„Vásárolgatunk? Vásárolgatunk?” – tette fel TikTok-on a kérdést Tóth Bettina, egykori Fidalitas-tag, aki jelenleg független-jobboldali influenszernek vallja magát.

Egy volt fidelitasos influenszer leplezte le Orbán Viktort: Nézettséget és követőket vásárolhat magának

Tóth Bettina az elmúlt időszakban alaposan megfigyelte Orbán Viktor TikTok-on közzétett tartalmainak nézettségét és a videókon szerepelő lájkok számát. Az influenszer dokumentálta is ezeket a számokat, amelyek később megváltoztak – számolt be róla a Media1 nyomán a HVG.

Orbánnak többek között volt olyan videója, ahol először 10 milliós, később már csak százezres nézettség szerepelt. Tóth szerint nem kizárt, hogy Orbán Viktor nézettséget és követőket vásárol magának.

Tóth talált olyan videót is a Viktor a TikTokon nevű oldalon, amelynél több mint kétmilliós megtekintés szerepelt, miután az influenszer szóvá tette ezeket a kiugróan magas számokat, ez a kétmilliós megtekintés 128 ezerre zsugorodott össze.

Az influenszer szerint elképzelhető, hogy

Orbán Viktor TikTok oldalára vásárolják a követőket és a nézettséget is.

Forrás: HVG, Media1

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Ahogyan a szavazatokat, a lájkokat is megfizeti...
Aranyember..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 23:45 Sok sikert kívánok neki! Gondolkodj egy picit ha van mivel. Internetes játék biztos nagyon jó lehet, de nem ehető és nem értékteremtő. Ha mindenki követné ezt a normális világtól és a természettől teljesen idegen "trendet" akkor mit fognak zabálni ezek a játékos zombik? Ennyire nem szabad eltávolodni a valóságtól és a természetes élhető világtól! Aki ezt támogatja az maga alatt vágja a fát és az adott pillanatnak él. Te nem látod a virtuális világ vesztét vagy nem is akarod látni? Nem vagyok egy Nostradamus, de az okosteló és a játékok nem ehetők...a pénz sem, de azt már az indiánok is tudták.
verőce21
@Ezodabasz: Méghogy nem értékteremtő...?
Hol élsz ember? A Holdról ez nem látszik...!
Ezodabasz
@verőce21: Mit jelent neked az érték? Egy játék a képernyőn? Alkalmazások egy mobiltelefonon?
verőce21
@Ezodabasz: pl. ami világosságot gyújt a buta fejedben...!
Ezodabasz
@verőce21: ma, 08:54 Naa mesélj? Taníts valamit mester! Nyitott vagyok minden értelmes dologra! Gyújtsd fel azt világosságot a kis buta fejemben:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.