Ahogy ma reggel mi is megírtuk, Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián.

Péntek reggel került napvilágra az a videó, amelyen Orbán Viktor kormányfő épp kilibben az adriai tenger habjaiból. A felvételt a Gulyáságyú Média kapta meg egyik olvasójától. A lap szerint a felvétel augusztus 11-én dél körül készült a horvátországi Opatijában.

"Mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Ungár Péter azonnal tisztázza magát!"- Máris nekiesett a Momentum az LMP társelnökének a kormányfő csobbanása miatt

Orbán Viktor az Adrián nyaralt. Fotó: Gulyáságyú Média

A miniszterelnök tehát épp csak hazaérhetett az Adriáról, amikor arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára.

A Gulyáságyú Média hozzáteszi, hogy csobbanás után Orbán egy olyan 350 négyzetméteres villába sétált vissza, ami az LMP-s Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Ő vezető tisztségviselője a BIF Nyrt.-nek is, ami az állammal is szokott üzletelni. A BIF főrészvényese Pió-21 Kft., aminek tulajdonosa Schmidt Mária és gyerekei: Ungár Péter és Ungár Anna.

A felvétel miatt kiakadt a Momentum Ungár Péterre

Kele János, a Momentum elnökségi tagja az oldalán felszólította az LMP társelnökét, hogy „azonnal tisztázza magát, hogyan fordulhat elő, hogy Orbán a tengerparti Ungár-villában nyaral. 

"Mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Ungár Péter azonnal tisztázza magát!"- Máris nekiesett a Momentum az LMP társelnökének a kormányfő csobbanása miatt

Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csak két kérdés ehhez a sztorihoz:

1) mit keres Orbán Viktor az Ungár család tengerparti villájában? Mellébeszélések helyett Ungár Péter azonnal tisztázza magát, hogyan fordulhat elő, hogy Orbán a tengerparti Ungár-villában nyaral. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: aki a Fidesz rendszerének haszonélvezője vagy szekértolója, az nem biztos, hogy a rendszer ledöntésében érdekelt.

2) most akkor mi a helyzet azzal, amit alig két hete mondott, miniszterelnök, hogy ilyen gazdasági helyzetben nincs nyaralás?

- írta Facebook-oldalán Kele János, a Momentum elnökségi tagja.

Ungár Péter a Gulyáságyú Média lapnap korábban elismerte, hogy az ingatlan a nővére tulajdonában áll

Ungár Péter azt írta: „a nővérem valóban tulajdonosa a kérdésben szereplő horvátországi ingatlannak, de abba, hogy kit lát ott vendégül, nincs beleszólásom.”

A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul

- tette hozzá az LMP társelnöke.

