Rendhagyó interjú készült Kelemen Annával.

"Igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!" – Kelemen Anna szerint Szijjártó lehetne Orbán utódja, mert férfias és tökös
Fotó: Youtube

Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni

– mondja Kelemen Anna a HírFM Bezzeg című műsorában.

A műsorvezető Lentulai Krisztián persze azonnal felteszi a kérdést, hogy hogyan fér meg egymás mellett a pornóipari munka és a konzervatív értékrend, de erre is választ kap.

Kelemen Anna külön kiemelte, hogy örül a kérdésnek. Ő maga nem tartja magát pornósztárnak, véleménye szerint ő a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Amikor pornózott, ő még egy éretlen gyerek volt, akinek a szülei nem kapták el a grabancát, hogy hogyan is jut ilyesmi az eszébe, de állítja, hogy

attól még, hogy valaki szeret dugni, attól az erkölcse még lehet tök rendben.

Elmondása szerint korábban már ő is megkapta, hogy "nagymagyar", sőt azt is, hogy "tóthgabisodik", de ezzel a kijelentésekkel nem tud mit kezdeni – írja az Index.hu.

Kelemen Anna kifejtette, hogy nem fogja elismerni azt sem, hogy több nem létezik. Agymosásnak tartja, hogy a különböző streaming platformokon, és a mesekönyvekben is "megkezdik a fiatalok edukálását". Nem tudja, hogy mi ennek a célja.

Kelemen Anna azt is elárulta, hogy Szijjártó Péterben látja Orbán Viktor utódját, egészen egyszerűen azért, mert:

férfias és tökös.

Kelemen Anna arról is beszél, mit tart konzervativizmusnak, és milyenek azok a konzervatív értékek. Szeretne aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Neveket is említ, például Molnár Áront vagy Náray Tamást, utóbbiról ezt mondja: „A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

Kelemen Anna a beszélgetés végén több nevet is kapott, akikkel kapcsolatban az első gondolatát kellett elmondania. Íme, néhány válasz:

- Havas Henrik izgalmas.

- Ungár Péter megfoghatatlan. Nem ellenzéki, ő zöld. Ő sikeres, az ellenzék pedig lúzer. Van benne potencia.

- Szijjártó Péter kőkemény.

- Gyurcsány Ferenc nem érdektelen.

- Donáth Anna nagyon agresszív, szinte már gusztustalan.

- Novák Katalin szép, elismerendő.

- Orbán Viktor vezér, most ő hős.

- Dopeman izgalmas, Bruce Willis, Buddha, nyugalom, jót tett neki a kor.

- Ábrahám Róbert elvakult, jó, fogunk még róla hallani.

- Puzsér Róbert nagyon izgalmas elme, szívesen beszélnék vele, de lehet, hogy közben kimennék a büfébe. Lehet, hogy nagyon veszekednénk.

- Borkai Zsolt rendben van.

