Idén sem engedik a független sajtót Orbán Viktor közelébe október 23-án Veszprémben - tudta meg a Telex Havasi Bertalantól, a miniszterelnök sajtófőnökétől.

Nem engedik a független sajtót Orbán Viktor közelébe október 23-án

A beszédre 15 órakor kerül sor, amit a közmédia közvetít élőben, ezért ezúttal nem lesz sajtóemelvény és – regisztráció sem.

Ez a megoldás hasonló lesz így, mint az idei március 15-ei, kiskőrösi Orbán-beszédnél alkalmazott, illetve a tavaly október 23-ai technika.

Forrás: telex.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Mi az hogy nem engedik Orbán közelébe a sajtót?Kik nem engedik? A lóti -futik, vagy a testőrsége, vagy a TEK , ne tán magától döntött így, vagy talán Orbán így rendelkezett , mert hogy szereti a közvetlenséget, és tőle mindig mindenki kérdezhet, csak a baj hogy nem tudhat meg semmit?Láthatjuk Orbán mindenkivel szóba áll/na/ ha nem tiltották volna meg neki, gondolom ezt azért mert egy utcai harcos azért van olyan bátor, hogy az újságírók kérdéseire azért mer válaszolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: kár,hogy téged sosem tudlak utolérni! :)
Nessy
Ami azt illeti Orbán kényszeres mozdulatai valóban lehetnek neurológiai problémák! Gyógyszerrel enyhíthetők a tünetek egy kicsit,
verőce21
@csak úgy...: 15:05) mert körelőnyben vagy, te elmebeteg...! :)
csak úgy....
@verőce21: akire te gondolsz az 0rbánotok a vonagló zseni! :) ti hülyék,agykárosult a fönitek és ti másokat elmebetegeztek?
verőce21
@csak úgy...: te csak egy parazita pojáca, óriási arccal és súlytalansággal...! :)
Aki Én
@Namely: ,,Bírom ezeket a haladóbalos idiótákat, akik szemében a sajtó akkor független, ha az ő kottájukból játszik."

Miért is balos, főleg haladó, aki a még szabadon is dolgozható mádiumokat orbán propagandájához képest mindenképpen függetlennek tartja?
Hogy értsd: orbán nem kedveli azokat a lapokat, ahol még feltesznek igazi kérdéseket. Ha te ezt 13 + 4 év alatt nem értetted meg, akkor hülyébb vagy mint hiszem. Pedig hidd el...

USA, meg 1881...
Jesszusom ember, te szenvedsz.
Bármibe lefogadom, hogy hanyagolnak az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.