A BBC-nek sikerült hozzáférnie azokhoz a többszáz oldalas tanúvallomásokhoz, melyekben részletesen szerepel, amint Andrew Tate szexre kényszerített nőket. A nőgyűlölő influencer és testvére, Tristan Tate ellen emberkereskedelem és szervezett bűnözői csoport létrehozása miatt folyik eljárás Romániában, de Andrew-t nemi erőszakkal is vádolják. A testvérek tagadják a vádakat.

Brutális részletek a nőgyűlölő Tate testvérek elleni vallomásokból: "Rabszolgasorba hajtom ezeket a ribancokat" – Bántalmazták, szexre kényszerítették a nőket

Hivatalosan júniusban emeltek vádat Romániában a Tate testvérek és két román nő ellen; Andrew akkor azt mondta, nem ők az első és nem az utolsó jómódú férfiak, akiket valótlanságokkal vádolnak.

A román ügyészek akkor azt állították, hogy a Tate testvérek áldozataikat félrevezették „romantikus szándékaikkal”, majd egy Bukarest külvárosában található házba vitték őket, ahol szexre és „porongráf tartalmak előállítására” kényszerítették őket „fizikai és mentális erőszakkal”.

A BBC szerint az általuk látott dokumentumok között több olyan nő vallomása is szerepel, akik Tate-ék bukaresti házának közelében laktak egy épületben, ahol a testvérpárnak készítettek „online pornográf tartalmakat” az OnlyFansre, az abból származó bevételeket pedig Georgiana Naghel, Tate-ék két romániai vádlott-társának egyike ellenőrizte. A román ügyészek szerint a videókon szereplő nőknek havonta fizettek, de nem fedték fel előttük „a teljes jövedelmüket” – írja a 444.hu.

A nők brutális szóbeli és fizikai bántalmazást szenvedtek el, meghatározott órarend szerint kellett erotikus tartalmakat készíteniük, amir azzal kényszerítették őket arra, hogy a testvérek és kollégáik fenyegetőztek: kitörik a fogaikat, vagy a hullaházba kerülnek, ha ellenszegülnek. Pénzmegvonás is járt, ha nem azt csinálták, amit mondtak; például olyan dolgokért, mint sírás, orrtörlés vagy túl sok szünet tartása. Volt olyan nő, akinek 4000 euró "tartozása" lett a büntetésekből. 

„Rabszolgasorba hajtom ezeket a ribancokat. Még több órát fogom őket dolgoztatni. Úgy dolgoztatom majd ezeket a ribancokat, mint a rabszolgákat. Rabszolgamunka. Minimum 10 vagy 12 óra naponta”– mondta az ügyészek szerint Tristan Tate.

Amikor egy násol nő nem akart részt venni csoportos szexben, Andrew Tate a vallomások szerint azt válaszolta:

„Ne legyél unalmas. Látni akarom, ahogy aláveted magad nekem. Fogd be a szád, te kurva, azt teszed, amit mondok.”

Volt olyan eset is, amikor Andrew Tate megparancsolta áldozatának, hogy vegye le a ruháit, majd arcon ütötte és megerőszakolta, közben azzal fenyegetőzött, hogy teherbe ejti és bezárja egy házba – részletezi a 444.hu.

Andrew Tate korábban egyértelműen tagadott minden, ilyen jellegű felvetést, és állította: soha senkit nem bántott, az ellene felhozott vádak pedig teljesen alaptalanok. Még sok idő, mire kiderül az igazság, mert a Tate testvérek és társaik ügyének tárgyalása, majd az ítélethirdetés hosszú évekig eltarthat.

Forrás: 444.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.