Forrás: Index.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geopapa
Ej, mit is tegyek? Mezei prostinak kiöregedtem, máshoz nem értek, hát felcsapok politikai prostinak. Az akár még jobban is fizet, bár nagy a tolongás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nahát Annácska. Sok a fidesz keresztény kuncsaft?
csak úgy....
anci,ha kiöregedtél a "szakmából" te leszel nógrádi utódja!
namihami
A katolikus egyház évszázadokig hírdette azt az elvet, hogy a nemzés kizárólag gyerekvállalás céljából történhet! Annácska hatalmas mázlija, hogy a 21. századot írjuk, mert valaki még azt mondhatná rá, hogy vagy sok gyereket szeretne vagy szimplán csak egy ordas! A második a valószinűbb!
A végén még az is kiderül, hogy a szülei erőltetése miatt lett belőle qrva? Na, ez az igazi mostoha, halmozottan hátrányos gyerekkor!
simmering73
Így helyes, hogy 18+ mögé rejtették a nemzet ribancát. Ő lesz vajon az első pornós, aki Kossuth-díjat kap?
jáger laszló
Felőlem lehet Szűz Mária is az sem hat +!
Esetleg Wittner Mária méltó utóda a fidexnél,mint zászlósanya!
Nem érdekel!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Az, hogy valaki fideszes, már önmagában jelzésértékű. Megnéztem, mi a foglalkozása, playmate, ugyan már benne van a korban, de, ha még mindig ebből él, az az ő dolga. A lényeg, hogy keresztény és konzervatív, ez akármit is jelentsen.
infinity
Kelemen Anna egy büdös kurva. Csak a szája jár. Egy szarkeverő (análisan), kurva. Soha nem nézek, hallgatok Kelemen Annát.
geopapa
Ej, mit is tegyek? Mezei prostinak kiöregedtem, máshoz nem értek, hát felcsapok politikai prostinak. Az akár még jobban is fizet, bár nagy a tolongás.
izéke
A fogyást segítő injekcióval való visszaélés vádja ezennel ejtve van,ha még a gazsikát is áttéríti heteróvá,ő lesz az új novákkati :)))))))))
Sakk Matt
Kanna tökéletesen illik a Fidesz-KDNP erkölcsi rendszetébe.
kereső
@Nyírfa: Ráadásul fehér és hetero...azon kivül, esze nem sok...
justhpeter
Kis Csillag ! Veled nem az a baj, hogy fideSS-es vagy, hanem az, hogy sötét vagy mint a belsőzsebem.
gina
Kicsim elfelejtetted hozzátenni rib@nc fideszes...
namihami
Győzike, Annácska és társaik! Erősít a Fidesz!
Most lesz majd csak igazán a ""fidesznép"" pártja!
NKF
Édes jó Istenem! Megáll a fűrészpor a fejemben! Győzike,Annácska,stb. Itt minden nyikhaj
Kossuth díjat kap? Na, inkább lemegyek a krimóba.
Tunes1106
Nagy a baj, a nemzet csalogánya után a nemzet aranyásója. Tiszta kereszténydemokrata hozzá állás. De ez a retek bírja a három oldalú támadást és nem válogat!
vitriol
Interjú annácskával. Tényleg ide süllyedt a magyar?
jesz
@NKF: A nap legjobb beszólása. ..nálad a pont!
percsi
Ezek a fidkeresztények sem különbek Annánál, ők is pénzért adták el magukat.
Bélabácsi
Annácska az OZEMPICK cukorbetegek számára feltalált gyógyszer Magyarországi reklámarca is lehetne, és lefeküdne bárkivel aki felírja Neki...alig 50 kg-os nő minek akar lefogyni mégjobban, szét fog esni...Ő és a hozzá hasonló celebek miatt Nekem, mint cukorbetegnek nem jut OZEMPICK mert Ő és pl: Cyintia dictator kiváltják a valódi betegek elől, Én rászoruló vagyok...
infinity
@jesz: NKF Buta gecik vagytok - csak! És ahogy egymást lájkoljátok... ez olyan buzis!
infinity
Szarfaszú @jesz: - neked mi is a lényeged?
Nyírfa
@kereső: 15.04

Úgy tudom, a saját nemét sem vetette meg, a pornóban mindenevő volt.
jáger laszló
Miért nem kereszténydemokrata!!!??
Az jobban illene a mentalitásához,életfelfogásához!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Ezek szerint Annácska még nem alakította ki az új ügyfél körét.Úgy gondolja hogy most sikerül neki?
human
Legközelebb, ha a Pápa itt jár, majd Anettke rúdtáncolni fog a tiszteletére?
kereső
@Nyírfa: Nem tudom, nem követem az "életútját"-de a mai nyilatkozat pontosan bele illik a "fideSS eszménybe"- qrvák, narkósok, párjukat csalók, -miközben ájtatosan keresztet hánynak magukra,
Nyírfa
@human: 07.05

