Soha nem fogom megtagadni a családomat – reagálta az LMP társelnöke a bírálatra, mi szerint ellenzékiként hiteltelen, ha a testvére luxusvillájában nyaral Orbán.

Ungár Péter kiakadt: „Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész”

MTI/Balogh Zoltán

Ma Hadházy Ákos a nővérem tulajdonában álló ingatlan előtt készített videót. A videóban képviselőtársam arra kéri az ellenzéki politikusokat, hogy ne álljanak velem szóba többet, hiszen lebuktam: kiderült, hogy mivel nővérem édesanyja (igen ő a logika szabályai szerint az én édesanyám is) jóban van Orbán Viktorral, ezért vendégül látta

írja Ungár Péter, az LMP társelnöke a Facebook-oldalán. Ungár Hadházy Ákos videóját kommentálja így: a független képviselő ellátogatott a luxusnyaralóba, ahol Orbán Viktor miniszterelnök nyaralt, és amely Ungár Annáé, az LMP-s politikus testvéréé.

Én szóba állok mindenkivel, a fideszesekkel is. Én nem gyűlölök parancsra senkit, akkor se, ha ez népszerűtlen. Az egész nyaralás-ügyben az én szerepem egy lényegtelen dolog, egy szurikáta

– reagál Hadházy éles bírálatára Ungár.

Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész

– folytatódik a poszt. Majd Ungár azt üzeni azoknak, akik szerint ő „NER-oligarcha” és áruló, hogy kisebbségben vannak:

Készítsen akármennyi videót Hadházy Ákos, kommenteljenek a rajongói akárhányszor a posztjaim alá, soha nem fogom megtagadni a családomat.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Peti! Nem kívánja senki, hogy megtagadd a családodat! Csak éppen nem lebukni kell azzal, hogy a maffiavezér a családodnál potyázik és legfőképpen az nem megy, hogy az állami pénzekből (a mi pénzünk, a mi adóforintunk!) mutyiztok a maffiózókkal. A családod vállalkozásában te is benne vagy, így te is részesülsz a maffiával kötött üzletek hasznából!
Ha bejelented előre, hogy nálatok potyázik a maffiafőnök, akkor ok! De ha lebuktok ugyanezzel, akkor neked annyi!
Ez van, vonulj nyugdíjba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Dr. Proktor: HMP :)) Rendben, szabadalmaztassuk.
infinity
A buzi zsidó, akinek Mammon az istene, már csak tudja !!!
Te faszszopó (mert ránézésre köcsög vagy), ha csak ötven, ha csak negyvenöt, ha csak negyven, ha csak harminc, ha csak húsz, ha csak tíz (1Mózes 18, 22-33) annyit tennél te és pártod, mint Hadházy, akkor talán nem itt tartanánk.
De neked jó így... Dől a lé, szopod a faszt, Orbán a dilis fasiszta kancsal kurva anyád barátja... Mi baj lehet?!
kereső
Péter. Ha neked nincsen bajod orbánnal és poltikájával a családod barátjaként, akkor miért is vagy ellenzéki politikus? Akkor miért is nem határolódsz el tőle nyilvánosan és őszintén, és ezzel együtt elmondhatnád azt is, hogy Te nem értesz egyet Édesanyád történelem hamisitásával. Ez nem a családod megtagadása lenne, hanem a te világos álláspontod a hatalmat gyakorlókkal szemben. Ezzel szemben mit csinálsz? Támadod azt/azokat akik felhivják erre a figyelmedet. Légy őszinte Péter, ezt már gyakoroltad néhányszor- de most lenne rá a legnagyobb szükséged, és azoknak is akik az lmp-vel szimpatizálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.