A Magyar Hang Kompország című podcastjének volt a vendége Márki-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Aki azt gondolja, hogy 2026-ban Orbán Viktor demokratikus választást fog rendezni, az hazudik. Orbán nem az általa rendezett választásokon, a saját maga által hozott szabályok között fog megbukni. Akkor bukik meg a rendszer, amikor a mostani homofób, xenofób és elvakult hívei ellene fordulnak. Orbánt a saját hívei fogják vasvillával elkergetni

– jelentette ki Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke.

Az ellenzéki politikus a beszélgetés során azt is elárulta, hogy

Kit tart a legnagyobb árulónak az ellenzéki oldalon.

Miben látja a 2022-es vereség fő okát.

Miben hibázott ő.

Forrás: hang.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Márki-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-önjelölt, aki első adandó alkalommal felrúgta az előválasztási megállapodást...
simmering73
Ez valószínűleg így lesz. Persze nem az ilyen szellemileg leamortizáltak, mint akiket itt a propelleren jegyeznek.
Sakk Matt
MZP!
Nem sokkal lemaradva menekülhetsz te is!
Eladott Ország
Az EU történetében nem volt ekkora tahó, egoista, kleptomániás kormányfő, mint Orbán. Van pofája azt hazudni, hogy ő antikommunista, diáklázadó mozgalomból jön. Ő, akinek az apja párttitkár volt, jómaga meg KISZ-titkár, ifjúkommunista. Ilyen moslék hazug f@sz uralkodik Magyarországon, ez egyszerűen borzasztó. Talán elég lenne a sperma életútját megnézni, első kezdeti kommunikációját megfigyelve mit mond ma. Komcsi bölcsőben születve, kb 30-35 éves koráig komcsi-szocialista elveket vallott egyetemi kisztitkárságig vitte, majd hogyan fordult önmaga és elvei ellen amikor a Parlamentbe bejutva megcsapta a mézesbödön illata, rájött minél jobban a hatalom felső részén van annál többet markolhat, lophat, vagyonosodhat. Ez lett a cselekvéseinek a döntő mozgató rugója, semmilyen eszme, elv nem befolyásolta, mert azt aszerint hajlította ahogy a híveit legjobban befolyásolni tudta.
- Így lett komcsiból liberális, - liberális internacionálé alelnöke 9 évig, majd horogkeresztény náci, mára egy klepto és cezaromániás szociopata elmebeteg diktátor.
- Pandémia és eü kezelése okán elérte a tömeggyilkos kitüntető címet is, eü és ÁNTSZ szétverése több mint 40 ezer halott. Tudatosan árt az országnak: HAZAÁRULÓ!
Szerencsére a diktátorok sorsa meg van írva!
Az mindent elmond amit pávatáncakor mondott amikor államcsőd közelben visszahívta 2011-ben az IMF-et.
-"Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit cselekszem!":
- Most brüsszeli szankciózik, minden baj oka, eközben mind a 11-et megszavazta, de itthon egy rakat FIDESZ SZANKCIÓT VEZETETT BE AMI A GAZDASÁGOT ERŐSEN VISSZAFOGTA . A hernyóbáb felrepedt és felszállt a magyar történelem legnagyobb legártalmasabb gazembere. Nincs még egy ilyen politikai kalandor gazember a magyar történelemben aki ennyi álruhát öltött magára, hogy hatalomra jusson és lophasson, kiélje cezaromán elmebaját.
jáger laszló
Vasvillát nem ajánlom ,mert akár halálos fegyver is lehet és nem mg-i eszköz,ha rossz kezekbe kerül!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Nem értem! Mi a faszt akarnak 1-2%os pártocskák?
tothjani
De Márki-Zay pontosan tudja hogy nem igy lesz hiszen a városában a Rákay elvtárs által működtetett Propaganda rádióban, a híreket minden nap egy róla szóló negatív hírrel kell kezdeni amit 30 percenként bemondanak.
A jó Propaganda viszont a történelem folyamán mindig hatalmon tartotta a fasisztákat, akiket csak külső katonai segítséggel tudtak eltávolítani a hatalomból. Spanyolországban pedig sehogy!!
ómió