Anettka és ők - a tóthgabik, kelemenannák - ég és föld. Emlékszem, amikor Anettka űrhajós kiképzésen esett át, amelyhez nemcsak állóképesség, hanem gógyi is kellett. A legfrissebb információk szerint - most olvastam - visszatért a tanításhoz - ezt képzeljük el a magukat lejárató celebekről - , és teljesült az álma , édesanya lett. Kiegyensúlyozott életet él, és, ha nem másznának utána a bulvárhírekre szakosodott "újságírók", semmit nem tudnánk róla, mert nem nyomul a képünkbe a magánéletével.
Nyírfa
@kereső: 08.15

Kislányként nemcsak azért nem "istenkedtem", mert a szüleim ateisták voltak, hanem, mert az emberek viselkedése és az istenről vallott felfogásuk szöges ellentétben állt egymással. A mi időnkben is voltak hívek, húsvéti körmenetek, sőt, hittanórák is, de az a büntető-jutalmazó, engedelmességet és egyengondolkodást elváró istenkép, amelynek ráadásul a papolói sem kívántak megfelelni, akkor sem kellett volna, ha utánam vágják. És, ha a Kádár-érában visszafogottan viselkedő egyházak és támogatóik már akkor szúrták a szemem, mit mondjak a maiakról?
ómió
Na, akkor, az "efftársiasságodnak sanyi"!
geopapa
@Nyírfa: Az istenhit kontra ateizmust igen fontos kérdésnek tartom,mert ezen lóg, mi fajunk szerepe és feladata a világban, becsülettel gondolkozva pedig így az egyéné is. Vallásos környezetben nőttem fel, egyik nagyapám és nagybátyám református papok voltak, 13 éves koromban konfirmáltam. Aztán gondolkodásra adtam fejem. Rövid katekizmusom:
Istent az Ember teremtette, mikor még gyermek volt, mert:
-félt (a "tökéletesre teremtett" világ veszélyeitől: természeti csapásoktól, ragadozóktól, járványoktól, agresszív fajtársaitól),
-nem értette a világot (az általa nem befolyásolható tényezőkhöz felső hatalmakat képzelt),
-szeretett játszani (lásd görög mitológia),
-leplezte magányát (hogy egyedüli gondolkodó lény a világban).
Most, hogy lassan felnő, eldobja megunt játékszerét, és nekilát feladatának: meg kell még teremtenie a Mennyországot is.
Az egyházak színeváltozása és viselkedése (hatalomtechnikája) figyelmeztető. A kezdetben passzív ellenálló, szegénységkultuszos, erőszakot és világi hatalmat elutasító keresztény mozgalom vezetői 300 év alatt ráébredtek, "ebből nem lehet megélni", kiegyeztek a világi hatalommal, annak fő támasza lettek (ehhez mérhető a Fidesz konzervatív pálfordulása, azzal az eltéréssel, hogy ők magukat navigálták a hatalomba). A konstantini kiegyezés óta pedig az egyház mindig és mindenütt a fennálló hatalom támogatója, érdekeit követve. A klérus viselkedése mutatja, evilági anyagi előnyökre tör, nem fél a túlvilági igazságszolgáltatástól. Nos, ők vannak tűzközelben, ebben higgyünk nekik. Egyebekben pedig ébredjünk. Remélem és szeretném hinni is, hogy fajunk jobban igazgatja majd a világot, mint a képzelt Tökéletes.
Nyírfa
@geopapa: 12.40

A képzelt tökéletes az emberi tökéletlenség tükre.
Fura, mert Istenben sosem hittem, ellenben arra felfigyeltem, hogy az élet mekkora rendező. Érdemes figyelni rá, mert jó barát, s ebbeli minőségében bukni is enged, ha ez a tapasztalás kell a további fejlődéshez.
Mi, magyarok most éppen megint hatalmasat bukunk, mert az "istennek" sem akarunk okulni a történelmünkből, a hibáinkból, amiket be sem látunk, így tanulni belőlük nem is lehet.
Nyírfa
@geopapa: El ne felejtsem: a hozzászólásodat nagyon élveztem! :)
human
@Nyírfa: Feltehetően a két hölgy súlytalan volta miatt összekevertem a nevüket. Ennyi :)
Nyírfa
@human: tegnap, 22.57

Szubjektív érzülettel nem vitatkozom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.