Lukács László György (Jobbik) a szervezetileg önálló, professzionális határőrség felállítását sürgette. Szerinte a határőrség rendőrségbe olvasztásával számos kapacitás elveszett, de még nem késő lépni. Kifogásolta azt is, hogy Magyarország embercsempészeket enged szabadon. A magyar határokat meg kell védeni – hangoztatta.

Jobbik-frakcióvezető: A végén még azt is megéljük, hogy a Megafon vezetőjét Rákay Philip helyett Rákay Filipinónak fogják hívni
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Elmondta,

meg kell állítani, hogy migránsmunkások érkezzenek az országba, hogy elvegyék a magyar emberek munkáját és alacsonyan tartsák a béreket. Ha a kormány terve sikerül, és betelepítenek 500 ezer migránsmunkást, akkor "a végén még azt is megéljük, hogy az önök által oly kedvelt Megafon vezetőjét Rákay Philip helyett Rákay Filipinónak fogják hívni"

- fogalmazott.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a Jobbik "masszívan" – akár szavazatokkal is az Európai Parlamentben – mindig kiállt a migráció mellett és amit Brüsszel elvárt, kvóták, beengedés, liberális hozzáállás, mindent megtesz, közben a kormányt meg lepopulistázza.

Jelezte, havonta 100-150-en jelentkeznek határvadásznak, hónapról hónapra veszik fel a jelentkezőket.

Közölte, minden magyar állampolgárságú embercsempész magyar börtönben ül, de az elmúlt években sok olyan embercsempész került a magyar börtönökben, aki nem beszél magyarul, más a kultúrája, ők többletterhet jelentettek. Egyetlen európai ország sem vette át a saját bűnözőit és egyetlen fillérrel sem járult hozzá az eltartásukhoz – részletezte.

Senki büntetését nem engedték el, ha még egyszer elfogják őket Magyarországon, azonnal mennek vissza a börtönbe

- mondta.

A vendégmunkásokkal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a jobbikos politikus hivatásos orvosexportőr.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Maccska: Ez a beszólás pont olyan szellemes volt tőled, mint lavrov beszólása: "Az erőszak elfogadhatatlan".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Maccska: Ez a beszólás pont olyan szellemes volt tőled, mint lavrov beszólása: "Az erőszak elfogadhatatlan".
namihami
""Senki büntetését nem engedték el...""
Jaj,----""...majd elfeledtem győri vitézségtek..."" !
Hogy is volt az a bizonyos szlovák és osztrák tiltakozás?
Péter2
Csak 1 ami 100%-ban vitathatatlan "alacsonyan tartsák a béreket. " ez még több fiatalabb éveikbe lévő munkavállalókat kényszerít külföldre , és aki a kinti munkakörnyezetbe , a juttatásokba a bérbe belekóstol , azoknak a hazai bér még a nem nyomott is kevés lesz , és ezért a további életét , családalapítást is kint tervezi , mert az ott született gyerek már nem magyar állampolgár lesz , és sokkal nagyobb előnyel indul majd a felnő , mint ha Magyarországon nőtt volna fel . Úgy látszik csökkenteni akarják még jobban a magyar lakosság számát , még így is fogyóban van , hogy a kétes eredetű , erdélyi és ukrán magyarság évente nagy tömegével érkezik , meg lesz hamar a lakosság csere , mert Ukrajnában és Erdélyben a magukat magyarnak titulálók nagy többsége roma és fél roma származású , mintha nélkülük nem lettek volna elegen , még megérhetik a nemzethyek , hogy üldözöttek lesznek saját hazájukba akár 1 évtizeden belül , mert azt a sok magyart el kell tartaniuk , mert dolgozni nem szeretnek igen nagy többségben , de ez már legyen az ő bajuk .
verőce21
Philippinónak...? Ójjaj, pedig mekkora csúfság esne meg Rókai Kálmánnal...? :)
ómió
Hát, ha annak hazudjátok, bolsevista-nyilas efftársak...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.