Amitől magad számára tartasz, Maki efftárs, most azt hazudod másra!?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:08 ☻ Közlöd: "Orbán sose fordult szembe az elveivel!" Most te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?!
Ő az aki: - (Ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot; – kommunista ellenes lett, amikor attól remélt hasznot; - liberális lett, amikor attól remélt hasznot; liberalizmus ellenes lett, amikor attól remélt hasznot...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122122489_2090154301121515_2559426319039449753_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=QtK3q3v7zRUAX8LOWOP&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAPZDk_fwzeqPMMI87j6KcjrVD-T0yCVwJpPQ9sfiJahw&oe=656491A7
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:54 ☺ A századvég kimutatta: 3-ból 1 fideszes pont olyan hülye mint a másik kettő.
twitter.com/janos_hary/status/1656679883660230656/photo/1
Báránykák!..."Két fajta fideszes van! Az egyik sok pénzért fideszes, a másik pedig ingyen hülye!" Te az utóbbi kategória vagy.
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 07:08 "Nekem se tetszik se a fidesz, se Orbán múltja, a gengszterváltásban és a jelenlegi hatalom felépítésében betöltött szerepe, "
Ideje lenne tisztázni ezt a dolgot! Mi az ami tetszene??? Konkrét állásfoglalás nem megy? Megvárod merről fúj a szél és alkalmazkodsz?
Ezodabasz
@utánam a vízözön: október 29., 23:43 A világ nagyon beteg! Rákos és nincs rá gyógymód...de, lehet hogy van!?!?
Tisztítótűz pusztulás? Újraindítás?...kezdeni előlről abban reménykedve, hogy nem ugyitt kötünk ki?
Ezodabasz
@Pegero: október 27., 20:54 Milyen definiciók alapján sikerült megállapítani, hogy ki normális és ki nem? @FLETÓ: ???
Ezodabasz
@Pegero: Te idióta! Tőled és a félkegyelmű @FLETÓ: fórumtársadtól kérdeztem ezt:"Milyen definiciók alapján sikerült megállapítani, hogy ki normális és ki nem?"...Erre te ideraksz egy Gyurcsány képet,??
Ezodabasz
@Pegero: Jólvan értem. Szerinted ki normális? Vagy mit jelent számodra ez a szó? Mindenki hülye csak te vagy helikopter?
csak úgy....
fideszes hazugságok : www.youtube.com/watch?v=5MgWK79HY3g
rövid és tanulságos,érdemes megnézni!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:54 Ezek a jelzők amiket felsoroltál mind tökéletesen illenek 0rrbánra, nem lóg ki a lóláb?
Amúgy ki a két balfasz mert pillanatnyilag csak MZP-ről és a félkegyelmű @FLETÓ: haverodról kérdeztelek!
Össze vagy már zavarodva menjél csicsikálni!
Sámannus
Aki pontos leírást ad a mai politikai helyzetre az MZP! Figyelmébe ajánlom mindenkinek. Hajrá MMNP! Hajrá magyarok. Készüljünk a hősszú küzdelemreAz árulók görcsösen kapaszkodnak a hatalomba. Én azt vágom a gecik fejéhez, hogy a rezsi csökkenteés nem egyenlő a rezsi csökkenéssel. Ez lesz a vesztük ha a nép megérti, hogy galádúl meglopták őket, miközben alamizsnát osztogattak kirabolták az országot, és a fejlesztési pénzeket szétlopták. Megértek a börtönre mindannyian.
NKF
Ideje már levenni a műsorról ezt a bukott faszt!
mzp
A remény hal meg utoljára! Te inkább Vásárhelyre koncentrálj!!! Ki fognak onnan is pöckölni!
Béla333
"...a saját hívei fogják vasvillával elkergetni Orbán Viktort "
Nem fogják! Hülyék még ehhez is...
kereső
MZP , hosszú életú leszel a földön, mire ezt kivárod.
simmering73
Ez a balfasz nép? Ha meg kell halni, inkább Orbán Viktor alatt haljak éhen (tv riport). Tiszta Észak Korea. Ott a fiatal korától vak 70 éves bácsit az amerikai orvoscsoport megműtött (szürkehályog) és újra látott. Első mondata: Adjatok egy géppuskát hagy lőjjem le az amerikaiakat. Ugye mekkora a hasonlóság?
Csizmás Kond
...zajosmárk nem egy előrelátó politikus...törtet, harsog de nem gondolkodik...ha rajta múlt volna már mi harcolnánk a zoroszok ellen nem ukrajna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.