Kubatov Gábor FTC-elnök, Fidesz-alelnök, pártigazgató, wannabe budapesti főpolgármester-jelölt ütős, a saját dolga helyett vadidegen emberekkel foglalkozó bejegyzéssel hergelte pártjának fogyatkozó számú híveit a hétvégén.

Kubatov kéjesen alázta a Népszabadság volt munkatársait, de Bayer Zsoltról valahogyan megfeledkezett

Feröeri vereséggel felérő világmagyarázattal tért vissza a FTC komisszárja. Forrás: Youtube

Az állampolgárok politikai meggyőződését minden törvényes alap nélkül listázó, ún. Kubatov-lista feltalálója megemlékezett a Népszabadság, „az utolsó kommunista napilap” hét évvel ezelőtti bezárásáról.

A politikus név szerint említett három, azóta máshol dolgozó újságírót a több száz munkatársból, akik 2016-ban elvesztették állásukat – írja a 444. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosáról, Bayer Zsoltról azonban, aki a "rettenetes bolsevik pártállam" bukása után kevesebb, mint három évvel a Népszabadság főmunkatársa volt, azonban "érthetetlen" módon megfeledkezett.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Kubatov, ha fennmarad a neve, akkor azt a listázásnak köszönheti, ami , lássuk be, nem érdem. Érdemes azonban az arcát nézni, a fejformáját, mert árulkodik a szellemi minőségéről. Azt hiszem, ennyi hozzáfűznivaló a "kéjelgéséhez", még sok is.
verőce21
K.-val együtt voltunk pénteken, Firenzében az Uffizi képtárban, az előző esti villanyfényes Fradi meccs után, ott kifejezetten kultúrembernek tűnt a Botticelli képeket nézegetve...! :)
lampa laz
Ez az utószerelő is a daginak köszönheti a fideszben befutott karrierjét. Időnként fontos neki(k) ki/beszólni mert egyébként kegyvesztettek lesznek orbánnál. Most ez volt az ügyeletes hülye.
jáger laszló
Kubatov is bazsó csecsén nevelkedett és most túl akarja szárnyalni az imádott mesterét!!??
Csak ennyi
barátilag
J.L.
rakitics41
Kubatov Gábor !Csak nem azért írtál erről a dologról mert a csökkenő fideszes létszámból rémálmodban megjelent az a kép amit az MSZMP mutatott akkor amikor a 800 ezres tagságából mára alig maradtak tagok?Csak nem attól félsz hogy Ti is így jártok?
justhpeter
@Maccska: Kubatov a kleptokrata-nemzeti-keresztény söpredék egyik oszlopos tagja. Az ő erkölcse, tevékenysége a polgári, konzervatv értékrendet abszolút mértékben szétfeszíti.
justhpeter
@rakitics41: Majdnem biztos, hogy mint a történelem valamennyi egypárti elnyomó rendszere, a fideSS is az mszmp-hez hasonlóan a pöcegödörben fogja végezni. Elvégre egy "belevaló" párt. Ez a mai egypárti rendszer sem tudásában, sem tisztességében nem lehet a Kádár-rendszer modern változata. Ez egy ittmaradt torzszülött a 20. század elejéből.
Menőmanó
@simmering73: A kurvája. A nagy K. :-)))))
Menőmanó
@Maccska: Milyen tehetségről nyavíkolsz, trágárkodni meg káromkodni a leghülyébb surmó is tud.
Ezodabasz
@sgl: ma, 11:39 :)) Ez jó! tényleg mind téglafejű! Amúgy minden ember geciből lett...csak van aki az is maradt:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.