„Nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni” – fogalmazott Svédország NATO-csatlakozásáról Hír TV adásában Kövér László házelnök. A svéd NATO-tagságról – amit Törökország és Magyarország kivételével minden tagország jóváhagyott már, de ősszel a török parlament is dönthet róla – szóló vita azután lángolt fel ismét, hogy a kormánypárti sajtó felfedezett egy Az EU és a demokrácia címet viselő, a svéd közoktatásban is használt társadalomtudományi oktatóvideót, amely Gulyás Márton megszólalásával indul, aki kijelenti, hogy Magyarországon a demokrácia 2010 óta lassanként megszűnt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Kövér László most még tovább ment, és úgy fogalmazott:
Olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz. Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Valaki nincs a helyén."

Hát! A svédek jobban oda valók, mint ez a mocskos maffia, akik itt uralkodnak rajtunk...!!!
CsipkeRózsa
Itt nem Magyarország a kérdés, hanem a Nato, egy nemzetközi szervezet, amely akkor erősebb, ha nagyobb a tagsága.
Személyeskedésnek nincs helye, egy normális gondolkodású o.gy. és a kormány döntésében.
Béla333
Én a svédek helyében kiszivárogtatnám a Gripen vásárláskor történt vesztegetés ügyét, akkor egyből csöndben lenne Kövér elvtárs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.