„Vásárolgatunk? Vásárolgatunk?” – tette fel TikTok-on a kérdést Tóth Bettina, egykori Fidalitas-tag, aki jelenleg független-jobboldali influenszernek vallja magát.

Egy volt fidelitasos influenszer leplezte le Orbán Viktort: Nézettséget és követőket vásárolhat magának

Tóth Bettina az elmúlt időszakban alaposan megfigyelte Orbán Viktor TikTok-on közzétett tartalmainak nézettségét és a videókon szerepelő lájkok számát. Az influenszer dokumentálta is ezeket a számokat, amelyek később megváltoztak – számolt be róla a Media1 nyomán a HVG.

Orbánnak többek között volt olyan videója, ahol először 10 milliós, később már csak százezres nézettség szerepelt. Tóth szerint nem kizárt, hogy Orbán Viktor nézettséget és követőket vásárol magának.

Tóth talált olyan videót is a Viktor a TikTokon nevű oldalon, amelynél több mint kétmilliós megtekintés szerepelt, miután az influenszer szóvá tette ezeket a kiugróan magas számokat, ez a kétmilliós megtekintés 128 ezerre zsugorodott össze.

Az influenszer szerint elképzelhető, hogy

Orbán Viktor TikTok oldalára vásárolják a követőket és a nézettséget is.