Orbán adriai csobbanásáról a videót ITT nézheti meg.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@sgl: Szerinted ha Ungár azt mondja az anyjának vagy a nővérének, hogy fideszest ne lássanak vendégül a házukban/nyaralójukban, akkor nem fognak?
Sokkal cikibb szerintem az, hogy 0rbán állítása szerint "a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára." , de ő magának megengedte, hogy elmenjen nyaralni. Bár az igaz, hogy 0rbán nem kulcsminiszter. Pedig a kamrakulcs nála van. Kulcsminiszterelnök. Kamrakulcsminiszterelnök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
@sgl: Szerinted ha Ungár azt mondja az anyjának vagy a nővérének, hogy fideszest ne lássanak vendégül a házukban/nyaralójukban, akkor nem fognak?
Sokkal cikibb szerintem az, hogy 0rbán állítása szerint "a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára." , de ő magának megengedte, hogy elmenjen nyaralni. Bár az igaz, hogy 0rbán nem kulcsminiszter. Pedig a kamrakulcs nála van. Kulcsminiszterelnök. Kamrakulcsminiszterelnök.
izéke
Bezzeg a cápák is nyaralnak ilyenkor... bár a szarba ők sem harapnának
izéke
@csak úgy...: talán harcol az oroszok oldalán...
jáger laszló
Ott nyaral ahol nem szégyell nyaralni!
Nyaralás magánügy!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
@sgl: Pont így van. De hogy jön ez Ungár Péterhez?
szaboria1
Ellégé tudott dolog, hogy Péter kilóg a családból. Saját vagyonnal rendelkezik így nem foglalkozik azzal, hogy anyja és testvére mit csinál.
Eladott Ország
Ungár Petike és a köpcös cigó egymást kényeztették.
Eladott Ország
Ungár Péter társtulajdonos a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) nevű milliárdokat hozó cégben, testvérével és anyjával, Schmidt Máriával együtt, valamint társtulajdonos az állami hirdetésekkel kitömött Figyelőben is... Szóval, ennyit róla. Ő igenis komoly haszonélvezője az Orbán-kormánynak. Ungárnak a nyilatkozatai, meg a tettei valahogy mindig a fidesznek kedveznek. Pl. a legutóbbi, hogy ők egyedül indulnak a következő választásokon. Szíve joga, csak ha mindegyik ellenzéki párt egyedül indul, akkor annak nem 2/3-ad, hanem 4/5-öd a vége. A választási matematika sajnos adott a fideszes választójogi törvény miatt. Mi az újdonság az ungár-pereputty és Orbán keveredésében? Elsőnek rögtön ott van Mariska ... Amire esetleg érdemes felfigyelni, hogy Orbán lehajol az ilyen ajándékokért. Nem telik neki saját zsebből szállásra a tengerparton?!
Az LMP-s Ungár Péter testvérének villájában nyaralt Orbán…
youtu.be/NTHMQGlycvw
"Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van, azzal kell mindent megoldani." Ez az ország, ahol a felső ötezer így vagy úgy, de összeér. Mindenki ismer mindenkit, kéz kezet mos alapon mennek a dolgok. Nincs még egy ilyen nepotista, sógorkoma, urambátyám mutyiország egész Európában. Olyan mértékű tabula rasa kellene, ami a büdös életben nem fog összejönni.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:11 ☻ Ez úgy van "efftársak" hogy a fidesz lop, mint a qrvaélet! Többek között ezért írta ki magát, a dagadt cigány geci és bűnszervezete Európából és egy afrikai banánköztásaság lett az országból. Egyébként téged is meglopnak te ütődött fidesz birka!
Péter2
@KisTehen: Úgy van villája , hogy a egyik szemem jobb a másik balra vagy fől -le néz mariska teremtette meg rá a pénzt , ha jól tudom a testvér fideszfan ! Hogy el ne feledjem , a ner által agyonpropagált Balaton már nem is jó a vajdának ? Ez kész hazaárulás , kint költ ? Hogy a f... ba van ez ?
Yeromos
Orbán biztosan a bookingon foglalta, névtelenül. Azért kiváncsi lennék, hogy "baráti" vendéglátás volt vagy van róla számla is?
Havanagi
@Horizont: Ugyanez a véleményem!!!Hagyjuk már a magyar naivságot.Az anyja kinek is köszönheti a vagyonát? A fidesznek,Orb ánnak. Ungár Péternek nem lesznek gondjai az anyja ápolásával,ha oda kerül a sor,mert meg tudja fizetni a luxus otthont.Ezért jóban fog lenni mindig is a pohossal.Ez is egy beépített trójai.HITELTELEN !
namihami
""Amire esetleg érdemes felfigyelni, hogy Orbán lehajol az ilyen ajándékokért. Nem telik neki saját zsebből szállásra a tengerparton?!""
Arra még nem gondoltál, hogy 1.000 százalék, hogy fizetett érte, FORINTBAN (!!!) és Mariska néni, mint becsületes lakáskiadó, be is vallja majd az éves adóbevallásában! Már csak aza kérdés, hogy teljes ellátással volt a kiadás vagy csak reggelivel!?!?
kereső
Mit keres, mit keres? Óccó szállást...
SÍva
Csak annyit lehet ehhez hozzáfűzni, hogy: Holló a hollónak nem vájja ki a szemét! Emlékeztek még a nagy elszámoltatásra? Na látjátok! Az az úr aki a jobb és bal oldat is pórázon tartja és meghúzza, hogy ne bántsd mert az is a mi kutyánk kölyke.
Eladott Ország
@KisTehen: Orbánt látták a horvát tengerparton, úszni, majd visszamenni egy luxusvillába. Érdekes, hogy a villa tulajdonosa a nővér , az "ellenzéki" párt, az LMP vezetője. Azt hiszem, eggyel kevesebb párt az Orbán-ellenes oldalon. Nevetséges.
twitter.com/MartinSzucsi/status/1700106092036997256/photo/1
Orbán: Ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető megnéhány kulcsminisztere számára, úgyhogy dolgozunk... meg az apád f.szát!
twitter.com/Skorpiooh/status/1700058664374071636/photo/1
balos
@nemkati: Kurmányfő!Annyit elkúrt már a "zsebhokizása" alatt,hogy 100 év alatt sem lesz itthon újjászületés!Mert a debilek szeretnek a békében is háborúst "játszani"!
Béla333
Ungár akkor tenne a legjobbat az ellenzéknek, ha eltűnne a színről örökre.
Ehhez egy kis inspirációs zene:
www.youtube.com/watch?v=b5ONn17-ex4
csak úgy....
engem az érdekelne,hogy viktor kivel volt ott édes kettesben? ;) növel vagy pasival, ez a kérdés válasszatok! vajon kit ragadott üstökön ott lent a tengeren a magyarok üsdtököse?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.