Miután megkapta új ruháját a miniszterelnök, napszemüveges emojival posztolt arról, hogy „közeleg a tél”.

Orbán kipcsaknak öltözött Kazahsztánban

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos kazah öltözetben és Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök Asztanában, az elnöki palotában 2023. november 2-án. Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Winter is coming

–közösségi oldalán ezzel az idézettel, valamint egy napszemüveges emojival posztolt Orbán Viktor arról, ahogy a kazah-magyar barátság jegyében kitüntetést kap: Kaszim-Zsomart Tokajev, a Kazah Köztársaság elnöke a Kazah Állami Barátság Érdemrend első fokozata díjat adományozta a miniszterelnöknek.

A magyar delegációból nem a miniszterelnök az egyetlen, akit különös poszt írására sarkallt Kazahsztán. Szijjártó Péter is tett egy nehezen dekódolható megállapítást, egyből az érkezése után:

Végre férfias az időjárás!

Orbán Kazahsztán fővárosába, Asztanába hivatalos kétoldalú találkozókon, valamint a Türk Államok Szervezete 10. csúcstalálkozóján vesz részt. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar delegáció, melynek tagja Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter is – tárgyalásokat folytat Kaszim-Zsomart Tokajev államfővel, Alikhan Szmailov miniszterelnökkel és Jerlan Kosanov parlamenti elnökkel.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Elvegre Halloween van.

Mellesleg milyen az a ferfias időjárás? Mar itt is LMBTQ-t vizional ez a balfasz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: @Maccska: Háááááááát, orbánnál már csak antall volt rosszabb. Ami meg a Bokros csomagot illeti- nagyon nem vagy képben, hiszen ha az nincsen, akkor ma Magyarország immár 27 éve a béka feneke alatt létezne csak. Az első orbán kormány abból a stabilitásból, és növekvő pályára állitott gazdaságból élt- cdsl éppen nem tett hozzá semmit, csak felélt már akkor is.
kereső
Érdekelne, miről is tárgyalt erdogannal, aki a minap hős hazafiaknak nevezte a hamaszosokat. Majd egyszer megtudjuk, hogy volt-e hamasz küldöttség a türkök tanácsának ülésén- és milyen ármányt szőttek Európa ellen.
A nagyon mély keresztény dns-sel az élen.
kereső
@Maccska:" 2015 óta a Policy Agenda kutatóintézet folytatta a KSH helyett a létminimumjövedelem adatközlést. Eszerint a lakosság 30%-a, több mint 3 millió magyar ember tengődik a létminimumot el nem érő összegből. Ugyanakkor a lakosság 53%-a élt 2017-ben a picit nagyobb mozgásteret biztosító társadalmi minimumnál kisebb bevételből.
Az EUSTAT „megengedőbb” adatai alapján a lakosság 19,7%-a, közel 2 millió honfitársunk volt szegény és súlyosan veszélyeztetett 2017-ben. A 18 éven aluli gyermekeknek már 36%-a, a 7 éven aluliaknak 42%-a élt nyomorban. Ugyanezen felmérés megerősítette, hogy a gyermekes családok harmada (!) nem tud naponta egy tál meleg ételt kínálni gyermekeinek. Így a strukturális, azaz minőségi alultápláltság 400 ezer gyermekre és a szüleikre, összesen milliónyi emberre terjed ki. A kifejezetten éhező gyermekek számát a magyar szociológusok 40-60 ezerre becsülik."
kereső
Örkény, ja nem, orbán "egypercesek"- két nap termése:
• Az alföldi bobpálya mellett, uniós milliókból felhúzott „jurtákban” szállásolták el az indiai vendégmunkásokat;

• Kormányhivatali dolgozók lemérték, megvan-e a 200 méter a pásztói könyvesbolt és a templom között;

• Szentkirályi Alexandra ismertette a nemzeti konzultáció gazdasági témáit, „amelyekben Brüsszel megtámadta Magyarországot”;

• Orbán Viktor és díszesen illiberális kísérete a Türk Államok Szervezete csúcstalálkozója előtt Kazahsztán fővárosában, Asztanában ünnepélyesen Petőfi utcát avat;

• Bajától Dunaújvárosig, Budapesttől Győrig és Salgótarjántól Nagykanizsáig az ország 27 pontján nyit Hazaváró Irodákat a kormány, amelyek célja a jelenleg külföldön dolgozó és élő magyarok hazacsábítása, a hazaköltözésükkel kapcsolatos ügyek intézése.
kulabombaafityiszre
@Maccska: november 2., 19:52
Meséld már el mi volt a bokros -csomag és miért és ki miatt kellet bevezetni,mennyi maradt belőle az akkor még független alkotmány bíróság döntése után.Aztán arról is meséljél már amikor bokros pénzügyminiszterként elment a közgázra a saját csomagjáról vitatkozni a közgázos egyetenistákkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.