Hadházy Ákos szerint ez a kinyomtatott e-mail "a kis firkálással" és a képernyőfotók bepillantást adnak abba, hogy "hogyan osztogatja barátai kérésére az Önök pénzét a fideszes helyettes államtitkár."

Hadházy Ákos szerint így osztogatja el a magyarok pénzét a fideszes helyettes államtitkár
Fotó: Pixabay

A független képviselő azt is megjegyzi, hogy a helyettes államtitkár egészen véletlenül a honvédelmi miniszter testvére.

Egy konkrét példa arra, hogy a „Nemzeti Együttműködési Alap“ (ilyen szép neve van) támogatásainál a pályázatok csak színjátékok. A pénzt valójában pofára osztják, teljesen átláthatatlanul

- fogalmaz bejegyzésében Hadházy Ákos.

A feltöltött képekről azt írta: "az egyik kép szerint Szalay-Bobrovniczky Vince egy orgonakoncerten volt Zichy Márta grófnővel."

Mint írja, nincs hivatalos információ arról, hogy milyen kapcsolatban vannak, de Hadházy szerint a képeket tekintve minimum barátságról van szó.

Majd nem sokkal ezután a grófnőtől egy olyan e-mailt kapott, amelyben nyilvánvalóan azért lobbiznak, hogy a helyettes államtitkár támogatást intézzen a koncert orgonistájának, Rákász Gergely alapítványának. A levélben felsorolja az előző években a „Nemzeti Együttműködési Alapból“ kiutalt támogatásokat is.

Hozzátette:

A helyettes államtitkár titkárnője kinyomtatta a levelet, Szalay-Bobrovniczky pedig kézzel ráfirkálta: „EZT A HOLNAPI EBÉDRE KÉREM ÉS EGYBEN, KÖSZÖNÖM!“

Kiemelte: hogy történt-e újabb utalás, azt nem tudni.

Hadházy Ákos állítása szerint ebben a bejegyzésben az " államtitkárocska személyes játékán kívül" arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy "ezeket a nem eu-s pénzeket alig lehet nyomon követni".

Az EU-s támogatásoknál kötelező, teljes és jól használható adatbázis áll rendelkezésre

- írta, majd úgy folytatta:

Ezzel szemben egyértelmű tény: a Nemzeti Együttműködési Alap határon túliaknak, egyházaknak, álcivileknek és a rendszer kegyeltjeiként működő előadóművészeknek két marokkal szórt támogatásai alig-alig átláthatóak, pontosabban teljesen átláthatatlanok. Erre jó példa, hogy a e-mailen felsorolt támogatások közül egyiknek sem találtam nyomát azokban az adatbázisokban, ahol szerepelniük kellene:

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fideszes seggfejek menyországa lett 0rbanisztán! :) anti lop tenyészet..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Őrnagy: Köszönjük őrmikém..( Emese )..
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 20:04 Te mint nem buta miért tartasz butának egy másik embert? Veled csak annyi a baj hogy értelmes vagy de elfogult szemellenzős és csőlátó! Mire jó ez? Miért nem akarod látni a szürke valóságot? Van valami egyéni érdek?
Qqberci
@csak úgy...: Az a baj, hogy nem csak az anti lop, hanem a többi is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.