Ujhelyi István szokásos vasárnapi hírlevelében gurult be.

Ujhelyi brutálisan nekiment Orbánnak és a Fidesznek: "elvtelen, aljas maffiakormányzás"

Fotó: MTI/Kovács Attila

Túlzás nélkül állítható, hogy Európa vigyázó szemeit most Pozsonyra vetette az elmúlt időszakban: a most hétvégi szlovák választás kimenetele ugyanis tényleg komoly kihatással lehet a kelet-európai régió politikai egységére, kiemelten akár az Európai Unió belső viszonyaira, de még a geopolitikai pókerjátszmában is lehet jelentősége a későbbiekben, hogy ki és miként határozza meg a szomszédság jövőbeni gondolkodási és viszonyulási irányait. Azt ma reggel már tudjuk, hogy a korábbi kormányfő Robert Fico pártja nyerte a versenyt, de hogy milyen koalíciót tudnak majd létrehozni a lehetséges partnerekkel, még meglátjuk. Az mindenképpen fontos tanulság, hogy a magyarok érdekképviseletére jelentkező – és a NER által nyíltan támogatott – Szövetség most úgy tűnik, hogy végül be sem jut a szlovák Parlamentbe. Hogy ebben mennyi szerepe volt a fideszes hátországnak, nem tudjuk, de sejtjük

- kezdte hírlevelét Ujhelyi István.

Majd arra mutatott rá, hogy "a felületes hírfogyasztók és közéleti érdeklődők Magyarországon (is) elsősorban aszerint értékelték a szlovák belpolitikai helyzet alakulását, hogy a jelöltek közül ki miként viszonyult Orbán Viktorhoz."

Számomra a következő szlovák miniszterelnök esetében nem az fog számítani, hogy a Fidesz kormányfője „bratyiban” van-e vele, vagy sem. Orbán etekintetben egyébként is egy végtelenül elvtelen figura (bár ezt ebben az esetben nevezhetjük a saját szempontjai mentén pragmatikusságnak is), hiszen csak azokkal és addig szövetkezik, akik a saját hatalmi és anyagi érdekeiben a hasznára lehetnek

- kelt ki magából az ellenzéki politikus.

De attól, mert valakit Orbánék nem bírnak, nekünk még nem feltétlenül kell. Az „ellenségem ellensége az én barátom” szlogen persze logikus és jól is hangzik, de nem automatizmus. Biztos vagyok benne egyébként, hogy a Fidesz szűk elitjében (ahol azon kevesek vannak, akiknek még vannak érdemi gondolataik a világról) egymás között ugyanúgy viszolyogva nevetnek Donald Trumpon, mint mi. Annyi különbséggel, hogy kiszámolták: egyedül Trumppal tudják folytatni a simlis bizniszelést, így hát rá teszik meg a téteket, hátha bejön. Business as usual, folks! Nincs tehát itt semmi konzervatív világépítés, meg elvi alapú politizálás, csak sima maffiabiznyákolás, aminek alá van rendelve minden. Most épp a közös hazánk is – hangsúlyozta Ujhelyi.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Milyen igaza van Újhelyinek , ezt csak azok nem látják akik nem akarják !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Újhülye már megint osztja az észt!Pedig seggfej azt sem tudja milyen pártba van!
Biztos hiányozni fog neki az a pár ezer euró! Egy köcsög fasz!
Csak Norisz és senki más
Ejnye, Pista! Ilyet mondani?! Büntetlenül...

:-)))))
Péter2
Milyen igaza van Újhelyinek , ezt csak azok nem látják akik nem akarják !
lusta
@Péter2: A narancsködös nemzethy matyar gyapjasból van bőven.
nejlontacskó
Az a fideszes vadbarmok baja, hogy Újhelyi nevén nevezi a dolgokat, ez biztosan sérti őket, de ki nem szarja le!!!
NKF
Ez a buzi fasz melyik párt tagja?Tulajdonképpen ki a kurva anyját képvisel Brüsszelben?
Eladott Ország
@Őrnagy: Ez a legkesebb, ezután következik a vádemelés a bíróságon! Hadd szokja a cigány geci és bűnszervezete a rendet! Rohadjanak meg!
csak úgy....
az 0rbáni 2/3 ad kibaxottu buta, erre itt is van pár élö példa : @Őrnagy: @NKF: @Philip Marlowe: @KisTehen: @frank: :)
balos
@NKF: a magáét nem,mert az már keleti darabárú!Kilóra mérik a sanghaji piacon!
jáger laszló
Újhelyi a szabadúszó keresi önmagát!! Egyedül nem megy!!
Ehhez 1 csapat kell Pista!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Maccska: @KisTehen: „Minden diktatúra beteg, és beteg azok agya is, akik azt kiszolgálják.” ( Nemere István )
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280180360_5244665772285266_702826190877735596_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=TrfeLKOS53AAX85XAMs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBzcKKsOtojO5zX6VJdgyPugbrBrQIsf6lM579UQ8djEw&oe=651E30D2
“Elbutítani a népet: ez volt a zsarnokság leghatalmasabb eszköze legrégibb időktől mostanig. A zsarnoknak hatalma csak a nép tudatlanságán fekszik…” (Eötvös József: Népoktatás, köznevelés 1846)
twitter.com/janos_hary/status/1696905749148864677/photo/1
csak úgy....
@KisTehen: @Őrnagy: ti nem emberek, ti csak buta alja elmebeteg férgek!
Eladott Ország
@Maccska:ma 08:13 ☺Az összes szar szennyező gyár összeszerelő üzeme itt lesz nálunk és még vigyorogni is kell hozzá, 200 ezer nettóért és még rákos betegséget is nyerhetünk vele. A kínaiak meg röhögnek, napszámosokkal dolgoztatva éhbérért, egy kib@szott mérgező hulladék lerakatot csinálnak ebből az országból. Magyarország most már nem csak átvitt, de szó szoros értelmében is egy pöcegödör, minden szempontból. Jó reggelt Ácsiak! Végre rátok is süt a nap. Üdvözlöm a fityeszes polgit, szavazzatok rá továbbra is. Ács, neked ez most Mohács!
Az ácsi polgármester egy rendes fidióta hordatag. A tudatlan tahó választói elől gondosan titkolja, vagy nem is tudja, hogy az akkumulátor katódja kobalt tartalmú a cég nevében pedig csak véletlenül van a cobalt szócska és csupán véletlenül gyárt elektromos akksikba katódokat. A kongói kobaltbányák kínai felügyeletű kiemelten környezetbarát működtetéséről pedig műholdkélpeken is jól látszó környezetszennyezést lehet tapasztalni. Ott, ahol a védőmaszkos ellenőrök pár óra tartózkodás után az akkumulátor szétszerelő üzemben kiütésesek, megfososodók, hányingerrel küszködők lettek egy ilyen kobalt felhasználó üzem ajándék! Az öreg indián kérdése jut ilyenkor az eszembe: Hé fehérember! Mit csinálsz, ha leölted az utolsó vadat, kiirtottad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó patakot? És én még azt hittem korábban, hogy a vasgyár környezetszennyező. A vas nem mérgező, sejt romboló, mint a kobalt. Ja és a vas szerves része az élőlényeknek, míg a kobalt ki nem ürülő mérgező elem bennük, ha bekerül. Akkora az afrikai kobaltbánya, hogy a műHoldról’ is látszik? A kobaltkék az szép szín, ebből kijönne 33 nagy stadion. Hazaárulás ez már a javából. - Akkumulátorgyárat szeretnék a kertem végébe
youtu.be/bCDO8PCVGgE
Hajrá fiatalok, tiétek a jövő! Remélem az Isten megbocsát, de az emberek nem fognak!
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1702808413044916446/photo/1
ómió
Újhülye efftárs gyógyszere megint elgurult?
bence
@NKF: ! Ő annak a pártnak a tagja, aki nem veri a f...t a narancsos buzik pofájába !
bence
@Philip Marlowe: ! Na és ki az a Philip Marlowe ?!
Fülöp Már Ló
Brutális! Valóban! Csak, hát 1 fecske nem csinál nyarat!!!
Aki Én
@ómió: ...igen, elgurult. Kár, hogy te találtad meg bolsiék agyhalott szarkupaca, és bevetted kannással.
ómió
@Aki Én: Neked adta át az elgurultat, hogy azt másra hazudhasd, bolsiék agydeficites szarkupaca!? A böszmeánuszból kihajoltadban mindjárt le is dugta a torkodon!? "Ögyes"!
Aki Én
@ómió: ...igen, elgurult. Kár, hogy te találtad meg bolsiék agyhalott szarkupaca, és bevetted kannással. De látom, még mindig nem heverted ki, bolsiék gyagyás szarkupac elvtársa.
ómió
@Aki Én: Szarkupac efftárs! Az elmebeteg tetves fekálbolsiságod másrahazudása előtt, azért, a mai Internacionálé kvótád teljesítése megvolt!?
Aki Én
@ómió: Hihetetlenül unalmas, vérszegény balfasz vagy. Anyáddal élsz, mi?
Aki Én
@Horizont: ...szerintem tényleg beteg.
NKF
Újhülyét már levehetnék a műsorról!
ómió
@Aki Én: Bolsiék gyagyása! Még mindig az értelemhiányod gyötör téged!? Pont, mint@Horizont: efftársadat!?
Béla333
A hazájukat eláruló, hazug, tolvaj, aljas maffiakormány a hülyemagyar maffiahívőknek felel meg, ők azonosulni tudnak ezekkel az elvekkel. Ezért hülyemagyarok!
ómió
@Aki Én: Sehogy nem találod az értelmedet!? Nem csodálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.