A külgazdasági és külügyminiszter Magyarországgal szemben ellenséges lépésnek nevezte orosz gázszállítás után fizetendő tranzitdíjról szóló bolgár parlamenti döntést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem "kiállni" kell, hanem hazakotródni Ukrajnából...
percsi
@utánam a vízözön: Sajnos vannak egy páran, de ezek nem itt a NET-n lógnak, irkálnak.
Nekik tájékoztatásnak van tv 1-2 csatornájuk és a kocsma.
Akik a Neten védelmezik őket, azok ebből élnek, naponta röffentenek egyet-kettőt és megvan a havi fizetésük, károsak, mint a kurmányuk.
kereső
Anno hitler is "békét" hirdetett. Azután felrúgott egy sor nemzetközi szerződést- és visszafoglalta a ruhr vidéket, annektálta cseh szudéta vidéket, bekebelezte Ausztriát, majd megtámadta hadüzenet nélkül Lengyelországot, és következtek a franciák, a be-ne-lux államok, a norvégok és Jugoszlávia. az angolok kicsit meszebb voltak- no meg az Óceán. azután jött a Szovjetúnió-----na azután lett béke, amikor a saját otthonában verték bele az orrát a saját x@rába. Putyin ugye nem akar igy járni pjotr??, Egyetlen dolog van amit meg kellene érteni- az orosz föderáció csak egy ország a világ országainak sorában. Nem terrorizálhat egy független szuverén államot, mert úri kedve úgy tarja.
kulabombaafityiszre
Te meg kakadú szintén kiálltál a béke mellett putler előtt térdelve a fityulájával a szádban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.