A publicista Puzsér Róbert a Magyar Hang Kompország című műsorában meglehetősen kritikus hangon szólalt meg mind a kormány, mind az ellenzék tevékenységével kapcsolatban – írta meg az Index

Puzsér: „Orbán négy fő ideológussal rendelkezik, akiknek a feladata az, hogy erkölcsöt hazudjanak a rendszer mögé, mivel a rendszer valójában a rablásra épül.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szerinte a jelenlegi Fidesz-rendszer működése hasonlít a korábbi bolsevizmushoz, ahol minden hatalom Orbán Viktor kezében összpontosul, és mindenki igyekszik Orbánhoz hasonlóan gondolkodni és cselekedni.

Az Index megírta, hogy Puzsér Róbert úgy véli, hogy Orbán Viktor négy fő ideológussal rendelkezik, akiknek a feladata az, hogy erkölcsöt hazudjanak a rendszer mögé, mivel a rendszer valójában a rablásra épül. Kiemelte, hogy a Fidesz hatalmon maradását az alternatíva hiánya is segíti, mivel Orbán rendelkezik a kormányzóképességgel, amely az ellenzéknek hiányzik.

Azonban Puzsér szerint szükség lenne egy erős ellenzéki erőre, és itt említette Vona Gábort, az egykori Jobbik-vezért, aki szerinte kilépett a "sötét, fasiszta árnyékból". Márki-Zay Péterrel kapcsolatban viszont kritikusabb volt, megjegyezte, hogy bár először támogatta, később rájött, hogy hiányoznak belőle a vezetői képességek és felmerültek morális problémák is.

Puzsér Róbert azt is kifejtette, hogy a választások megnyerése helyett fontosabb lenne mindent jól csinálni és a döntést a választókra bízni. A 2024-es főpolgármester-választáson nem indul, mert más tervei vannak, de megköszönte az akkori szereplését, melynek során a Sétáló Budapest koncepcióját sok emberhez eljuttatta.

Végezetül Puzsér Róbert kifejtette, hogy Karácsony Gergely vezetése alatt Budapesten rosszabb lett a helyzet, mint Tarlós István idején, de úgy véli, hogy a fővárosiaknak ez nem fáj.

Forrás: Index

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
na igen...Puzsér csak mondja a sok hülyeséget, mintha ő lenne a Megváltó..de nem az...kb Kelemen Anna kaliberű, aki újabban feltűnt a mocsárból...
Puzsér imádja ezt a lehetőséget, hogy minden felelős tett nélkül hülyítheti az őt tátott szájjal hallgatókat...
Felelősség semmi...ez olyan jó...
justhpeter
@jesz: Mennyivel különbek azol, akiknek ma felelősséggel kellene rendelkezniük ? Lopásban, csalásban, hazudozásban ?
Eladott Ország
A gárdamellényes pöcs, Vona Gábor kamu pártocskát alapít, mert jól fizet ezzel is gyengíti az ellenzéket választáskor. Nagy csalódás volt ez az ember, azt hittem végleg eltünt, de kell a pénz mert dolgozni egyik sem akar.
twitter.com/janos_hary/status/1700077139045888389/photo/1
Reaktivizáció! Vona, Orbán csőgörénye.
twitter.com/Jzsi18313051/status/1700150391382434236/photo/1
Vona Orbán trollja ez egyértelmű. Vona már "sihedernyi" korában ( polgári körök) a csuti seggéből nőtt ki.
twitter.com/Jzsi18313051/status/1699831493668008280/photo/1
jáger laszló
Akkor Puzsér az igazmondó juhász!!::
No be már!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
Robi! Nem! Nincs kormányzóképesség. Lopás, leuralás és propaganda van. Ezzel egy darabig hatalmon lehet maradni, de kormányozni nem lehet.
ómió
Ez a Puzsér efftárs mindig a saját bolsi rablóbandájából indul ki!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.