Ahogy arról mi is beszámoltunk, péntek délután megkezdődött az őszi szezon első diáktüntetése.

Több ezren tüntetnek Budapesten, elindult a menet – ÉLŐ
Részlet a Mérce közvetítéséből

A szervezők az "Érted megyünk, gyertek velünk!" mottóval igyekeztek minél több résztvevőt mozgósítani. A 24.hu tudósítása szerint mintegy 5 ezer fő indult el.

Az Egységes Diákfront a közoktatás áldatlan állapota miatt szervezte a megmozdulást. A tervek szerint a Margit hídon átvonulva érkeznek a Kossuth térre, ahol hangsúlyozottan rövid beszédeket terveznek. Innen a Lánchídon keresztül az Alagút túloldalán felállított színpadot célozzák meg.

A Mérce a helyszínről közvetíti az eseményeket:

Forrás: 24.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: @Kapa1: @Őrnagy: lényeg,hogy minden idiótának legyen minimum 1 db. bünbakja! :) - a buttaság magyarországon állampolgári kötelesség?
- ti magyarok hamarosan kihaltok, 0rbán vendégmunkásai lesznek az utódjaitok! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapa1
nevetséges...ezek a gumigerincű,puhapöcs tanárok nem érdemlik meg ,hogy miattuk koptassátok a lábatok...ti meg nevetségesek vagytok, hogy diktatúrában pofázással akartok bármit elérni...
csak úgy....
@Philip Marlowe: @Kapa1: @Őrnagy: lényeg,hogy minden idiótának legyen minimum 1 db. bünbakja! :) - a buttaság magyarországon állampolgári kötelesség?
- ti magyarok hamarosan kihaltok, 0rbán vendégmunkásai lesznek az utódjaitok! :)
csak úgy....
@Maccska: almabor? @Őrnagy: nektek az a hasznos mikor a lörétöl magatokba fordulhattok! :) - ti kibaxottu buta népség vagytok...
gina
@Őrnagy: Maga meg az OV maffiától,, elég 1 kilo krumpli szerencsétlen
gina
@durbincs: Ilyen beteg prolikat ritkán látni, te szerencsétlen román alkesz.. ennyit tudsz csak??? ja 1 kilo krumpli az megteszi hahahahahahahahahahahahahahahahah
Péter2
@Maccska: Ja kiskomám, itt nincsen közpénzen buszoztatás ,idegenből pénzért idehozott pribékek több hónapos szervezés , péntek lévén van aki délutáni műszakját végzi , és van aki az éjszakaira pihente ki magát , ahhoz képest , hogy csak a helybéliek voltak figyelemfelkeltések elég volt , de ezt sem kellett volna , sok ember már tudja , hogy hová kell ikszeli legközelebb ez csak emlékeztetés volt , nem az számít ott hányan voltak , hanem hányan értenek velük egyet ! Pl én nem mentem volna el a tüntetésre , még akkor sem ha ott laknék , de egyetértek velük , és így is fogok szavazni !
csak úgy....
@Maccska: ha csak havonta pár százan, akik ott hagyják hamarosan a pitschába az elbutult 0rbanisztánt,az már egy nagy siker! - szar lesz ám neked,mikor kettesben maradsz a náladnál is butább kecskéiddel !
csak úgy....
@Őrnagy: @Virág Árpád: 0rbán örül nektek, nélkületek (gyogyik nélkül) semmi sem lenne belöle! :) ti vagytok az ö krumplis cigányai a csöpp eszetekkel! :)
verőce21
"Érted jöttünk elvtárs, nem miattad..."? - Aki ezek után hisz ezeknek, az annyit is ér...! :)
csak úgy....
@verőce21: csak nem megint jóslásra adtad a fejed? :)
csak úgy....
@Őrnagy: náladnál nagyobb bunkót a bányrém még lámpással sem találna! :)
- mentségedre legyen az idült elmebetegséged,te gyermeteg naggyerek!
verőce21
@csak úgy...: Magyargyalázkodásra adtad megint a fejed, te korcs...?
Kapa1
@csak úgy...: mi a bajod...?...mutass egy példát, mikor bukott diktátor ilyen babazsúr miatt...?..mert természetesen péntek délután kell az ilyet szervezni, igaz..? így ha sokáig tart, akkor sem lesz a diáknak másnap igazolatlan, sem a tanerőnek...röhejes...ez nem más mint egy szeptemberi majális...majd akkor szövregeljenek az ifjoncok,ha komolyan is gondolják a változást, ez így baromi nevetséges..!
Kapa1
@Őrnagy: csak ez nem tüntetés, nagyjából olyan hatásfokú, mint a birkamenet..., nulla..!
ómió
"Diáktünci"!? Mennyi szart kell a "tanár" efftársaitokból kinyalnotok, hogy jobb jegyet kaphassatok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.