Musk korábban érdekesnek nevezte, ahogyan Magyarország küzd a demográfiai problémákkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
„Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre"

Ezzel szemben az a tény, hogy még a külföldre szakadt magyarok is nagyobb arányban vállalnak gyereket, mint itthon.
Mondjuk nem kellene ennyit lopni, valódi támogatások kellenek, elérhető saját, de legalább kellő mennyiségű bérlakás a fiataloknak, de semmi képpen nem tesz jót, a brutális orbáni-infláció sem.
Aztán persze jön az egészségügy, a romló oktatás és a többi.
Óriásplakát, újabb étterem, szálloda orbánnak nem egy hiteles program.
kakukkmadár
"Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre" , Kati, értem én , hogy közösen tenni akartok valamit Elonnal, de ezt a Veres is tudja otthon?
kereső
És???Ez mennyiben befolyásolja a magyar fiatalok gyermekvállalási kedvét? Mennyiben befolyásolja a magyar fiatalok életkezdési lehetőségeit? Katalin, te a magyar állam elnöke vagy, nem családügyi felelőse. Fel kéne ehhez nőni, vagy hagyd a 3,14csába az egészet, akaszd vissza magadra a fideSS narancssárga fülbevalót-és hagyd, hogy szétrohadjon az ország az erkölcsnélküliségben, amelynek te az egyik szószólója vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.