Forrás: HVG, Media1

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Ahogyan a szavazatokat, a lájkokat is megfizeti...
Aranyember..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Ahogyan a szavazatokat, a lájkokat is megfizeti...
Aranyember..
Péter2
' Orbán Viktor TikTok oldalára vásárolják a követőket és a nézettséget is. " Ezektől minden aljasság kitelik hiszen nemzethyek . Amúgy nem csodálkozom a dolgon , mert épp eszű ember ezeket nem követi , de úgy néz ki azért 1 bolond is 100 csinál vagy többet , de 10 milliót biztos nem !
Ezodabasz
Miből fizet? Abból amit ellopnak a közös kasszából meg a hitelekből amit a népe fog visszafizetni? Menjen el valahová dolgozni és a munkabéréből próbáljon megélni, szabadidejében focizni esetleg ingyen nyaralni...Politizálhatna is társadalmi munkában. Ki az a barom aki a lehulló mozsákért szavaz, lájkol és nem látja hogy közben kilopják a szemét?
csak úgy....
@Philip Marlowe: hiszen te is ott vagy az eszméletlen baromságok terjesztöi között! :)
- ugye ha a "gyurcsótányról" írta vóna a kis butuska pitscha,akkor te is másként reagálnál!? lihegnél és ugatnál mint egy veszett kutya..
rakitics41
És milyen pénzből vásárolt?Ugye nem külföldi pénzekből, hanem magyar pénzből , amiből neki annyi van mint a tenger!
csak úgy....
viktor oszt ,hogy a buta magyar kilója? -gondolom óccsóbb mint a kenyéré...,te mázlista!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Bizony, mert mi más érdekelheti a fiatalokat, minthogy egy disznó röfög az udvaron. Miért? Egy vietnami gyereket nem érdekelhetnek a vietnami csüngőhasú sertéssel kapcsolatos hírek? Így néz ki.
uploads.disquscdn.com/images/61c370fc48d6ad15a7d361a378b83996bf3531a2c7385d1026d907ed7597c33b.jpg?w=800&h=514
Tényleg fontos, hogy mennyi lájk szerepel ezeken a média megjelenések alatt, amik a vidéki zsírtáltosunkról szólnak? Egyébként sem Orbán csinálja ezeket, hiszen a technika magas neki, mint malacnak az algebra. Meg egyébként is azalatt az idő alatt 10 milliót lop órabérben, minek fecsérelné rá az idejét. Jó fizetett csapat készíti a műparasztról az anyagot, gondolom sok dolguk van vele, hogy kiválogassák a szalonképesebb, kevésbé undorító képeket, videókat róla. 10 milliós megtekintés? Csak nem azt akarják mondani, hogy minden kib.szott magyar állampolgár megtekintette a disznó videóit? Ez a Tik-Tok-on bohóckodás olyan Tramplis. Felejtsük már el ezt a "népgyereke" imázst, nagyon hányingerkeltő...
csak úgy....
@rakitics41: aztán a ruszki-kínai stb. titkosított kölcsönök mióta magyar pénzek ,amiböl nekik annyi van mint a tenger?
gina
Hát egy retkes román cigánytól mit várni??? becsület nem ismert a putriban
Eladott Ország
@gina: ma, 19:54 ♣ Miniszterelnök úr fővárosi szavazóival vagyis ahogy ő nevezete a „helyi bástyákkal" szelfizett. Tényleg jól néznek ki. Ők azok akik naplemente után jönnek elő és csak a teljes sötétsèget tolerálják, sikerült tényleg kétértelműt írni de jól van ez így. Bár nem tudom de könnyen elképzelhető, hogy annak idején anyád az jól nézett ki , de te te egy mocsok disznó vagy !
twitter.com/Skorpiooh/status/1705510072934154428/photo/1
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Mindig van valami fontosabb dolog, mint a szex. Miért?! TV lehet nézni kutyapózban is. TV bekapcs és mehet. Te ilyenkor is a román csókádat nézed vaze.
twitter.com/Pol_Apost/status/1705205385445933440/photo/1
aqua40
@Eladott Ország: Csak egy baj van, nincs olyan ember amit a helyére tudnának ültetni, mert a korábbi jelöltek, mind leszerepeltek, és gyengék.
aqua40
@nejlontacskó: @aqua40: Ez, sajnos igaz lehet.
csak úgy....
@aqua40: még 0rbánnál is gyengébbek? - szerinted mi köll egy erös politikusnak? -szerintem becsület,ami 0rbánba már régóta egy fikarsznyi sincs...,mert ha lenne, akkor nem baxná el a magyarok pénzét az idióta focialista hobbijára!
0rbán csak egy harácsoló tsz. elnök a nyakatokon, de nem miniszterelnök!
verőce21
Független baloldali...? - Az olyan fából vaskarika...? :)
verőce21
@csak úgy...: te csak egy buta paraszt vagy, nem propagandista...! Összetéveszted a szerepedet...!
csak úgy....
@verőce21: te csak egy fontoskodó tudatlan elmebeteg,te összetéveszted a szerepedet...! :) - nejed írt privibe,hogy ne zaklassalak mert te egy "zárkózott személyiség"! :) nálatok az egész család hülye?
Kovács Máté
ja ja basod vásarolgat 4 évente rendesen a köztes idöt + telibe szarja basod
verőce21
@csak úgy...: hazudsz és biztosan lopsz is! butavagy paraszt...!
csak úgy....
@verőce21: kipitscháztad a zasszonyt, te elmebeteg? - nem vagyok én fideszes ,akkor meg miért lopnák!? :)
Ezodabasz
@aqua40: ma, 20:17 Akkor jöjjenek inkább az újak, frissek és fiatalabbak akikben még nem csalódott a nép! Hatalmat adni nekik is csak annyit, amit még vissza lehet venni!...Ha nem jó és nem azt csinálja amit ígérget azonnal le lehessen váltani!
Az lenne a legfontosabb, hogy aki egyszer elbukott és a választási ígéreteit nem teljesítette annak soha többé ne kerüljön hatalom a kezébe! Új párt néven ugyanazokkal az emberekkel sem! Ez egy olyan visszatartó erő lenne amit nem lehet figyelmen kívül hagyni!
verőce21
@csak úgy...: te elmebeteg buta paraszt...!
human
Ez a Tóth Bettina hölgyemény is csak az után "világosodtt meg", hogy tudtommal fideszes propagandista társai zaklatták, illetlenül viselkedtek vele mint nő. Hasonlít az esete a Pesti Lacijéhoz akinek szintén semmi baja nem volt a fidesz oligarchákka amíg a saját haverjának a cégét le nem nyúlták.

