Nem a jogállamiság hiánya miatt függesztették fel a források folyósítását a miniszter szerint, hanem mert „ki nem állhatnak minket”.

Szijjártó Péter megfejtette, miért nem ad pénzt Brüsszel: Mert utálnak minket

Szijjártó Péter. Kép: MTI/Katona Tibor 

Utálnak minket

– Szijjártó Péter így fejtette meg, hogy miért nem kapta még meg az uniós pénzeket a magyar kormány. A miniszter Facebook-oldalán tett közzé egy videót arról, ahogy kifejti, a „liberális mainstream” szerinte nem viseli el Orbánék sikerességét.

Valójában az Európai Bizottság 2020-ban azért döntött arról, hogy felfüggeszti a 22 milliárd eurós felzárkóztatási támogatás kifizetését Magyarországnak, mert az ország nem teljesíti a jogállamisági és korrupcióellenes feltételeket. Ezt Szijjártó azzal intézte el:

Nem azért nem adják oda, mert a nem tudom én, melyik törvény melyik passzusának melyik bekezdésében mi van, hanem azért nem adják oda, mert ki nem állhatnak minket.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
csak titeket utálnak tolvaj népség!!! a kutya szájából a fogat is kilopnátok te féreg!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Bizony, még bolsiszagot árasztani se vagyunk képesek!
Menőmanó
@ómió: Pedig idáig érzem a büdi bolsiszagodat.
Peller Anikó
@Hülyegyerek: Jogállamiságról halottál már? Épp ideje te szegény agyhallott.
Nyírfa
Ne mártírkodj, Pjotr, menj, sírd ki magad Lavrov vállán, lásd el bőven információval, és, ha hazajössz, papolj egy kicsit a békéről, aztán pattanj a magángépedként használt kormányrepcsire, és meg se állj Pekingig. Közben tele szájjal és a melledet, meg az asztalt verve köpködj az unióra, és , miközben felvásárolod Kína minden gagyi termékét, és megegyezel velük még néhány száz akkumulátorgyárról - a fővárosba nem akarsz egyet, csak egyet ? - , követeld azt a tiszteletet, de úgy, hogy még a Holdon is hallják.
Én nem csodálkozom, ha utálnak téged, bár, lehet, hogy inkább csak lesöpörnek magukról, mint a galambszart.
Arról viszont biztosíthatlak, hogy én nem utállak, amit érzek irántad, az sokkal inkább az undorral vegyes megvetés.
Száz szónak is egy a vége: megváltás lenne nektek is, nekünk is, ha Grúziából nélkületek térne vissza a kormánygép. Azt lásd be, kérlek, hogy az a repülő jelentős vagyontárgy, nem szívesen nélkülöznénk. A viszont nem látásra, Pjotr.
telegdilaci
@dr. prédikátor:Hát mit ne mondjak én is nagyon utállak mindőtöket!
ómió
@Menőmanó: Már a saját tetvesbolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy!? Ennyit romlott a "mentálod"!? Fel a fejjel! Annál "jobb efftárs" leszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.