Orbán Viktor miniszterelnök a spanyolországi Granadában Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével folytatott kétoldalú tárgyalást csütörtök délelőtt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Íme Orbán Viktor arca, amikor összefut a svéd miniszterelnökkelOrbán Viktor kormányfő (b) és Ulf Kristersson svéd miniszterelnök az Európai Politikai Közösség (EPC) harmadik csúcstalálkozóján Granadában 2023. október 5-én. Az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Spanyolország kormánya 47 állam, valamint az EU-s intézmények vezetőit hívta meg az EPC tanácskozására. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A találkozón a kétnapos európai csúcstalálkozó témáit tekintették át.

Orbán Viktor találkozott Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel is, a fotó alapján egyelőre úgy tűnik, nincs közöttük feszültség a svéd NATO-csatlakozás blokkolása miatt.

Orbán Viktor megismételte a magyar álláspontot a hazánknak járó uniós források, a kontinens határain egyre súlyosbodó migrációs vészhelyzet, Európa gazdasági, versenyképességi visszaesése és az uniós költségvetés ügyében is – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@durbincs: mi van csicska nem fog a cerka,hogy indigolyózol?
balos
A csútinak nem arca,hanem seggarca van!Nekem szokott ilyen lenni a segglukam,mikor erős volt a lecsó!
verőce21
Amíg nem szavazzuk meg a NATO tagságukat, lesz legalább egy biztos támogató szavazatunk az Európai Tanácsban...! :)
gina
@durbincs: Elmebeteg barom, látszik irni sem tudsz hahahahahhaha a cigányputriban nem volt ceruza
nezelodo
Érdekes lenne tudni, hogy a svéd úriember mit gondol a mi jó, az EU és a NATO biciklijének küllői közé folyton botot dugó mini elnökünkről? Igaz jól látszik az, az EU-s támogatások felfüggesztéséből, és Orbán barátainak csoportosulásáról, már aki szóba áll vele ott keleten a diktátorok közül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.