

"Mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Ungár Péter azonnal tisztázza magát!"- Máris nekiesett a Momentum az LMP társelnökének a kormányfő csobbanása miatt

Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csak két kérdés ehhez a sztorihoz:

1) mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Mellébeszélések helyett Ungár Péter azonnal tisztázza magát, hogyan fordulhat elő, hogy Orbán a tengerparti Ungár-villában nyaral. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: aki a Fidesz rendszerének haszonélvezője vagy szekértolója, az nem biztos, hogy a rendszer ledöntésében érdekelt.

2) most akkor mi a helyzet azzal, amit alig két hete mondott, miniszterelnök, hogy ilyen gazdasági helyzetben nincs nyaralás?

- írta Facebook-oldalán Kele János, a Momentum elnökségi tagja.

Ungár Péter a Gulyáságyú Média lapnap korábban elismerte, hogy az ingatlan a nővére tulajdonában áll

Ungár Péter azt írta: „a nővérem valóban tulajdonosa a kérdésben szereplő horvátországi ingatlannak, de abba, hogy kit lát ott vendégül, nincs beleszólásom.”

A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul

- tette hozzá az LMP társelnöke.

Orbán adriai csobbanásáról a videót ITT nézheti meg.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@sgl: Szerinted ha Ungár azt mondja az anyjának vagy a nővérének, hogy fideszest ne lássanak vendégül a házukban/nyaralójukban, akkor nem fognak?
Sokkal cikibb szerintem az, hogy 0rbán állítása szerint "a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára." , de ő magának megengedte, hogy elmenjen nyaralni. Bár az igaz, hogy 0rbán nem kulcsminiszter. Pedig a kamrakulcs nála van. Kulcsminiszterelnök. Kamrakulcsminiszterelnök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: Orbánt látták a horvát tengerparton, úszni, majd visszamenni egy luxusvillába. Érdekes, hogy a villa tulajdonosa a nővér , az "ellenzéki" párt, az LMP vezetője. Azt hiszem, eggyel kevesebb párt az Orbán-ellenes oldalon. Nevetséges.
twitter.com/MartinSzucsi/status/1700106092036997256/photo/1
Orbán: Ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető megnéhány kulcsminisztere számára, úgyhogy dolgozunk... meg az apád f.szát!
twitter.com/Skorpiooh/status/1700058664374071636/photo/1
balos
@nemkati: Kurmányfő!Annyit elkúrt már a "zsebhokizása" alatt,hogy 100 év alatt sem lesz itthon újjászületés!Mert a debilek szeretnek a békében is háborúst "játszani"!
Béla333
Ungár akkor tenne a legjobbat az ellenzéknek, ha eltűnne a színről örökre.
Ehhez egy kis inspirációs zene:
www.youtube.com/watch?v=b5ONn17-ex4
csak úgy....
engem az érdekelne,hogy viktor kivel volt ott édes kettesben? ;) növel vagy pasival, ez a kérdés válasszatok! vajon kit ragadott üstökön ott lent a tengeren a magyarok üsdtököse?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.