A miniszterelnök elmondása szerint ilyen zűrzavart már régen látott, mint amilyen az EU-csúcson volt.

"Ember, most jövök az EU-csúcsról" – Orbán Viktor a TikTok-on osztotta meg gondolatait
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Orbán Viktor TikTok-oldalán osztotta meg az EU-csúccsal kapcsolatos gondolatait.

 "Ember, most jövök az EU-csúcsról"

- olvasható a videó nyitóképén.

Most jövök a brüsszeli csúcsról, ilyen zűrzavart már régen láttam. Teljes káosz

- kezdte a miniszterelnök.

A kormányfő úgy véli, "belevittek bennünket egy háborúba, amit elvesztünk és nem találjuk belőle a kijáratot". Orbán Viktor szerint Brüsszelben összehoztak egy pénzügyi csődöt, és problémának látja a migrációs paktumot is.

Teljes kudarc! Ideje, hogy változtassunk Brüsszelben.

@viktor_a_tiktokon Most jövök az EU-csúcsról. Híreim vannak! #OrbánViktor #miniszterelnök #EU #migráció #háború #Ukrajna #Oroszország #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending Epic, cinematic(327703) – Kirill Kharchenko

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van egy olyan félelmem, hogy az a ""nagy zűrzavar"" inkább a Mi Istenünk fejében van! Kinézett a sötétből és nem érti a körötte levő világot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Vele már csak a piszoárban állnak szóba, ha levizelik és a fjét rázza, rákérdeznek. Szintén Doberdó? Doberdói aknatámadások túlélő meséltek hasonló betegségekről.
Macskaszem
Szánalmasak a TikTok videói egytől egyig.
Ez is olyan mintha Magyarországról beszélne: zűrzavar, pénzügyi csőd, teljes káosz, stb.
Clavigo
Ember,,,,ki nem szarja le,,hogy honnan jössz ? A kerozint úgy is mi fizetjük,,,te muszkaszopó Görény ..!!
simmering73
"Orbán hazudik, csúsztat, manipulál, meghamisítja a valóságot, alternatív világban él, téves valóságérzékelés minden szava, amit előad. Magával akarja ragadni a hallgatóságot, hogy azok is ugyanígy lássanak, ugyanígy érzékeljenek, ugyanígy rettegjenek. Most már nem is az a lényeg egy ilyen videó megtekintése után, hogy hazudik, hanem az, hogy elhiszi-e a saját hazugságait, és csak uszít, vagy elmebeteg és nem normális?

A drámai kísérőzenével előadott, Brüsszelről szóló horror, aggodalmat kell kiváltson minden normális emberből. A skizofrén paranoia közismerten fertőző betegség, a beteg célja az, hogy mindenkit megfertőzzön: átvegyék a téves valóságértelmezését, s a hamis félelmét, rettegést. Ezáltal akar uralkodni a környezetén. Minden diktátor ebben a betegségben szenvedett, ez vezetett később erőszakhoz és népirtáshoz. Ma is zajlik egy ilyen népirtás."
nepszava.us/szentivanyi-istvan-szerint-orban-mentalis-allapota-orvos-utan-kialt/
libellle
Amennyiben zurzavar volt akkor azt ö személyesen testesitette meg. Mert az a lény egy kaos, és zürzavar. Ellenben teljesen másról volt szo vele foglalkoztak a legkevésbe ugyanis abszolut nem erdekel senkit a hülyesege.
bence
Aki itt háborúba akarja sodorni az országot az te vagy viktor ! Ennyit ártani ennek az országnak mint te ! 100 év alatt egy politikai hatalom sem ártott !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.