Iványi Gábor azt állítja, a NAV azonnal levonta tőlük a civilek egyszázalékos adományát.

Iványi Gáborék 71 milliót gyűjtöttek egyszázalékos adományokból, a NAV azonnal benyelte a pénztMTI/Koszticsák Szilárd

Az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség sorsa igencsak jól alakult: a tavalyi 454 millióról 718 millióra nőtt a támogatásuk. Ez annak köszönhető, hogy az előző évhez képest 41 százalékkal többen jelölték meg őket kedvezményezettként, egész pontosan 73 381 fő. Ám kérdéses, hogy az egyházi egyszázalékok után járó pénzt megfogják-e kapni Iványiék, mert a szintén általuk működtetett,

Oltalom Karitatív Egyesület részére felajánlott civil egyszázalékokból befolyt 71 milliós támogatást azonnal levonta a NAV.

Az esetről a szervezet számolt be, mégpedig egy Iványi Gábor által aláírt, pénteki közleményben – vette észre a hang.hu. Ebben szó szerint ez áll:

az Oltalom számára felajánlott 71 milliónyi egyszázalékokból származó adományt a NAV azonnal levonta.

Megnéztük a civil adatbázisban: az Oltalom Karitatív Egyesület javára 7 565 személy rendelkezett, így 71 736 448 forint járt volna nekik, ám vélhetően az adótartozás miatt nem utalt a NAV, mert az adóhatóság egy szeptemberi közleményében az állt: hivatalból teljesítik a kiutalást, ám „ha a kedvezményezett köztartozással rendelkezik, annak erejéig a kiutalás nem teljesíthető, kizárólag a köztartozásra visszatartott összegen felül maradó rész utalható ki”.

Forrás: hang.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
Ilyen a hazaáruló kártékony nemzethy rendszer , jó pár rászoruló alól húzták ki a talajt , és vannak olyan állat barmok akik ennek tapsolnak , remélem a sorstól visszakapják
!
jáger laszló
No és miért tartoznak Iványiék!!??
Erről nem igazán olvashatunk,pedig erről szól ez a negatív sztori!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@FLETÓ: tegnap, 20:37 ☻ - Marika néni mit gondol arról, hogy a dollárbaloldal 900 milliós támogatást kapott a külföldről? -Jaj hát az annyuk’ Istenit ilyet, külföldről támogatás és még el is fogadták! - Arról mi a véleménye, hogy újabb 60 milliárdot kap Mészáros csak ezen a héten magyar adófizetői pénzből? - Jaj hát biztos megérdemli, legalább magyarok kapják! Na megyek aranyom mert így 25-én már vagy egy hete elfogyott a havi nyugdíjam és gyorsan kell odaérnem a sarki kukához, hogy meg tudjak reggelizni mielőtt elviszik a szemetet. A kisboltban feliratja amit vesz. Abban a boltban, amely saját zsebből finanszírozza az árstoppot.
Mi is van Marine Le Pen támogatásával? Mi is van az USA-ba küldött 100 milliós lobbi pénzekkel? Mi van a határon túlra küldött 100 milliárdokkal? stb. Napestig lehetne sorolni a mi is vant. Azért még egyet hozzáteszek: a szerb terroristáknak juttatott milliárd eurós támogatás, miközben rúgják ki az embereket és fagyoskodnak a gyerekek mert "spórolni" kell. Ezermilliárd számra lopják a közpénzt százmilliárdokat elkampányolnak, erre a magánadományok miatt nyomoznak. -elb@szott egy országban élünk. De vidéken 3 millió szarzabálónak ez a legfontosabb problémája most, nem a 16 fokos kádárkocka, a bezárt patika vagy megduplázódott bevásárlás, hanem EZ! A "magyarok 97 %-a nemet mondott a szankciókra" plakáton kiabálják tele az országot egy olyan hazugsággal, amit már egy általános iskolás alsó tagozatos is ki tud számolni és csípőből cáfol. Rogánék eddig több, mint 4 milliárd forintot költöttek a bombás plakátra + a konzultációs ívek postai és nyomdai költsége 2,7 milliárd forint, vagyis 7,37 milliárd forintot költöttek el valamire, amit amúgy korábban már réges-régen megszavaztak!
„És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített.”
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 19:59 ◘ Krisztus is menekül a keresztről, ha Semjént meglátja
uploads.disquscdn.com/images/b2287a18b207aa246632420a1151bea23e0c891b0054829fa9d52bc5ed3dac55.gif
Pap akitől mindent elvett Orbán és álpap, akit milliárdokkal tömött ki Orbán ( Hitgyülekezet Német Sándor)
twitter.com/szerelem1133/status/1688278744874598400/photo
B@zmeg te stroke-ot kaptál írás közben? Én is olvasás közben!
i.pinimg.com/736x/3f/ba/a7/3fbaa7b57650dd9ff125d13d81d47d30.jpg
ómió
"Köllött a járulékfizetési hátralékra"!? Asztaaa!
FLETÓ
@Maccska: Hagyd ! Beteg! Már rég nem állok szóba vele! @Eladott Ország: sajnos elveszett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok