Az orosz-ukrán konfliktus kitörése óta az érdeklődés folyamatosan nő. A vásárlók többsége befektetési céllal vesz, de nem tervez állandó odaköltözést.

Egymást tapossák a magyar vásárlók a dubaji ingatlanpiacon

Fotó: Pixabay

Dubajban egyre növekszik a magyarok által vásárolt luxusingatlanok száma, és a dubaji ingatlanpiac legkiemelkedőbb ügyfeleinek számítanak.

Halász Róbert, a dubaji Binghatti ingatlanfejlesztő vállalat értékesítési igazgatója szerint a magyar vásárlók száma több százra tehető.

A legtöbben a luxuskategóriájú ingatlanok iránt érdeklődnek, és hajlandóak akár 10 milliárd forintot is kifizetni egy lakásért.

A dubaji ingatlanpiac kínálata széles, és az árak is változatosak, azonban az átlagos jövedelműeknek is találnak maguk számára megfizethető lehetőségeket.

A 24.hu példaként a Bugatti Towerban elérhető lakásokat említi, melyek már 1,8 milliárd forinttól elérhetők. A legdrágább penthouse lakások pedig akár 21 milliárd forintot is érhetnek.

Ezek a luxus ingatlanok számos kényelmi szolgáltatással rendelkeznek, mint például saját medence, autólift, konditerem, és lenyűgöző kilátás a városra.

Dubaj az idén a tízmillió dollár feletti ingatlanok piacán világelső lett, felülmúlva olyan városokat, mint Miami, New York, London és Párizs. Emellett Dubajban magas hozamok érhetők el a lakáskiadásból a vételárakhoz képest, ami vonzóvá teszi az ingatlanbefektetéseket.

Persze csak akkor, ha nem számítjuk a sivatagba épített luxusingatlanok által hagyott, elképesztően durva ökológiai lábnyomot, ami azért pár éven belül szitokszóvá teheti a dubaj ingatlan szókapcsolatot.

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Horizont: abbúúúúl amit tőlünk loptak. Dokto -randi is már biztos egy ilyen penthouseben dug lőrinccel.
Juhász István
A felkompfban csak a "10 "- et vettem észre hirtelen. Megörültem neki, mert éppen van 10.000 Huf-em. Gondoltam, hogy... talán jó lenne egy Dubaj-i kis ingatlan. Aztán megláttam, hogy a " 10 ", az cirka 10 MILLIÁRD. Bánja a görcs... nem leszek Dubajban ingatlan tulajdonos.
izéke
Gondolom a szabolcsi napszámosok és a zalai szántóvetők csak a kisebb értékűeket veszik,nem a luxus kategóriát. Nekik elég a max 1milliárdos kecó is...az elmúlt 100 év legjobb 13 éve után ez a minimum...így már értem a félholdat a tüzijáték elején..
pultosjocó
készítik a menekülést, onnan nincs kiadatás,..persze azért vissza lehet hozni embereket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.