Rendhagyó interjú készült Kelemen Annával.

"Igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!" – Kelemen Anna szerint Szijjártó lehetne Orbán utódja, mert férfias és tökös
Fotó: Youtube

Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni

– mondja Kelemen Anna a HírFM Bezzeg című műsorában.

A műsorvezető Lentulai Krisztián persze azonnal felteszi a kérdést, hogy hogyan fér meg egymás mellett a pornóipari munka és a konzervatív értékrend, de erre is választ kap.

Kelemen Anna külön kiemelte, hogy örül a kérdésnek. Ő maga nem tartja magát pornósztárnak, véleménye szerint ő a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Amikor pornózott, ő még egy éretlen gyerek volt, akinek a szülei nem kapták el a grabancát, hogy hogyan is jut ilyesmi az eszébe, de állítja, hogy

attól még, hogy valaki szeret dugni, attól az erkölcse még lehet tök rendben.

Elmondása szerint korábban már ő is megkapta, hogy "nagymagyar", sőt azt is, hogy "tóthgabisodik", de ezzel a kijelentésekkel nem tud mit kezdeni – írja az Index.hu.

Kelemen Anna kifejtette, hogy nem fogja elismerni azt sem, hogy több nem létezik. Agymosásnak tartja, hogy a különböző streaming platformokon, és a mesekönyvekben is "megkezdik a fiatalok edukálását". Nem tudja, hogy mi ennek a célja.

Kelemen Anna azt is elárulta, hogy Szijjártó Péterben látja Orbán Viktor utódját, egészen egyszerűen azért, mert:

férfias és tökös.

Kelemen Anna arról is beszél, mit tart konzervativizmusnak, és milyenek azok a konzervatív értékek. Szeretne aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Neveket is említ, például Molnár Áront vagy Náray Tamást, utóbbiról ezt mondja: „A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

Kelemen Anna a beszélgetés végén több nevet is kapott, akikkel kapcsolatban az első gondolatát kellett elmondania. Íme, néhány válasz:

- Havas Henrik izgalmas.

- Ungár Péter megfoghatatlan. Nem ellenzéki, ő zöld. Ő sikeres, az ellenzék pedig lúzer. Van benne potencia.

- Szijjártó Péter kőkemény.

- Gyurcsány Ferenc nem érdektelen.

- Donáth Anna nagyon agresszív, szinte már gusztustalan.

- Novák Katalin szép, elismerendő.

- Orbán Viktor vezér, most ő hős.

- Dopeman izgalmas, Bruce Willis, Buddha, nyugalom, jót tett neki a kor.

- Ábrahám Róbert elvakult, jó, fogunk még róla hallani.

- Puzsér Róbert nagyon izgalmas elme, szívesen beszélnék vele, de lehet, hogy közben kimennék a büfébe. Lehet, hogy nagyon veszekednénk.

- Borkai Zsolt rendben van.

Forrás: Index.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geopapa
Ej, mit is tegyek? Mezei prostinak kiöregedtem, máshoz nem értek, hát felcsapok politikai prostinak. Az akár még jobban is fizet, bár nagy a tolongás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Na, akkor, az "efftársiasságodnak sanyi"!
geopapa
@Nyírfa: Az istenhit kontra ateizmust igen fontos kérdésnek tartom,mert ezen lóg, mi fajunk szerepe és feladata a világban, becsülettel gondolkozva pedig így az egyéné is. Vallásos környezetben nőttem fel, egyik nagyapám és nagybátyám református papok voltak, 13 éves koromban konfirmáltam. Aztán gondolkodásra adtam fejem. Rövid katekizmusom:
Istent az Ember teremtette, mikor még gyermek volt, mert:
-félt (a "tökéletesre teremtett" világ veszélyeitől: természeti csapásoktól, ragadozóktól, járványoktól, agresszív fajtársaitól),
-nem értette a világot (az általa nem befolyásolható tényezőkhöz felső hatalmakat képzelt),
-szeretett játszani (lásd görög mitológia),
-leplezte magányát (hogy egyedüli gondolkodó lény a világban).
Most, hogy lassan felnő, eldobja megunt játékszerét, és nekilát feladatának: meg kell még teremtenie a Mennyországot is.
Az egyházak színeváltozása és viselkedése (hatalomtechnikája) figyelmeztető. A kezdetben passzív ellenálló, szegénységkultuszos, erőszakot és világi hatalmat elutasító keresztény mozgalom vezetői 300 év alatt ráébredtek, "ebből nem lehet megélni", kiegyeztek a világi hatalommal, annak fő támasza lettek (ehhez mérhető a Fidesz konzervatív pálfordulása, azzal az eltéréssel, hogy ők magukat navigálták a hatalomba). A konstantini kiegyezés óta pedig az egyház mindig és mindenütt a fennálló hatalom támogatója, érdekeit követve. A klérus viselkedése mutatja, evilági anyagi előnyökre tör, nem fél a túlvilági igazságszolgáltatástól. Nos, ők vannak tűzközelben, ebben higgyünk nekik. Egyebekben pedig ébredjünk. Remélem és szeretném hinni is, hogy fajunk jobban igazgatja majd a világot, mint a képzelt Tökéletes.
Nyírfa
@geopapa: 12.40

A képzelt tökéletes az emberi tökéletlenség tükre.
Fura, mert Istenben sosem hittem, ellenben arra felfigyeltem, hogy az élet mekkora rendező. Érdemes figyelni rá, mert jó barát, s ebbeli minőségében bukni is enged, ha ez a tapasztalás kell a további fejlődéshez.
Mi, magyarok most éppen megint hatalmasat bukunk, mert az "istennek" sem akarunk okulni a történelmünkből, a hibáinkból, amiket be sem látunk, így tanulni belőlük nem is lehet.
Nyírfa
@geopapa: El ne felejtsem: a hozzászólásodat nagyon élveztem! :)
human
@Nyírfa: Feltehetően a két hölgy súlytalan volta miatt összekevertem a nevüket. Ennyi :)
Nyírfa
@human: tegnap, 22.57

Szubjektív érzülettel nem vitatkozom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.