Nem a jogállamiság hiánya miatt függesztették fel a források folyósítását a miniszter szerint, hanem mert „ki nem állhatnak minket”.

Szijjártó Péter megfejtette, miért nem ad pénzt Brüsszel: Mert utálnak minket

Szijjártó Péter. Kép: MTI/Katona Tibor 

Utálnak minket

– Szijjártó Péter így fejtette meg, hogy miért nem kapta még meg az uniós pénzeket a magyar kormány. A miniszter Facebook-oldalán tett közzé egy videót arról, ahogy kifejti, a „liberális mainstream” szerinte nem viseli el Orbánék sikerességét.

Valójában az Európai Bizottság 2020-ban azért döntött arról, hogy felfüggeszti a 22 milliárd eurós felzárkóztatási támogatás kifizetését Magyarországnak, mert az ország nem teljesíti a jogállamisági és korrupcióellenes feltételeket. Ezt Szijjártó azzal intézte el:

Nem azért nem adják oda, mert a nem tudom én, melyik törvény melyik passzusának melyik bekezdésében mi van, hanem azért nem adják oda, mert ki nem állhatnak minket.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
csak titeket utálnak tolvaj népség!!! a kutya szájából a fogat is kilopnátok te féreg!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Mert kecskére káposztát, tolvajra pénzt nem szabad bízni...
dr. prédikátor
csak titeket utálnak tolvaj népség!!! a kutya szájából a fogat is kilopnátok te féreg!!!
Eladott Ország
B@sznának már homlokon lapáttal, te elmebeteg! Folyton b@szogatjátok az EU-t. Nap, mint nap odaszartok az asztalra, de a lóvé meg kéne, mi?! Na elmentek ti a retardált kurv@ anyátok valagába!
uploads.disquscdn.com/images/81291c82bd7559ec46f7e417bd3649c20e9bc3742fde1d002b9b482f8c4e60d9.jpg?w=800&h=711
Yoda69
Csak titeket tarej, O1G-vel az elen. Csak titeket utalnak, mert korrupt, szarrago, tolvajok vagytok.
Béla333
Azért zuhan az ország a szakadékba, mert aki a diplomácia vezetője (a Kakadu!) annak ennyi esze van csak.
Lopnak, mint az állat, de a hülyemagyar maffiahívőknek megmagyarázná, hogy az Unió nem viseli el, hogy ilyen jól megy a maffiának a lopás, ezért irigységből nem adnak újabb ellopható pénzt...
És a hülyemagyarok ezt el is hiszik ezt ennek a félnótásnak...!!!
justhpeter
1) Nem a magyarokat utálják, csak a tolvaj magyra kormányt !
2) A Toporzékmanó el sem gondolkodik vajon miért utálja őket valamennyi európai nép !
3) Könnyebb hazudozni, mert a fidióták biztosan beveszik, az ország többségére meg pottyantanak.
verőce21
Közel 3 millióan nem járnak el szavazni, hol van az ép eszük?
gina
Ez a meleg szöcske olyan primitiv hogy ez már fáj
Nessy
Drága külügyérünk! Keresse fel a pszichiáterét!
gina
@KisTehen: Ilyen román szemetek mint te is
verőce21
Alig több mint 2 százalék a magyarok aránya az Unióban, miközben a GDP talán 1 százalék..., de minket irigyel egész Európa...? :)
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:29 ☻ Cicuska! A román cigány és bűnszervezete nem kapott felhatalmazást a magyar néptől arra, hogy a nyugat legyen az ellenségünk a kelet meg a barátunk. Igaz a geci és bandája anno meg sem szavazta a csatlakozást se az EU-hoz, se a NATO-hoz, akkor most mi a qrvaanyátokat óbégattot szarházi mocskok! Menjetek a kipcsakokhoz Isten hírével, a magyar népet meg hagyjátok békében élni és dolgozni idióta barmok!
Nessy
@Maccska: A portugál "szépség királynő" választás eredményének mi köze külügyérünk szövegéhez?
Peller Anikó
@Nessy: Mindig előrángatnak valami irreleváns retardált hülyeséget, mert háeszre fizetik őket. Most éppen a "szeplős kirájt", jájj. Vagy Lyálylyly
telegdilaci
@dr. prédikátor:Így igaz viszont Orbán és Szijjjártó nem egyenlő Magyarországgal!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:53 ☻ A magyar nép nem kér többet a román cigányból és bűnszervezetéből és Európa sem! A fidesz nevű bűnszervezet pedig bíróság elé lesz állítva! Íme egy fideszes szavazó...Csak a fidesz... mert Orbán nem jó!
twitter.com/i/status/1685882081178509312
jáger laszló
Pötyi gyerekes véleménye
Azért nem kapunk pénzt Brüsszeltől mert utálnak bennünket!!!???
Ringasd L magad pötyi...
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Maccska: Jó lennél szóvivőnek a kormányba. Pont ilyen sötét elemekre van szükségük. Ha még nem tetted meg, feltétlen lépj be a fideszbe.
human
Petike! Ha csk a tízparancsolatot betartanátok már nem lenne jelentős vita az EU-val.
vacsi
@Horizont: Nem félnek - rettegnek...
Béla333
"„Ezért nagyon fontos a beruházási rekord, ezért nagyon fontos, hogy jönnie kell a beruházásoknak Magyarországra, mert az EU-s források helyett ezekkel lendületben tudjuk tartani a gazdaságot” – mondta Szijjártó, miközben Magyarországon negyedik negyedéve tart a recesszió."
444.hu/2023/10/08/szijjarto-brusszel-ki-nem-allhat-minket-utal-minket

