A feljelentésből kiderül, hogy a 99 Moozgalom pénzgyűjtésével kapcsolatos korábbi politikusi állítások hamisak lehetnek. Az OTP Bank is feljelentést tett Karácsony Gergely főpolgármester 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében. A Magyar Nemzet birtokába került dokumentum szerint az adománygyűjtő ládák története hamisnak látszik, ugyanis a – döntő többségükben 50 és 100 eurós címletű – bankjegyek valójában inkább csomagokban érkezhettek, újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@sgl: @csak úgy...: Erre lehetne azt mondani, hogy akkor tessék feljelenteni a Megafont, a Fideszt támogató civileket, vagy a Fideszt. Ennek ugyanúgy kellene történnie, mint a 99 Mozgalom ekkeni feljelentésnek. Feltéve ha nem Magyarországon élnénk, vagy nem a Fidesz kormányozna, vagy nem Polt Péternek hívnák a legfőbb ügyészt. De így míg a 99 Mozgalom feljelentése bejárja a megjósolható utat, a többi valahol elakad, vagy eleve nem érdemes.
Nessy
@csak úgy...: A Megafon, meg a többi kormányharsonát közpénzből finanszírozza a kormány! Az természetes! ?? Milyen szerencse, hogy nálunk nincs jobboldali média túlsúly!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.