Az ilyen kicsit önző módon "megvilágosodott" fideszesekkel nem szabad egy kalap alá venni például a Hadházy Ákos féléket. Hadházy nem azért hagyta ott a fideszt és lett a rendszer kritikus, mert valamilyen nagyobb személyes sérelme keletkezett. Egyszerűen már nem vette be a gyomra azt az erkölcsi mélyrepülést, amit a fideszben látott.
Ezodabasz
@verőce21: Te okos vagy? Igen egész értelmes írásaid is vannak. Tudod mi a baj veled? Az elfogultság és az a fajta szemellenző amit a lovakra raknak. Vedd le és láss...elfogulatlanul:)) Ugyanolyan emberek vagyunk ugyanolyan barnát szarunk. Miért nem tudja két három ember megérteni egymást? Mit várhatunk el így a tömegektől?
verőce21
@Ezodabasz: Szeretném, ha ti lipsik is látnátok elfogulatlanul, orbánfóbia nélkül...! :)
csak úgy....
@Ezodabasz: arra mindíg figyelj,hogy mit mikor produkál @verőce21: ittasan és józanul! :) szerinted aki " lipsizik" az normális? - na látod..
Aki Én
@Philip Marlowe: igazad lehet. Talán nem veszi, ezt is lopja.
Ezodabasz
@verőce21: Na mondd el nekem mit kellene látni? Elfogulatlan vagyok és mindenre nyitott ami előre visz és nem hátra. Olyasmire is ami minden embernek jó...nem csak egy kiválasztott rétegnek:))
verőce21
@Ezodabasz: Az egyik fiam most csinál egy internetes játékot...! több hónapos munka. Az előbb küldött át egy próbaverziót, úgy gondolom hamarosan lehet kapni az interneten is. Vásároljatok belőle minél többet...!
Minden embernek jó, mert intellektuális és tudásalapú. Fejleszti az ismereteket...! :)
jáger laszló
Ez nem a tik-tok...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Akkor volt ő "fidelitasos influenszer", amikor Lenin efftársatok "polgári körös"!
Eladott Ország
@aqua40: tegnap, 20:17 ♣ A NER hazaáruló, politikai prosti állami bűnszervezetnél nincs rosszabb. Ha az utcárol spontán választanánk kormányt , még úgy is jobban járna az ország. A román csóka és bandája lejáratta az országot, szégyen lett magyarnak lenni a világban! Egy régi magyar mondás szerint: „Ha egy cigánynak hatalmat adnának a kezébe, akkor vagy ellopná, vagy eladná az országot.” Régen nem tudtam mit takar ez a mondás. Ma már tudom is meg érzem is!
twitter.com/csorike1520/status/1705240001296978075/photo/1
Van egy közös képem Viktorral! Úgy nézünk ki mint két gázpalack. Én propán ő bután.
twitter.com/csorike1520/status/1705659616300794158/photo/1
Az 1962-es képen jól látszik, hogy a tragédia akkor kezdődött, amikor Orbán szülei záróra után érkeztek.
twitter.com/xmedardc/status/1705833223161249969/photo/1
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 23:45 Sok sikert kívánok neki! Gondolkodj egy picit ha van mivel. Internetes játék biztos nagyon jó lehet, de nem ehető és nem értékteremtő. Ha mindenki követné ezt a normális világtól és a természettől teljesen idegen "trendet" akkor mit fognak zabálni ezek a játékos zombik? Ennyire nem szabad eltávolodni a valóságtól és a természetes élhető világtól! Aki ezt támogatja az maga alatt vágja a fát és az adott pillanatnak él. Te nem látod a virtuális világ vesztét vagy nem is akarod látni? Nem vagyok egy Nostradamus, de az okosteló és a játékok nem ehetők...a pénz sem, de azt már az indiánok is tudták.
verőce21
@Ezodabasz: Méghogy nem értékteremtő...?
Hol élsz ember? A Holdról ez nem látszik...!
Ezodabasz
@verőce21: Mit jelent neked az érték? Egy játék a képernyőn? Alkalmazások egy mobiltelefonon?
verőce21
@Ezodabasz: pl. ami világosságot gyújt a buta fejedben...!
Ezodabasz
@verőce21: ma, 08:54 Naa mesélj? Taníts valamit mester! Nyitott vagyok minden értelmes dologra! Gyújtsd fel azt világosságot a kis buta fejemben:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.