Figyelem hülyemagyar maffiahívők! Lendületben van a magyar gazdaság a Tarajos szerint..! Zuhanó lendületben...
Eladott Ország
@Maccska: Üzenem Brüsszelnek, hogy győztünk... gagyi lovag
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/332303057_212285147990541_3532701541769127739_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=6a0516&_nc_ohc=xfxBstMfO_EAX9MFnhz&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBFhHOc0UMN5CtIsCMfTeBXnr_C-j-jbIZq71xH_q_XnA&oe=652749D7
A magyar nép nem azonos a román cigány állami szintre emelt bűnszervezetével, továbbá az 50 % körüli győzelem ( az is csak rendszerszintű csalással) a fideszes választói törvény/matek szerint egyenlő kétharmaddal vazze!
kereső
hirklikk.hu/kozelet/a-magyarorszagi-valsag-felelose-tovabbra-is-hatalmon-de-vajon-meddig/422300
„Három szintű válsággal áll szemben Magyarország, mind a három erőteljesen veszélyezteti a hatalmat, s akár romba is dönt(het)i” – állapította meg Inotai András. A közgazdászprofesszor szerint az első a gazdasági válság, ami megfelelő szakértelem mellett és jelentős külső segítséggel technikailag másfél-két év alatt kezelhető. A válság második szintje már évtizedes kezelést igényel: óriási türelmet, nemzeti együttműködést és pénzt kell rá áldozni: az egészségügy, az oktatás, a vízgazdálkodás, a termőtalaj, a környezetvédelem újjáépítése a feladat. S végül a harmadik szint már generációs probléma: olyan mértékben sikerült a magyar társadalom egy jelentős részét elbutítani (esetenként, elnézést a szóhasználatért, elhülyíteni), hogy a társadalom tudati szintje nemhogy a 21. de még a 19. századét sem éri el. Orbán Kötcsén beharangozott „nagy tervének” egyes pontjairól beszélgettünk, s a végén Inotai is feltett egy kérdés „a fentiekért a bűnös ott van, ott ül a hatalomban, s tovább fertőzi a társadalom tudatát – kérdem én: még meddig?”
libellle
Az utobbi tizenévben ez az egyetlen ígazság amit elmondott. Viszont a kormányra és imádioira vonatkozik az utálat.
gina
@KisTehen: Anyád bulgár te meleg nulla, ahonnan származom te el sem jutsz proli hahahah
túszulejtettország
Helyes a megfejtés! Most már csak azt kell megfejteni, hogy miért van ez az egész! Segítek. EU ellenes politika,folyamatos
harc, vétózás szövetségesekkel szemben. Távolkeleti érdekek kiszolgálása, orosz barátság stb. Gondolkodni!
Juhász István
@túszulejtettország... Kibővitem, amiket felsoroltál. Talicskás mértékben a magyar adófizetők pénzét ELAJÁNDÉKOZGATNI Vietmámtó, Mexikón át Venezueláig , és természewtesen Erdélybe, Felvidákre, meg mindenhová is. Konkrétan a PÉNZT. Aztán a millióny templomfelújitások, szinte komplett infrastruktúra létrehozása KÜLFÖLDI országoknak, sportköreik finanszirozása. Stb. Az EU nem hülyék gyülekezete. Látják, hogy Magyarország kormánya képes megjátszani a Krőzust, mert telik rá, akkor minek adni számukra további támogatásokat ? Úgyis AZONNAL lenyúlnák, és ajámdékozgatások indulhatnának belőle kölföldre.
balos
@szarnagy: Az adatokat a kshával egyeztetted,vagy a parraghköcsög volt a sugód?
ómió
Bizony, még bolsiszagot árasztani se vagyunk képesek!
Menőmanó
@ómió: Pedig idáig érzem a büdi bolsiszagodat.
Peller Anikó
@Hülyegyerek: Jogállamiságról halottál már? Épp ideje te szegény agyhallott.
Nyírfa
Ne mártírkodj, Pjotr, menj, sírd ki magad Lavrov vállán, lásd el bőven információval, és, ha hazajössz, papolj egy kicsit a békéről, aztán pattanj a magángépedként használt kormányrepcsire, és meg se állj Pekingig. Közben tele szájjal és a melledet, meg az asztalt verve köpködj az unióra, és , miközben felvásárolod Kína minden gagyi termékét, és megegyezel velük még néhány száz akkumulátorgyárról - a fővárosba nem akarsz egyet, csak egyet ? - , követeld azt a tiszteletet, de úgy, hogy még a Holdon is hallják.
Én nem csodálkozom, ha utálnak téged, bár, lehet, hogy inkább csak lesöpörnek magukról, mint a galambszart.
Arról viszont biztosíthatlak, hogy én nem utállak, amit érzek irántad, az sokkal inkább az undorral vegyes megvetés.
Száz szónak is egy a vége: megváltás lenne nektek is, nekünk is, ha Grúziából nélkületek térne vissza a kormánygép. Azt lásd be, kérlek, hogy az a repülő jelentős vagyontárgy, nem szívesen nélkülöznénk. A viszont nem látásra, Pjotr.
telegdilaci
@dr. prédikátor:Hát mit ne mondjak én is nagyon utállak mindőtöket!
ómió
@Menőmanó: Már a saját tetvesbolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy!? Ennyit romlott a "mentálod"!? Fel a fejjel! Annál "jobb efftárs" leszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.